- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
Piet_
tag
válasz
kelzsoca #3609 üzenetére
Joces? gyors? korrekt? megbízható? hát bocs de velem már 2 ízben is eljáccotta hogy nem jött el a megbeszélt találkozóra időben.. (vagy inkább egyáltalán -ezt nemtudhatom- merthogy előbb untam meg én minhogy ő odaért volna) Ilyen hidegben meg aztán főleg nem várok senkire félórákat órákat.Meg amúgyse szívesen.
1 eset: megbeszélt idő: negyed 6 móricz, 3/4-ed 6kor még sehol nem volt
2 eset: következő nap (tegnap) a megbeszélt idő : 3/4 2 (aztmondta addigra haza ér, aztán hív, előtte egy órával beszéltük meg ezt az időpontot, mert mint mondta még rákoskeresztúron van, de addigra hazaér) munkahelyen megvártam nem volt gáz, de mikor nem hívott még 2kor sem elindultam. Majd 3 órakor csörög a telefon hogy na ott vagyok még, merthogy ő most ért haza.
Úgyhogy én inkább ezután hanyagolom a vele való boltolgatást. 1x még elment volna, mert tényleg lehet olyan hogy elkerüljük egymást de 2x már nem.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest