Hirdetés

Aktív témák

• Bubee82

őstag

válasz gege71.hu #740 üzenetére

Nekem is van egy ehhez hasonló ügyem. Én egy hordozható Sony MD-t vettem egy Péter nevezetű (fotel itt PH!-n) sráctól. A probléma abból adódik h nem hajlandó felvenni zenét nálam bárhogy bármivel próbálva. Sok mindent kipróbáltunk, de sehogyse ment (két gépen is próbálva - Intel és AMD platform is).

Ezért megbeszéltük h találkozunk és átveszi tőlem tesztelésre a cuccot, ha pedig nála se megy a dolog akkor elviszi megcsináltatni, amit ő állt volna (ez rohadtul drága dolog tud lenni - aki nem ért hozzá attól könnyen elkérik egy fejcseréért a készülék árának dupláját is), vagy pedig sztornó az egész tehát visszafizeti az árát. Én előbbi mellett döntöttem, mivel szeretem a cuccot és nem azért vettem h aztán ne használhassam, egyszóval KELL.

Találkoztunk is átvette és elvitte megnézni h megy -e. Közben én intéztem a saját dolgom és 14 órakor indult volna vissza a vonatom (Mosonmagyaróvár - Bp) amire fel is csücsültem. Előtte felhívott h gáz van mert nála minden tökéletesen megy. Aztán megállapodtunk annyiban h még egyszer tesztel és utána felhív és ha nem megy akkor menjek fel hozzá nézzem meg a saját szememmel. Szal csüccs fel a voncsira és hívott h minden ok a géppel. Erre volt olyan rendes h nézett nekem egy későbbi vonatot és mondta h Kelenföldön szálljak le, ő elvisz kocsival hozzájuk és vissza is hoz az állomásra. Minden így történt, láttam a saját szememmel amikor fullra teleírta a lemezeket. Megbeszéltük h még egyszer megpróbálom nálam, megpróbáljuk vhogy megtalálni a probléma gyökerét.

Nos, ezidáig sem sikerült megoldást találni és még mindig hajlandó segíteni és akár vissza is venni tőlem, mindazok ellenére h akár azt is mondhatná hogy sajnállak.

Nagy körvonalakban ennyi a story.

Egyszóval Ő eddig a legsegítőkészebb és legkorrektebb ember akivel üzleteltem PH!-n illetőleg HWSW-n. Mindenkinek ajánlom figyelmébe! Ezúton is köszönöm Peti (fotel) a segítségedet és h nem küldtél el melegebb éghajlatokra a problémáimmal. Nem sok olyan ember van mint TE!

Aktív témák