Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
No, akkor beállok a sorba...
Korrekt üzletfelek (akikkel nekem nem volt gondom):
mcmike
Jockey007
5teve
kindinm
Gianni27
Probiker -
Winner_hun
félisten
Garf.-nak nyugodtan lehet postázni
-
l@czko
aktív tag
Néhány név - a teljesség ígénye nélkül - , akikkel sikeres és nagyon korrekt - akár átutalásos - bolt is köttetett:
- ZoZo Zargattam a hülyeségem miatt este fél 9 után is! Szó nélkül, készségesen segítő szándékkal tárgyaltunk.Nagyon-nagyon korrekt !! Ajánlom mindenkinek!!!
- size : Normális, rendes srác! Minden rendben volt vele is.
- Brekk : Mindenben lehet rá is számítani! Régi motoros! Nagyon jó arc!
- Dryman : ''Alaplaplapok mágusa'' Mndig korrektül áll a bolthoz! Megbízható, bármilyen megoldásról lévén szó.
- hmhm : Volt egy gondunk az eladot holmival.Becsületesen, megbízhatóan és mindenben maximálisan segítőkészen áll az üzlethez! Bármilyen hülye kérdésem volt, készségesen és gyorsan válaszolt.
- TaliGa : Nagyon rendes és szavahihető arc! Ajánlom Őt is bizalommal mindenki figyelmébe, aki boltolni akar vele! -
Ferdzsoo
addikt
Nagynorbi nevét bele lehetne venni ''A legrendesebb arc a ph!-n'' című topikba.
Ha lenne ilyen
Nagyon nagy szívességet tett nekem! -
Winner_hun
félisten
gergo666-tól lehet boltolni nyugodtan
-
Padawan33
tag
válasz
paramparya #885 üzenetére
Az én esetemben fordítva volt.Én késtem,ő pedig felhívott.Előzőleg jeleztem neki hogy nem tudtam feltölteni a kártyámat.Csóri várt rám vagy 20 percet...már a villamoson voltam.
De az indulásnál küldet még neki egy sms-t. -
KrAt
veterán
Akikkel legutoljára üzleteltem, és nagyon korrektek voltak: Vangelis és Az-X. Köszönet mindkettőjüknek!
-
Ferdzsoo
addikt
Gyors, megbízható vevő: y911, Kriss
Különben most vettem észre hogy van ilyen topik is, nagyon sokat segítene hogy kitől vegyünk, kitől ne, szerintem nagyobb dobra kéne ezt a topikot verni! Nagyon jó ötlet! Kb. ez lehetne olyan mint a véleményezés a licites oldalon
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Brasil-tól vettem procit+átalakítót sokat segített mire az ASUS hülyesége kibukott.
ajánlott üzletfél -
Oly
őstag
Inkább ''Kivel NEM érdemes üzletelni'' topic kellene...
-
Vigneau
félisten
válasz
Winner_hun #887 üzenetére
Anno én is tekeregtem egy jót a WestEnd-ben, de csak összejött a bolt. Ráadásul egyikünk sem volt ideges, inkább mosolyogtunk egy jót a dolgon.
-
XSiGma
aktív tag
CsigaGyilkos: alapból 15percet késett,nem volt képes felfogni hogy pontosan hol találkozunk,vagy 5x kellett felhívnom még a helyszínen is,ja és a megbeszélt idő után vagy 30perccel talált meg...
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #883 üzenetére
Lorke valóban nagyon korrekt tag.
Továbbá: Jim Tonic, Vangelis, Kroni1, g@bo, .:Vision:., roPHka és mindenki más, akivel az elmúlt néhány hónapban üzleteltem, de most nem jutott eszembe, ugyanis nem volt mostanában semmi problémám, korrekt tagokkal hozott össze a sors.
szerk: maxtreme01 még eszembejutott.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Lorke nagyon korrekt és segítőkész
-
S.Feri
őstag
Mindenkivel, kivel több, kivel kevesebb sikerrel. Egyeztetés és hozzáállás kérdése. A ''rang'' tök mindegy. Mutassatok nekem olyat aki nem botlott még meg soha. Olyan nincs.
-
Padawan33
tag
Sziasztok.
Két srác akivel börzéztem, mind a kettő megbízható
korrekt.Nem csalódtam bennük.
g4dg3t
diablo1984 -
orkester
őstag
Újabb megbízható eladó: tyshka
Kormányt vettem Tőle, minden o.k. -
Gab
őstag
hát nem emlékszem pontosan h mi volt már akkor, tényleg rég volt
de biztos megvolt az oka, akár telefon hiba v bármi más és szerintem útolag ezt megbeszéltük
de összességében az emberek jelentős részének pozitív tapasztalata van a velem kötött bizniszekkel kapcsolatban
akár lemez, akár hardver ügyben
ha nem így lenne, akkor már nem lennék itt vagy másik névvel kellene itt lennem -
rollins
őstag
Az miért van hogy az Apróhírdetések -nél szinte csak újoncok vannak. Vagy direkt újat regisztrálnak hogy így bizniszeljenek.?
-
roPHka
senior tag
Tuncsi-nek egy nagy piros pötty. A megbeszéltek alapján létrejött a csere, minden rendben volt
Remélem Ő is elégedett
-
B.Panther
csendes tag
bocs Nikolaij
-
B.Panther
csendes tag
halihó
ZoZo elött télleg le a kalappal, meg ali3m is jó arcna meg nikolaj is
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Sárpac-cal is nyugodtan lehet, nagyon korrekt
Vettem ma Tőle procihűtőt, mondtam is, hogy van egy, ez a VGA-ra fog menni és ettől független netről leszedte és kinyomtatta a használati útmutatót, mert az már nem volt meg, hogy meglegyen. Plusz hiányzott 2 vagy 4 csavar, azokat is pótolta
[Szerkesztve] -
ricsi99
addikt
Nos .99% ban elégedett vagyok
''Jim Tonic'' volt eddig a leges-leg korrektebb.
''A`rpi'' viszont ''vetít'' -
kenwood
veterán
hmm. ilyen topic is van ?
latom Gab,mint supported arc.
leirnek egy storyt vele kapcsolatban :
2-3 vasaroltam tole.
jott a 3-4. biznisz..
vinyot vasarolt volna tolem.
mivel mar megegyeztunk,ezert ugy vagtam neki a hetvegenek,hogy pentek este elindultam penz nelkul a pajti nyaralojaba es utbaejtettuk dunakeszit,ahol Gab lakik. ( 1X mar jartam ott korabban,relative kozel is van hozzam,bar pesti vok)
Jeleztem,h megbeszelthez kepest par percet kesni fogok.
Erre meg oket mondott,majd amikor befutottunk keszire hivtam,de mar ki volt kapcsolva.
10-15 perc utan feladtam.
ez mar kozel 2 eve volt,pontosan emlexem mikor tortent,mivel azon a hetvegen volt a budapest parade.
ugy terveztem,hogy a nyaralobol vasarnap feljovok bulizni,mivel akkor zenelt Steve Porter a homeban.
elbaszta az egesz hetvegemet,a kertiparti rameso reszet sem tudtam bedobni a kozosbe.
nagy szerencsejere azota nem talalkoztunk ...
es egy masik pelda,ma nap :
Joces.
vettem tole lapot+procit+ramot.
hazahoztam,dugdosok jobbra-balra.
sehogyse indul.
felhivtam,hogy ma dolgoznom kell a geppel.
mondta,hogy atjon a varoson es ad cserecuccot,mig leteszteli ezt.
szerencsere nem volt ra szukseg,mert mint kiderult,a tegnap este meg hasznalt cdirom,mara ugy meghalt,hogy ahogy lehuztam a laprol,rogton beindult.
ezt tartom korrekt hozzaallasnak. -
KisBundi
őstag
Eszméletlen milyen emberek vannak.
Engem még senki nem vert át, csak olvasgattam a topikot.
-
Winner_hun
félisten
makimiki, Duree
minden ok, időben a megbeszélt helyen, korrektek mind a 2en -
as_Rock
őstag
Egy újabb negatív vélemény [link]
-
_Toka_
senior tag
ZoZoˇˇ előtt le a kalappal!
Egy rövid történet a korrektségről:
Volt nekem egy két hónapos MSI 7800GT-m, amit szerettem volna lecserélni 7900GT-re. Megkerestem itt a PH!-n ZoZo-t, aki megerősítette - amit máshol is így tapasztaltam -, h. /pill. a 7900-ak legfeljebb csak ''csorognak be'' az országba, azaz jóval nagyobb rá a kereslet, mint a kínálat. Múlt hétfőn megegyeztünk, és beálltam nála a sorba harmadikként, aki 7900GT-re vár.
Szombat du-ra érkezik hozzá az áru, de mint aznap este megtudtam, csak 2 kártyát sikerült szereznie, így 1 hetet csúszni látszott a dolog. Hétfőn azonban felhívott azzal, h. az egyik 7900-at csak 1 héttel később tudnák tőle megvenni, így természetesen enyém a kártya, ha kell. Nos, tegnaptól 7900GT boldog tulajdonosa vagyok, hála a korrekt árnak és ügyintézésnek!
Mégegyszer, köszönöm ZoZoˇˇ! -
orkester
őstag
Szisztok!
Rendkívül segítőkész és rendes embert ismertem meg blacky36 személyében. Ugyan nem vásároltam Tőle, de cseppet sem kételkednék a megbízhatóságában. -
XaraX
addikt
No comment...
[link] -
kovsol
titán
én a ZoZo barátomat tudom ajánlani: [link]
nekem már nagyon sok cuccom tőle van és több éve ismerem személyesen is
garival sincs gond (saját tapasztalat) -
kraftxld
félisten
pár pirospötty: (ja őket már említettem, de továbbra se volt gond
)
jasszer, ganger, matthew
jöhet még ide:
pilóta, gyurcika
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
z0tytól procit és hűtőt vettem. Minden a legnagyobb rendben.
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok. Én most üzleteltem brownussal és azt kell hogy mondjam hogy hihetetlenül korrekt és jófej, ha valakiben hát benne meg lehet bízni
Nagyon ajánlatos vele üzletelni
-
jasszer
őstag
[link]
X Factor már több mint negyed éve lóg nekem 3k-val, az utóbbi pár hónapban már az időt sem húzza... Nem vág földhöz az összeg, csak miatta kevésbé leszek rugalmas a többi PH!-s bizniszpartnerrel... Hozzá kell tennem h Ő az egyetlen ''renitens'' a pólós topikom ( [link] ) fennállása óta, a többiek teljesen korrektek voltak.
[Szerkesztve] -
nat
senior tag
ps2k
Megbízhatatlan!
[Szerkesztve] -
enemy76
tag
Zsiga 667,korrekt áru,korrekt eladó.Ajánlom nyugodtan.
-
***HG***
aktív tag
Általam ajánlott emberek:
- Laci80
- Kaziking
- rlazol
- Rophka
- Stimpy
- Axxon
- Ivanh
- Bubee82
- Shteer
- + még sokan mások, akik hirtelen nem jutnak eszembe
Ja és ajánlom magam, ha már senki nem tudott eddig megemlíteni -
orkester
őstag
Stimpy is a megbízható Ph-sok csapatának tagja.
-
Vigneau
félisten
Tudom ajánlani Echoo-t is. Időben a megbeszélt helyszínen volt, azt hozta, amit lebeszéltünk - természetesen hiánytalanul - és a kialkudott ár is rendben volt. A megnyerő modoráról nem is beszélve. Másnak is nyugodt szívvel ajánlom, ha összehozza vele a sors.
-
kmiki20
senior tag
Korrekt emberek akikkel már üzleteltem itt: Gianni(többször is,nem volt gond),Decide(szintén jó párszor(gond 1 szál se),Amdpower(korrekt nagyon),Sefter(revoltec mester
)...többre per/pill nem emléxem.
-
Korreket arcok!
Pegazus
bbking
x_o_n
DeadMeat
Yutani
emvy
Mr.Repa
Simi121
5t3v3
Gianni
[-HERO-]
Horvee
Jarod
brasil
Atomin
Savanya
gozso
...
És még sokan mások!
Akit nagyon nem ajanlok sajnos: Moyder. Pontatlan, össze vissza vetít és még mindig lóg egy kevés pénzzel
[Szerkesztve] -
kraftxld
félisten
én is leírok pár nevet akivel összejött jópár üzlet:
Printszkrín
Pegazus
Luighi
zeg
gabesz82
megapici
Jasszer
Matthew
pszicho
Ganger
5teve
...
..
.
és aki még kimaradt -
kovi
senior tag
válasz
Winner_hun #640 üzenetére
hát engem sup@ úgy átvert mint az állat. egy 6600GT-t üzleteltünk.
Kérdeztem tőle, a kártya tökéletes? Felete: ''Igen, az.''
Persze, úgy fagyott 3D-ben mint az állat.
Szerncsére nem szoptam be mert nagy nehezen 2-3 hét után elküldte a garipapírt és le tudtam gariztatni az Aqua-ba.
Tróger egy alak. Azt ugye nem is kell említenem hogy 17 éves... -
peterszky
őstag
deicide Quake4 bundle áruja nagyon príma. ő maga nagyon kedves és pontos. piros pontot neki
-
Mr_Vercetti
őstag
Kor!n, MadModmike nick után itt az újabb nickje a kamu srácnak: Till
Másodszor is eljátszotta velem hogy kell nekei valami fixre, persze vissza lett mondva.
De most utoljára. Vigyázzatok vele, egy tatabányai 16 éves srácról van szó.
Majd figyelni kell mi lesz az új nickje, de azzal is le fog bukni. -
XSiGma
aktív tag
broller
code1005
TitiRii
korrektek.pontosak. -
KoVee84
senior tag
válasz
_Volkovy_ #835 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok és ezért nem is reklamálok. Már sok ismerősöm vásárolt Giannitól, mindig mindenkivel korrekt volt... Valszeg öszzecserélte vagy nem is nézte, engem nem érdekel, mert húzni nem akarom, a házam meg agyonra van ventizve ugyhogy nem megy 45C fölé. A proci amire én használom tökéletes + adott rá természetesen 1 év garit...
A csere meg azért sem aktuális mert Németországban vagyok júliusig...
Erasmus Rulezzz -
_Volkovy_
nagyúr
megnézheted, hogy boltban mennyiért kaptad volna meg ugyanazt
ennyiért azt mondom az is belefér, ha 300-ból egy processzornak más a steppingje.
a másik dolog az, hogy ha reklamálsz, biztosra veszem hogy kicseréli.
ahelyett, hogy neten megírod, hogy átvert a steppinggel, inkább neki írj szerintem. -
KoVee84
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #832 üzenetére
Annyira nem gáz, de azért 35k az 35k...
-
KoVee84
senior tag
Hi. Giannitól rendeltem egy e0 steppinges P4 procit, találkoztunk, kifizettem, minden rendben stb... Aztán itthon látom, hogy c0 stepping... Mind1... Legalább műxik
-
<MZ/X>
őstag
Sziasztok. Blacekkel üzletelt már valaki, és ha igen mik a tapasztalatai vele?
Nagyon kéne a help. Előre is köszönöm. -
Bandus99
őstag
válasz
karesz7609 #819 üzenetére
Egyeduli kerdes mar csak az, ha ez volt a gondog vele.
Leirtad neki? jelezted, hogy a vadi ujkent vasarolt cuccos szted megsem az?
Mit reagalt erre? Kicserelte, netan engedett az arbol? stb stb Vagy mereven elzarkozott mindenfele megoldastol?
Jo lenne azert ezeket az infokat is leirni, mert ez igy nem korrekt. -
Joces
senior tag
Lateof most vert át egy szar gef4 Ti4200-al...
Senkinek nem ajánlom..... -
Mr_Vercetti
őstag
Hát azért ezt nem írnám:
''Bár ha azt vesszük, mindez elhanyagolható a többszáz vagy épp -ezer sikeres és korrekt üzletéhez képest.''
Mert az aki így járt az biztos nem fogja ezt mondani. Az ő szemszögükből nem éppen elhanyagolható...
Anno én is kaptam tőle 3 alaplapot vadiúj bontatlanként, ami egyértelműen használt cucc volt. -
Bas3
Látatlanban, vidéki kapcsolaton keresztül vettem Tőle videókártyát (pedig ilyet nem szabad csinálni!). Minden rendben Vele, korrekt volt. -
BobChemistry
őstag
kraftxld
t_ferenc
Luighi
enzimke
boba6
bélanéni
velük szintén érdemes üzletelni, megbízható arcok
bocs ha kihagytam volna valakit, akivel már boltoltam... -
roPHka
senior tag
válasz
_Volkovy_ #823 üzenetére
Üzleteltem már vele, ugyan tény s való, hogy nem sokszor, és ez így igaz, hogy új bontatlan cuccokat kaptam tőle, persze volt ami nem volt az, de azt ''használt'' alkatrészként is árulta, ez a topikjában is fel volt tüntetve.
Nekem nem volt semmi gondom vele, de régebben is láttam a topikjában nem 1x, hogy volt már hasonló esetre panasz, hogy ''új-bontatlan'' cuccot küldött el másnak, aztán kiderült az átvételt követően, hogy használt alkatrészről (konkrétan ha jól emlékszem videókártyák és alaplapok voltak) van szó és élve az előzőleg használt szavakkal : úszott a koszban-porban az alkatrész, és kissé hiányos volt a doboz tartalma (kábelek, cd vagy vmi hiányzott)
Nem követtem soha rendszeresen Gianni topikjait és a hozzászólásokat, de volt hogy belenézegettem...olvasgattam néha össze-vissza és 3-4 ilyen bejegyzést már találtam anno bennük.
Bár ha azt vesszük, mindez elhanyagolható a többszáz vagy épp -ezer sikeres és korrekt üzletéhez képest.
És ez nem üzletrontás a részemről, hanem csak egy tény feltárása.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
karesz7609 #821 üzenetére
Nem az én tisztségem hozzászólásokat törölgetni. Furcsának tartom, amit írtál. Giannira nem nagyon szoktak panaszkodni az emberek.
Én több hdd-t, videkártyát, alaplapot vettem már tőle, és ami használt volt, annál megmondta, hogy használt (a mai napig az az alaplap van a gépemben, és tökéletesen működik egyébként). -
orkester
őstag
válasz
Szia!
Ezt nem is gondoltam volna.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Én sose jártam még így vele, mindig a lezárt gyári csomagolásukban voltak a cuccok.
Muszáj elhinnem, hogy nem a hitele rontása miatt írtad ezt a hozzászólást? -
karesz7609
újonc
Sziasztok.
Gianni bazárjáról lesz szó...
Nem akarom rontani az üzletét, de ezt már le kell írnom.
Csak most reggeltem be a fórumra, de már jópárszor üzleteltem vele.
Jónéhány dolgot vettem tőle, személyesen is, postán is.
Nézegettem az árlistáit, a cuccokhoz amiket vettem oda volt írva hogy ''vadiúj, bontatlan, fóliázott''... Azért még megkérdeztem tőle hogy ez tényleg vadiúj?
Erre ő: Persze, most hoztam nagykerből.
Aha persze.
Egy-két oélda: Inno 6600, Abit AN8 Ultra, Abit AI7,X600XT...(Csak 4 példa, de lenne még mit írni.)
Na ezek voltak ''vadiúj, bontatlan'' cuccok...Hm...Persze-persze.
Itthon kiderült hogy minden használt... Ráadásul az Abit úszott a koszban-porban, a hátulja sérült is volt, és valaki az egyik csavarhelyen bennehagyta a csavart meg a hátoldalon ami tartja...
Az Abit AN8 Ultrával jobb volt a helyzet, ez csak simán úszott a retekben.
Az X600XT- sarkazott volt (igaz működött de akkor is), ráadásul nem tudom honnan való lehet, mert sehol a világon nem találni ezt a tipust, se nagykerben se kiskerben, se neten... Na de ez mindegy.
Az Inno 6600-al se volt nagy gond, csak annyira dorván mocskos-poros volt, hogy a ventillátor el sem indult először...
Hát ennyi, ezek tények, de nem akarok senkit sem megbántani.
Gondolom ismerős másnak is a szitu ha többször így jártam.
Na sziasztok, jó fórumozást! -
Mr_Vercetti
őstag
Ki kellett volna próbálni.
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Én scrab-al üzleteltem nemrég, korrekt. (Halkan jegyzem meg: újonc) De nagyon korrekt volt, nyugodtan vehettek tőle!
-
törölt tag
Szasztok!
Valaki látta Miky19 vagy már azota Miky20is?
Ugyanis elvitt dvd-t tőllem és elszámoltuk magunkat 2000ft-vel.Igaz kis pénz de ő azt ígérte majd elküldi.
Azota sehol nem találom. -
orkester
őstag
válasz
Mr_Vercetti #814 üzenetére
''Csak'' annyi, hogy mikor megírtam neki, hogy rossz a ram, közölte, hogy nála jó volt és amúgy is 3 nap garanciát adott rá(amúgy szerintem 1hetet beszéltünk, mint általában mindenki mással, minimum) szóval miért cserélné vissza. Na meg már pénze sincs, mert letelt a 3 nap és vett egy másikat, de persze szívesen vissza venné ha lenne. Persze. Mondhattam bármit, teljesen elzárkózott az együttműködéstől. Végül a lényeg(rosszul emlékeztem), hogy kiderült, nem 7 napja, hanem 8 napja vettem a ramot, ezért még ha igazam is lenne a 7 nap garival kapcsolatban, akkor sem él már. Sajnos ebben én hibáztam mert mikor kipróbáltam aznap mikor megvettem, csak azt néztem, hogy bekapcsol-e vele a gép. Utána elutaztam és csak most tudtam normálisan letesztelni, 7 nappal az üzlet után, de csak a 8. napon szóltam. A memtest már az elején több ezer hibát jelez.
Szóval nagyjából ez a helyzet. Igazság szerint nekem kicsit gyanús, hogy már nála is rossz volt a ram. Írta is, hogy lehet, mert ő memtesttel nem nézte, de a gép ment vele.
Az biztos, hogy ha én eladok valamit akkor meggyőződöm róla, hogy a termék hibátlan. Aztán lehet neki van igaza, már nem is érdekel, csak rettenetesen felhúztam magam rajta. Szerencsére az 1. tulaja S.Feri nagyon segítőkész és segít, hogy gariztathassuk az elvileg örökgaranciás memóriát. Remélem elfelejthetem ezt az egészet. Az biztos, hogy ezek után már én is tartózkodni fogok az újoncoktól. Azt már nem is merem mondani, hogy csak 15 éves, mert nem akarok ezzel másokat megsérteni, akik becsületesek és semmi gond nincs velük, de úgy látom a felelősségérzet még nem jutott el nála a kellő szintre. Mellesleg láttam már más topikban is, hogy nem csak nekem volt problémám vele.
Már csak azt nem értem, hogy ha mondom neki, hogy rossz a ram, akkor miért mondja, hogy segít eladni olyannak akinél menni fog.
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
ReflX -el és ramjával is minden rendben volt.
-
gergo84
aktív tag
akikkel eddig összehozott a sors adás-vétel céjából:
Jazzos: nagyon rendes tag, sohe nem volt gondom az áruval, amit vettem tőle, és nagyon segitökész
Bibimad: vele is szintén, mindig minden rendben zajlott
Somydemy: egyszer vettem csak töle Hl2 játékot, de azóta sem tudom használni, mivel a hozzá adott account -> sehogysem férhetö hozzá, és azóta sem jelentkezik -
roPHka
senior tag
Az elmúlt 1-2 hét termése:
Barbikenje: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt.
Sl4yer: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt.
Meme: jólelkű volt velem
E.T.: megbeszélt helyen, bár kissé késve, de sikerült átvennem tőle az alkatrészeket.
RoyBatty: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt, majd elégedettségét pár szóban fejtette ki egy sms erejéig.
Viperboy: megbeszélt helyen, megbeszélt időben létrejött a korrekt cserebere.
Kooc: megbeszélt helyen, megbeszélt időben átvette az alkatrészt.
Zero77 megbeszélt helyen, megbeszélt időben sikerült átvenni tőle az árut.
Elrond megbeszélt helyen, megbeszélt időben megjelent, és egy jó csevegés közepette átvettem tőle az árut.
Repasi korrektül járt el...segített a bolt létrehozásában - leutazott hozzám az alkatrészéért.
Sdrahos : kissé nehezen bár -mert kb. 1 hónapig tartott mire létrejött- de végre sikeresen zárult a cserebere.
Alvin megbeszélt helyen, megbeszélt időben megjelent, az alkatrészt sikeresen átvettem.
Ugyan vele nem volt biznisz, de korrektül állt hozzám. Kölcsönbe kellett volna egy alaplap, Ő szívesen odaadta volna, ám sms-ben közölte, pontosabban megkérdezte, hogy ''nem jelent e gondot nekem ha Ő eladja másnak a lapot, mert van rá vevője...?''.
Szóval pirospont neki, a hozzáállása végett.
Amúgy Ő Joergie becenévre hallgat itt ph-n.
Na, azt hiszem mára ennyi.
[Szerkesztve] -
orkester
őstag
Gatya is remek eladó!
Bár ezt már eddig is többen leírták.
-
peterszky
őstag
BandiT kollégának is egy piros pötty
-
morp
aktív tag
jocesnak egy rossz pont, nem túl korrekt...
és a jó fiúk: hardware, echoo, small devil, shadowlord, trooper, tiv83us... -
Mr_Vercetti
őstag
Mindenkinek figyelmébe ajánlom ''Misike alkatrész diszkontja''-t!
Nagyon korrekt eladó, a legkorrektebb akivel találkoztam, pontosan a megbeszélt helyen, van, zsír bontatlan terméket hoz, garipapírral, és neki vannak itt a legjobb árai a PH-n! -
cosmo
aktív tag
válasz
Winner_hun #802 üzenetére
egy hunyimunyi nevű alak, de már ki lett tiltva!
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Korrekt emberek:
SimonMágus
Meme
Hanyi
Desolator
Detonator
Misk@
Tomoty
Sefter
Gatya
arhat
cerebellum
Én össz-vissz eddig 1 köcsöggel találkoztam, remélem ő volt az első és egyben utolsó
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest