Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
[w]
őstag
összejött nálam is pár ember, aki kap tőlem egy-egy csillagocskát, őket nyugodt szívvel ajánlom!
roPHka, pegazus, Printszkrín, rrobi, gozso -
z0ty
aktív tag
fel
-
orkester
őstag
Ma Tibcsó vízhűtését vettem meg. Szerintem az egyik legkorrektebb Ph-s. Nyugodtan üzletelhettek Vele is.
-
Joces
senior tag
na van ilyen is?
-
peterszky
őstag
eddigi kisebb üzleteim alatt csak pozitív tapasztalat ért
íme a nevek:
Amiga
Ollie
Gregorik
Ko
x_o_n
ShadowLord
Gatya
ücsüküé
[Szerkesztve] -
Charlie Gordon
aktív tag
Mostanában raktam össze egy gépet, jópár emberkével találkoztam, közülük néhányan újoncok, de mindegyikük korrekt volt :
atomin13
DrLEEi
tikhunter
Code: 47
Gatya
HolyDay
KRi2
realist
[Szerkesztve] -
Adi
senior tag
Ajánlották már itt: knajf, most rakható még egy köcsög a köcsögfára neki.
Egy használt, de még garis Thinkpad T42-est árult, egyik ismerősöm notit keresett, összehoztam őket. A gépet én néztem át, mert a hölgy nem számítástechnikus. Minden rendben volt vele, attól a kellemetlenségtől eltekintve, hogy le volt jelszavazva a BIOS-a, amit a TPM chip miatt az IBM notikon ugye nem igazán lehet feltörni (max. igen durva hardveres hekkeléssel). Egy hét alatt végül sikerült megoldania, hogy lekerült róla a jelszó, így a noti gazdát cserélt.
Tehát aki noteszgépet venne és knajfnál találja meg az ideális modellt, az nyugodtan megveheti, korrekt ember. -
KrAt
veterán
Újabb megelégedettség: lacafaca. Postán adott fel cuccot, rendben megjött.
-
KrAt
veterán
Szvsz már ezerszer ideírták a nevét, de deicide-t nyugodtan felvehetjük a megbízható listára. Ott volt, korrekt, rendes.
-
törölt tag
válasz
Mr_Vercetti #759 üzenetére
Hoppáré
NitemaN - és az ő ramjai témakör. Anyagi kár nem ért, de ő egy nagy sötét folt.
Offolok egy kicsit.
Voltak eladó Hynix d43 chipes ramjai 2x1GB, csere is játszott, mert ezek ''intel'' ramok, és az AMD konfigja nem szereti. Felajánlottam neki a 2x512@DDR466 supertalentemet, ez pofátlanul gyors, meg ráfizetek, azt mondta, hogy ím legyen!
Megbeszéltük, hogy találkozunk, én megyek le hozzá Pestről Tatára, hétköznap esti órákban. Mondta, hogy nincs ideje, ezért ne nála találkozzunk, hanem máshol, és telszámot cseréltünk, arra az esetre, ha a buli nem jönne össze. Hát nem jött össze, fél nappal azután, hogy megbeszéltük az időt és a helyet, írt, hogy a mai bolt elmarad.
Erősködtem, hogy nekem nagyon jó lenne ''ma'', mert mihamarabb vidékre kell mennem, de nem értem el eredményt. Kb 5 üzenet és kitérő válasz után azt írta, hogy a főnöke sok új melót sózott rá, és csak hétvégén ér rá, mert napi 12 órát dolgozik. A telefont egyszer sem vette fel, sms-emre annyikat írt, hogy ''most meetingen vagyok''. Felajánlottam, hogy lemegyek a melóhelyére, és ott gyorsan cserélünk. Írta erre, hogy nem jó, mert a Nokiához be nem jutok! Ebből azt szűröm le, hogy ott dolgozik, vagy ezt akarta elhitetni. MOndom akkor te gyere ki 5 percre valamikor. Nem, vasszigor van, nem lehet.
Végülis uszkve 20 üzenet után abban egyeztünk meg, hogy vasárnap (tegnap) találkozunk, és ő keres, hogy mikor, hol. Pénteken írok neki, hogy nos, mi lészen?
Na ekkor vált érdekessé a dolog, ugyanis elkezdtünk szakmázni egy kicsit, én értek az ilyenekhez. Abban a pillanatban előjött, hogy az egész rendszer instabil, tuning nélkül. Hát mondom: memtest. De ő nincs otthon, majd ha otthon lesz. Namég pár sms és írta, hogy a memtest eléggé hibázik. Idézem: ''gondolom errorral már nem kell''. Felajánlottam, hogy elmegyek hozzá, és azért vetek rájuk egy pillantást, bepróbáljuk a gépébe az én ramjaimat, hátha más a büdös.
Kitérő válaszok tömkelege. Itt tettem fel magamban a kérdést: most eladó, vagy nem eladó? Ez nem kérdés, eladó, különben mért hirdette meg. Csak nekem nem eladó! Nekem mért nem eladó? Mert az első tapintásból kiszúrom, ha a ramok nem jók, és nem biztos, hogy át kéne verni egy embert kb 30 rugóval, aki ismeri a nevemet és a telefonszámomat. Végső kérdés: most akkor jók a ramok, vagy nem? Ha jók a ramok, akkor az üzlet mér nem jött létre, vagy mért nem kaptam egyenes választ?
Senkiről semmi rosszat nem feltételezek, de gyanítom, hogy azokkal a ramokkal valami nem stimmel. Nem azt mondom, hogy ne boltoljatok a sráccal (ha hajlandó rá egyáltalán), de tessék odafigyelni, mert nem zárható ki a svindli. -
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #785 üzenetére
Amint olvashattad, korrigáltam is...
Szóval, mind3 nick ugyanaz a személy, közülük az egyik legalább rendes...?
Nagyjából kezdem érteni.
-
sekli
addikt
Bordács
Zorc
Mony78 -
roPHka
senior tag
válasz
Mr_Vercetti #778 üzenetére
Akkor ezt most nem értem, mert egy pár hozzászólással fentebb azt írtad ez Hidi egyik ''álnickje''...
-
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #778 üzenetére
Akkor a név mögötti felhasználó nem egyezik meg a többi mögött lévővel, akiket említettél korábban?
-
Mr_Vercetti
őstag
NitemaN teljes mértékben megbízható.
A történet:
Vinyót mondott nekem fixre, ami nem jött össze mert ő sem kapta meg.
Kárpótlásként kaptam tőle egy 350-es FSP tápot, egy Thomson vezeték nélküli fülest, és egy gyári A64 Coolert.
Szoval nagyon korrekt srác. -
00
tag
Hali!
Ez a pontozásos rendszer nagyon jó dolog, csak nagyon vissza is üthet, ahogy az én esetemben vissza is ütött. Volkovy még az elején beírta, hogy velem semmiképpen ne üzleteljetek, amit telefonon, a fórumon, sőt itt is megbeszéltünk. Egy srác rossz telefont adott el nekem, én nem tudtam, hogy van baja. Nála kiderült, és erre én rögtön felajánlottam, hogy visszavásárolom a telefont. Ő azonban dühből - és egyébként meggondolatlanul - beírt az ajánlatom előtt. És nem fogadta el az ajánlatot sem. Én szerintem korrekten jártam el, és azóta is próbálok az lenni. Az ''incidens'' óta körülbelül 100 dolgot (vagy többet) adtam-vettem a ph-n, de ez a bélyeg rajtam maradt, és innen sem lett kitörölve a dolog. Ez nem kimondottan szerencsés... -
Mr_Vercetti
őstag
NitemaN-ról írt hsz-emet ne vegyétek figyelembe, mert közben kárpótolt.
-
Moyder nem jött el egy megbeszélt találkozóra.. Telóját kinyomkodja, kikapcsolja. MSN-en ittvan, állapota folyamatosan változik, ki-be lépked, de egy árva szót nem ír hogy mivan. Feleslegesen utaztam miatta 120KM-t..
Nem érdemes időt pazarolni rá..
Aki viszont Korrekt volt: x_o_n. Vettem Tőle VGA-t és teljesen korrektül állt hozzá, semmi probléma nem volt
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
gabesz82-ről valaki valamit tud mondani?
lehet tápot fogok venni tőle, gondoltam benézek ide, de nem találtam semmit. -
Vangelis
félisten
Velem érdemes, csak velem
..senki másal
-
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #761 üzenetére
Jól van, ezt gondoltam én is. Csak én gerinctelen dolognak tartom ezt, ezért nem is jutott eszembe a dolog.
-
Vigneau
félisten
válasz
Mr_Vercetti #759 üzenetére
Ismerős mind3 nick. Nem is gondoltam volna, hogy egy és ugyanazon személyhez tartoznak. Nekem eszembe se jutna több nick-et használni.
Az előző oldalon felmerült GeneraL_XTX neve. Igaz, a mi esetünkben vevő volt és nem eladó, de időben a helyszínen volt, a kialkudott összeget korrektül leszámolta és nem állt le alkudozni. Én csak jót tudok mondani róla.
Akiket pedig jó szívvel tudok ajánlani én is: S.Feri, Iwu, Achill3us, Overlocker, Pegazus. -
Mr_Vercetti
őstag
válasz
Mr_Vercetti #758 üzenetére
Na szóval:
NitemaN, Gerr®, Sig-Ray, és még az isten tudja hány nickje van.... -
Mr_Vercetti
őstag
Sztem holnap mondok ide egy nevet... Vagyis minimum 3-at, mert annyi Nick-jéről tudok.
G@bo is igazolni fogja sztem.
Csak az az egy gáz van, hogy sokat nem érek el vele, mert max csinál egy új nicket, ki tudja hányadikat...
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
TekkTribe-al ne üzleteljetek. Ugyan anyagi kár nem történt de nagyon unkorrekt üzleti szempontból!
-
orkester
őstag
bibimad is korrekt és megbízható.
-
Arnold2
őstag
Volt már valakinek ''dane'' nevű fórumtársunkkal üzlete?
-
as_Rock
őstag
Misike is korrekt szállító, pontosana helyszínen volt, rendesen megnézhettem a cuccot, garpapírt és serialt összenéztük, sőt mivel 2 alaplap volt nála még válogathattam is
Hidi-t viszont ahogy a róla nyitott topicot olvasom nem ajánlanám senkinek
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
DNA-val nyugodtan lehet üzletelni, időben, pontosan a helyén a kitűnő áruval
-
kew
senior tag
GeneraL_XTX nevű gyereket nem ajánlom.
nem nagy összegben vásároltam töle adatkábelt. Persze nem müxött, irtam enki hogy vissza az egész, de még neki állt feljebb, hogy én nemtudom feltenni rendesen. (3 gépen probáltam 2 teloval, képtelenség felismertetni a géppel).
utolso két sms-re már választ sem írt.
Nemvisz csődbe ez a 2000huf, de akkoris.... eddig csak jó tapasztalatim voltak a ph!-n, ezentúl majd jobban odafigyelek -
Zamery
senior tag
Azért azt sose gondoltam volna, hogy ebbe a topicba is bekerülök.
Bár hozzátenném hogy azért húzodott egy kicsit a biznic roPHka-val mert közbejött egy karácsony meg egy szilveszter, illetve nem egy helyen lakunk.Nekem ugyis ráért a dolog.
A proci amit vettem jól működik, tanx. -
Sziasztok!
Én eddig csak 2 embertől vásároltam, és vegyesek a tapasztalataim...
Az egyikük Gianni27 - szerintem senkinek sem kell bemutatni - teljesen korrekt, két garos esetem is volt, mindkettő gond nélkül megoldódott...
A másik ember nevének az írásmódjában nem vok biztos, ezért inkább nem írom be most... De amint sikerül előszednem, azonnal pótolni fogom!!!
[Szerkesztve] -
Akitől NE:
robertkill
Csináltam neki ház matricázást. A pénzt azóta sem küldte.
Csomó mail ment oda vissza, hogy majd küldi, csak most épp nem ért rá, de a héten biztos stb. stb.
Egy ideje nem is válaszol a mailekre.
Nem az az ezerpárszáz forint, hanem ha valaki ennyire tahó, hogy tudja előre, hogy nem akarja kifizetni, és direkt szívatja a másikat.
Szóval robertkill-t kerüljétek -
orkester
őstag
Egy webkamerát vettem g@bo -tól. Máskor is szívesen kötnék Vele üzletet.
-
Yutani
nagyúr
Akitől semmit NE vegyetek:
Istvánová [link]
[link]
Telefonszáma: 06 70 3116100
A sztori:
01.13-án megvettem tőle 7.000 Ft-ért egy Samsung 512MB DDR333 modult. Vasárnap tudtam kipróbálni, két gépben is. Elindul, működik, de egy bizonyos címen a ram Memtest86 alatt hibázik 266 és 333 MHz-en, csak 200-on volt jó.
Ma (01.16.) reggel küldtem neki privit és SMS-t, valamint délután felhívtam. Már fel volt készülve a válasszal: biztos tuningoltam, azért ment tönkre, ő működőképesen vette ki egy szerverből, és ott jó volt, szóval nem veszi vissza.
Gari szerinte 2 nap volt. Szerintem meg még ez, ha korrekt ember lett volna, belefért volna.
Nincs sem időm, sem energiám utánajárni az embernek (valszeg csak veréssel lehetne visszavenni tőle a pénzt), így csökkentett áron megválok majd a ramtól, mert számomra így nem használható.
Most megfogadtam, hogy újonctól soha többet semmit nem veszek! -
Bubee82
őstag
válasz
gege71.hu #740 üzenetére
Nekem is van egy ehhez hasonló ügyem. Én egy hordozható Sony MD-t vettem egy Péter nevezetű (fotel itt PH!-n) sráctól. A probléma abból adódik h nem hajlandó felvenni zenét nálam bárhogy bármivel próbálva. Sok mindent kipróbáltunk, de sehogyse ment (két gépen is próbálva - Intel és AMD platform is).
Ezért megbeszéltük h találkozunk és átveszi tőlem tesztelésre a cuccot, ha pedig nála se megy a dolog akkor elviszi megcsináltatni, amit ő állt volna (ez rohadtul drága dolog tud lenni - aki nem ért hozzá attól könnyen elkérik egy fejcseréért a készülék árának dupláját is), vagy pedig sztornó az egész tehát visszafizeti az árát. Én előbbi mellett döntöttem, mivel szeretem a cuccot és nem azért vettem h aztán ne használhassam, egyszóval KELL.
Találkoztunk is átvette és elvitte megnézni h megy -e. Közben én intéztem a saját dolgom és 14 órakor indult volna vissza a vonatom (Mosonmagyaróvár - Bp) amire fel is csücsültem. Előtte felhívott h gáz van mert nála minden tökéletesen megy. Aztán megállapodtunk annyiban h még egyszer tesztel és utána felhív és ha nem megy akkor menjek fel hozzá nézzem meg a saját szememmel. Szal csüccs fel a voncsira és hívott h minden ok a géppel. Erre volt olyan rendes h nézett nekem egy későbbi vonatot és mondta h Kelenföldön szálljak le, ő elvisz kocsival hozzájuk és vissza is hoz az állomásra. Minden így történt, láttam a saját szememmel amikor fullra teleírta a lemezeket. Megbeszéltük h még egyszer megpróbálom nálam, megpróbáljuk vhogy megtalálni a probléma gyökerét.
Nos, ezidáig sem sikerült megoldást találni és még mindig hajlandó segíteni és akár vissza is venni tőlem, mindazok ellenére h akár azt is mondhatná hogy sajnállak.
Nagy körvonalakban ennyi a story.
Egyszóval Ő eddig a legsegítőkészebb és legkorrektebb ember akivel üzleteltem PH!-n illetőleg HWSW-n. Mindenkinek ajánlom figyelmébe! Ezúton is köszönöm Peti (fotel) a segítségedet és h nem küldtél el melegebb éghajlatokra a problémáimmal. Nem sok olyan ember van mint TE! -
gege71.hu
addikt
Leírok egy velem frissen megesett dolgot.:
ELÖLJÁRÓBAN annyit, hogy akiről szól PÉLDAÉRTÉKŰEN lelkiismeretes srác és nagyon örül a szívem, hogy ebből a mocskos világból még nem tűntek el az ilyen emberek.
Álljon hát itt röviden a sztori:
Csütörtök reggel vettem egy alaplapot(AW8-MAX) + procit(p4-640) + procihűtőt(xp120, thermalright+120as noiseblocker) egy szolnoki sráctól.
Itt a pH-n dell nick alatt fut. Annyi elég, hogy Tamásnak hívják.
Namármost, pénteken megjött más forrásból a VGA-m is végre. Otthon nagy bőszen összedobtam a cuccot. Vigyázva minden mozdulatra, mintha tojásokat rakosgatnék. Szép rendben be is szereltem mindent.
RAM-om ekkor még nem volt.(Rendeltem GEIL-eket, de azok még sokára jönnek meg)
Másnapp kértem kölcsön egy cimborámtól ddr2-es ramot (1 db 256-ost)
Siettem, haza, hogy leteszteljem mit bír a cucc. Beraktam, gép bekapcs, BIOS hibakód C1. Ez ugyebár ramhiba. Na gondoltam haver gépében még ez a régebbi ddr2-400as ihnineon volt, biztos nem komázza, nem baj, lesz másik.
Telefon-Giannit felhívtam, neki volt A-DATA ddr2-533-as.
Nosza Szentendréről kocsiba be(ez tegnap volt) találka Giannival, ram megvesz, tépés haza.
Berakom a modult..semmi..ugyanaz..C1, memóhiba...ejj mondom baxxxxuss ez nem létezik már. Persze a végén már csak csupasz lap+proci+memó+vga volt, semmi mást nem dugtam a lapra és továbbra is C1. Hívtam a srácot (dell-t), hogy mondjam mi a szitu. Nem megy a lapocska, most mi legyen?
Mondott még néhány debug tanácsot ami sajna nem segített és miután mindketten kifogytunk az ötletekből, mondta, ha továbbra sem jó majd vmikor feljön pestre és elviszi a lapot (persze ha nem a memók a ludasok).
Na szombat estémbe így belefeketedve elkeseredve konstatáltam, hogy egy darabig most nem lesz gépem. Pár perc múlva hív a srác megint. (dell), hogy kinézett egy reggeli vonatot és 8:10-re bérne a nyugatiba. Hozza azokat a ramjait amik ebben a gépben voltak és kipróbáljuk velük, ha nem jók viszi a lapot, mert a gari Szolnokra szól és ő mégiscsak ismeri az ottaniakat.
ÓÓÓÓ mondtam ezt nem is reméltem, de nosza jöjjön, én reggel tépek elé kocsival Szentendrére ki ram kipróba és ha jó jó (megveszem a ramokat) ha nem akkor viszi a lapot gariba (A lap amúgy 2005 novemberi 3 év garos).
A LÉNYEG: ramokat beraktuk és lám, elindult a cucc mindenféle hasfájás nélkül.
Hihetetlen nagy kő esett le a szívemről, nem győztem hálálkodni. Aztán visszavittem a srácot a Nyugatiba és a 10:50-essel már hazafelé suhant Szolnokra.
Amiért ebbe a topikba írtam az talán az, hogy érdemes elgondolkozni ezen. Komolyan mondom szerintem nem általános ez a szemlélet. Igaz vhol mindig is jobban megbíztam a pH-n seftelős társadalomban, de az ilyen emberek ebben még jobban megerősítenek.
Dell! Ezúton is üzenem, hogy nagyon hálásan köszönöm ezt az önzetlen segítséget!!!
Üdv neked és azoknak is kik e sorokat végolvasták
Tisztelettel
gege -
roPHka
senior tag
Decemberi tapasztalatok:
Akivel érdemes:
Gozso máj frend - vele is jó boltolni, csak mindig rohan
Axlrose32 komám - a monitorokkal kapcsolatos dolgokat csakis rá bízom, főleg ha szervízelésről van szó, vagy ha olcsó 19-es monitorra van szükségem.
Studi22 komám - ő is megbízható és korrekt arc.
Csigafej - a megbeszélt időben és helyen sikeresen átvette a tőlem vásárolt cuccokat.
Mhif - teljesen korrekt srác. Nemrégiben is tett egy nagy szívességet amikor egy processzort kellett letesztelnem, és nála sikerült megoldani.
Zamery - ma végre sikeresen lezárult egy -már- kb 2 hete folyamatban lévő bizniszünk. A megbeszélt helyen és időben megjelent.
Toness - A megbeszélt helyen és időben megjelent, a vásárolt alkatrészt átvette, majd egy pár percnyi beszélgetést követően, elégedetten távozott. Pontosabban én távoztam, de láttam az arcán, hogy elégedett volt
Rive vagy ZRive - még mindig megbízható és korrekt partner.
Zsiga - szintúgy!
És akivel most nem, de általában igen:
roPHka, azaz én- egy bizonyos szituációban helytelenül jártam el. megígértem Szatmazs fórumtársnak, hogy bizonyos eladandó alkatrészei közül megvásárolom valamelyiket, aztán a nagy ígérgetésből, csak időpont húzás-halasztás lett /akaratomon kívül mindig közbejött vmi/ aztán a végén nem vásároltam tőle semmit, illetve kissé unkorrekt módon nem is tájékoztattam Őt, hogy elálltam a vételtől...
Kis önkritika?!
Azért remélem aki már vásárolt tőlem az valóban elégedetten távozott.
[Szerkesztve] -
Mr_Vercetti
őstag
Csak annyit hogy KIVEL NEM! ÉRDEMES:
Kor!n -
tekeyagd
aktív tag
válasz
Winner_hun #723 üzenetére
Csak próbáld ki a halálugrást! Sok sikert hozzá
-
.:Kristian:.
addikt
Tőle nyugodtan vásároljatok:
Vangelis
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
<>jana<>-tól vásároltam, ott volt időben, vásároljatok tőle nyugodtan, csak nem ünnepekkor
-
törölt tag
Text-Boyyal miért nem jó üzletelni, tapasztalat?
Vuck
jasszer : LOL -
jasszer
őstag
Érdeklődés hiányában eladtam apámnak a notebook-omat. Pontosan érkezett haza (a megbeszélt helyre) és két perc alatt nyélbeütöttük a dolgot. Azóta is használja. Ajánlom mindenkinek, teljesen korrekt volt.
-
WilktorD
tag
válasz
Winner_hun #727 üzenetére
működik is?
-
Winner_hun
félisten
orkester-től vettem nyomtatót, időben a megbeszélt helyen volt
-
CardineIIa
csendes tag
válasz
CardineIIa #713 üzenetére
Végül, ma este megoldódott a dolog, ezért ez az előző postot mindenképpen más megvilágításba helyezi, ill. ez is az igazsághoz tartozik.
Részemről, peace; zozipapa84. -
Hidi^
aktív tag
válasz
Winner_hun #723 üzenetére
sztem be van ruzgva
-
tekeyagd
aktív tag
válasz
Winner_hun #716 üzenetére
Engem is sikerült neki. Azóta tisztáztuk egymással.Utána szintén atbaxott!
-
Hidi^
aktív tag
válasz
Winner_hun #716 üzenetére
az igaz
-
Hidi^
aktív tag
válasz
Winner_hun #714 üzenetére
köszi de ez nála nem jelent semmit
-
CardineIIa
csendes tag
Bár senkinek nem szeretném rontani a renoméját, de a mai nap egy ''kicsit'' felnyomta az agyam. Jöjjön egy (számomra) ''kivel nem érdemes üzletelni'' post.
Privát üzenetek:
zozipapa84
Hali!
Igen pesti vagyok!
A városon belül bárhol tudunk találkozni
ha jó neked?
Mivel a HWSW-n már kíírtam 11kért
szerintem úgy korekt ha itt is 11-ért adom neked feltéve ha még
áll az ajánlatod és elviszed.
Üdv
''O.k. A telefonom xxxxxxxxx, itt utolérsz, és akár ma este is megejthetjük a bizniszt.
A X.ker-ben dolgozom, és a VI.ker-ben lakom; de autóval bárhová elmegyek (ahol parkolni lehet... )''...
rendben!
akkor majd kereslek!
akkut feltöltöm hogy ki tudd próbálni mert még
töltve sem volt teljesen szűz a cucc!
holnap nekem jobb lenne!
Ecseri út környéke jó neked?
''Ha mondasz majd egy címet, térkép alapján odatalálok.
Részemről o.k.''
''Üdv,
A mai akciód nem volt egy gáláns húzás...
Egész nap jártam a várost, családi program, stb., közben vártam a telefonod (mivel te bármikor elérhettél volna, én viszont semmit nem tudok rólad). Reggel beszart a jó EMKTV-s internetem is, így délután még bementem a munkahelyemre, hátha hagytál üzenetet a fórumon...persze, nem.
Pár dolgot már vettem PH-s emberektől, és soha nem volt gond; a találkozókra is időben érkeztünk...de a mai nap egy újabb tapasztalat volt.
A Bosch cuccot meg ha nem tőled, majd megveszem boltban 14K-ért papírokkal, garanciával.
(Így utólag nem is bíznám rád a garancia intézését.)
Na, tudom mindenre van magyarázat...''
Neveket, és személyes adatokat kihagytam, de az említett ember azóta sem jelentkezett, amit nem nagyon tudok tolerálni. Becsület, pontosság, ilyesmi...A magyarázkodás meg nem igazán érdekel (otthonhagytam a telefonszámod, lemerült a telefonom, meghalt a nagymamám, stb...) -
as_Rock
őstag
Azzazzelo - Útba esett neki, és házhoz hozta a cuccot
BlueAthlon - Megbeszélt időben és helyen ott volt, árai is rendben -
Mr_Vercetti
őstag
Szevasztok.
Szerintem jobb ötlet lett volna olyan címmel nyitni a topikot, hogy ''kivel nem érdemes üzletelni'', mégpedug azért, mert mindenki beírja akivel szerinte érdemes.
De csak olyanokat, akikkel már üzletelt.
Szoval ha valaki bejön, csak azt látja hogy szerintetek kivel érdemes, és ez valamilyen szinten mérvadó lesz neki.
Viszont van egy csomó ember, akiknek nem szerepel itt a neve, de érdemes lenne vele üzletelni.
Szoval egyszerűbb lenne beírni hogy kivel nem érdemes.
Sztem ez a legegyszerűbb
Én üzletelésem annyi, hogy Giannitól szoktam venni cuccokat, és ő jó áron be is számítja a használt dolgokat.
Jók az árai, jók a termékek, ha valami gond van, azonnal intézkedik.
Szoval csak ajánlani tudom.(de gondolom vele mindenki így van)
[Szerkesztve]
-
Adi
senior tag
Egy jó nagy pirospont Jegess kollégának!
Egy használt, de garis IBM Thinkpad T42-est vettem tőle tegnap. A találkozónk helyén sajnos nem volt időm kipróbálni a vinyót a gépben, mert családi okok miatt sietnem kellett, ezért ez csak később, otthon történt meg. Kiderült, hogy badblockos, amúgy egy 80 GB-os, 4200-as percenkénti fordulatú Toshibáról van szó. Jeleztem neki a gondot, mire föl ma kicserélte egy szinte zsír új 80 GB-os WD Scorpióra, ami ráadásul még gyorsabb is (5400 RPM, 8 MB cache).
Szóval aki laptopot akar venni, az nála nyugodtan megteheti, csak ajánlani tudom. -
sanzik
senior tag
Egy negatív példa:
[link] -
szapeti
tag
Egy Vga kártyát küldtem Dovnak, azzal a megállapodással, hogy kipróbálás után fizet. Kipróbálásnál volt egy kis driverprobléma, de szerencsére megoldódott. A pénz rendben megérkezett a számlámra.
Csak ajánlani tudom Dov kollégát, becsületes korrekt ember. -
Mikádó
senior tag
XaraX ot csak ajánlani tudom mindenki eddig ő volt a legkorrektebb eladó akitől vásároltam
Thx mindent XaraX
[Szerkesztve]
-
Bubee82
őstag
Akikkel üzleteltem:
Hmhm, Zolaa, oettinger, lacafaca, kutyika. Stamford, virkir, Wolfy_, pampika
Nagyjából ennyi.
Mindegyikükkel rendben ment minden!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.