Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Ehh... csak el kellett volna olvasnom, hogy mi van a gumira írva!
És valóban, rajta is van, hogy tömlős és 35-45 PSI az ajánlott nyomás, tehát a 2,3kg/cm2 már nagyon határeset lenne. Lehet úgy értették kicsi kínai barátaink, hogy ennél az értéknél már pumpálni kell.
Szerintetek érdemes lenne még most rendelni hozzá egy szett gumit? (külső+belső, kb. 30 euro) Nem tudom, mennyire tartósak ezek, ill. hogy meddig lehet hozzá kapni cuccokat. -
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Bogist M5 Pro User Manual:
"Check the tire pressure and condition, check the front tire and front tire for puncture and wear, and make sure the tire pressure is at the recommended level of 23 kg/cm2 to replace the tire With tread wear, etc.)"
Ez ugye csak elírás? A 2,3kg/cm2 az kb. jó lehet, igaz? -
Pancsermeste
őstag
válasz
üzenetére
Talán már az ülés miatt is e-SMKP-nak minősül.

No mindegy, használja, amíg a helyi seriff nem kapja el... aztán meg majd, ha nem meri használni, legfeljebb nekem adja.
Szerintem hátul nincs teleszkóp (csak az ülés rugós), elől sem volt a régebbi verzióknál, remélem ezen lesz...
Bár, ez a csávó is a régi verzióval megy, meg van elégedve a terepképességeivel.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Sziasztok!
Sokat vacilláltam, de végül megrendeltem a Bogist M5 Pro-t.
Ajándék lesz olyannak, akinek nincs jogsija (SMKP-ra sincs), így csak remélem, a jövőben tudni fogja még sokáig használni legálisan...
Azt értem, hogy pneumatikus a gumi, de azt honnan lehet tudni, hogy tömlős vagy tömlő nélküli? Bár, gondolom, ha tubeless lenne, akkor azt külön kiemelnék a leírásban.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Igen, üléses kellene, méghozzá kényelmes jól párnázott kivitel.
Így utólag visszagondolva emlékszem, hogy kétszer is megcsodált egy hasonló üléses járgányt.
Bár, ahogy olvasom, lehetséges, hogy nem sokáig tudná már használni legálisan jogsi nélkül...
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék majd karácsonyi ajándéknak egy üléses E-rollert venni. Kb. csak 10 perce jött ez az ötlet, amikor megláttam ezt.
Mivel kicsit sem vagyok jártas a témában (bár még nagyon sok idő van decemberig - ígérem, addig olvasgatom a topikot is), így gondoltam addig is megkérdezem itt a szakértőket, hogy ha most kellene megvennem, akkor egy ilyen szerkezet a paraméterei alapján mennyire lenne jó választás?
Egyáltalán a külföldi beszerzés ajánlott, vagy inkább itthon nézelődjek? Ha itthon, akkor hol érdemes?
A lány vasággyal együtt 50 kg, nem szándékozna vele száguldozni és kb. csak hétvégén használná max. 5-10 Km távra... Én pedig max. 200K értékben gondolkodtam, hiszen az ötletadó rollert is most megkapnám 166K-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest