Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csokaym
csendes tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Szerintem jobb valasztás a Xiaomi. Az Akai hátsó kereke picike, és biztosan zötyögős vele menni.
Az alkatrész ellátás sem tudom, hogy milyen az Akai-nál, de a Xiaomihoz biztosan vannak pótalkatrészek dögivel, ha valamiből csere kell, mert eltörött, vagy akármi, akkor ahhoz találtok.Kicsi és nagy kerék alatt az Akai F3 hátsó keeke vs Xiaomi bármelyik kerekét értettem. Az ennél nagyobb kerekű járgányok (10 colos) már jóval húzósabb árkategória, és persze gyorsabban mennek, nehezebbek is.
-
csokaym
csendes tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Én is gondolkoztam kicsi kerekű rolleren, de hálistennek lebeszéltek róla, illetve átgondoltam. Az F3-at nem venném meg, akkor inkább az Essential.
13 évesen nem tudom, hogy adnék-e rollert bárki alá, ezt nyilván neked kell mérlegelned. Azt is Te tudod, hogy mennyire van bicikliút, amin mehetne, mennyire kell járdán menni, és mennyire úttesten. A járdán és bicikliúton az Essential tempója elég. A hatótáv is elég gondolom, hiszen csak hazafele jönne a fiad vele. Viszont a járdák általában vacakok, a rolleres közlekedésre nem igazán alkalmasak.
A másik kérdésedre a válasz, szerintem nem szükséges, hogy állandóan nálad legyen a telefon menet közben. (De valaki erősítsen meg ebben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kuponkunyeráló
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nezd ugy, hogy joval kisebb erteket tud lezuzni. (Amugy tenyleg eleg egy oszver az a roller a fujhato elso kerekkel es a rugozatlan hatso tomorkerekkel. Kb. mindent ami rossz megkapott egyben. )