Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tin
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
jo persze, teljesen igazatok van, magyarorszagon en tuti nem is rollereznek. annyit nem er az arelony, hogyha elgazolnak. ezert is nem robogoztam Pesten, csak amikor meg videken laktam.
(#1744) B-L-A-C-K: nekem is bejon a roller, pont a szabadsag erzeset adja, 5p alatt ott vagy ahova gyalog tovabb tart, mozogsz is, es sok dolgot el is lehet vele intezni. jo dolog. de 33 kilos monstrumot te hova akarod cipelni? mondjuk ha van lifted, nem akkora gond.
-
Tin
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
hehehe

köszi, nálam a kugoo s1 a nyerő, és nem is tervezem a cseréjét egyelőre. tökéletesen működik, épp ma vettem meg mindent a szigeteléshez, szóval megcsinálom majd én is. abszolút bejött, egyedül a hátsó kerék cseréjét kell majd megejtenem idővel. és mivel az relatíve egyszerűen cserélhető, a végén akár a levegős is játszik.
a 20 nekem meg tényleg elég. az a 2 perc, amit nyernék a 25-el, kevesebb, mint a huzat kényelmetlensége. meg a számba repülő bogarak

-
Tin
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
aliexpress, és pontosan ettől az eladótól.
a 15€-val olcsóbb eladónál kifogyott a készlet, vagyis 1-2 db van, nem akarok belefutni abba, hogy aztán kiderül, hogy bocs, mégis elfogyott. ennek az eladónak jobbak is az értékelései, és van még neki bőven.
viszont ma van vége az akciónak, szóval ha akarsz, ma rendelj még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)