Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tin
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
jo persze, teljesen igazatok van, magyarorszagon en tuti nem is rollereznek. annyit nem er az arelony, hogyha elgazolnak. ezert is nem robogoztam Pesten, csak amikor meg videken laktam.
(#1744) B-L-A-C-K: nekem is bejon a roller, pont a szabadsag erzeset adja, 5p alatt ott vagy ahova gyalog tovabb tart, mozogsz is, es sok dolgot el is lehet vele intezni. jo dolog. de 33 kilos monstrumot te hova akarod cipelni? mondjuk ha van lifted, nem akkora gond.
-
Tin
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
hehehe

köszi, nálam a kugoo s1 a nyerő, és nem is tervezem a cseréjét egyelőre. tökéletesen működik, épp ma vettem meg mindent a szigeteléshez, szóval megcsinálom majd én is. abszolút bejött, egyedül a hátsó kerék cseréjét kell majd megejtenem idővel. és mivel az relatíve egyszerűen cserélhető, a végén akár a levegős is játszik.
a 20 nekem meg tényleg elég. az a 2 perc, amit nyernék a 25-el, kevesebb, mint a huzat kényelmetlensége. meg a számba repülő bogarak

-
Tin
veterán
válasz
Magnum_
üzenetére
aliexpress, és pontosan ettől az eladótól.
a 15€-val olcsóbb eladónál kifogyott a készlet, vagyis 1-2 db van, nem akarok belefutni abba, hogy aztán kiderül, hogy bocs, mégis elfogyott. ennek az eladónak jobbak is az értékelései, és van még neki bőven.
viszont ma van vége az akciónak, szóval ha akarsz, ma rendelj még.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)