- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Putyin90 #7941 üzenetére
Kérlek linkeld ezt a jogszabályt, mert úgy tudom, hogy ez nem így van. Az elektromos roller a legjobb tudomásom szerint játékszernek számít, kb. mint a nyuszis motor.
És ha mész, akkor bukóban, jogosítvánnyal és típusengedéllyel teszed? Tényleg érdekel, hogy azon kívül, hogy a rendőrök ezt mondják, van-e rá valamilyen jogszabály, mert nagyon sokáig túrtam a netet és arra jutottam amit fent írtam. -
-
lockdown90
senior tag
válasz
Putyin90 #7941 üzenetére
Tudnad linkelni a jogszabalyt ahol ez le van irva konkretan hogy a roller segedmotoros kerekparnak szamit? (Pinter fele levelezes alapjan?)
Szerintem errol meg dontes nem szuletett hogy minek minosul, es ha esetleg feljelentenek vagy akarmi ott valamilyen jogszabalyra kellene hivatkozni ami jelenleg szerintem nem all rendelkezdre, hogy milyen jarmunek is szamit az elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest