- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Putyin90 #7941 üzenetére
Kérlek linkeld ezt a jogszabályt, mert úgy tudom, hogy ez nem így van. Az elektromos roller a legjobb tudomásom szerint játékszernek számít, kb. mint a nyuszis motor.
És ha mész, akkor bukóban, jogosítvánnyal és típusengedéllyel teszed? Tényleg érdekel, hogy azon kívül, hogy a rendőrök ezt mondják, van-e rá valamilyen jogszabály, mert nagyon sokáig túrtam a netet és arra jutottam amit fent írtam. -
-
lockdown90
senior tag
válasz
Putyin90 #7941 üzenetére
Tudnad linkelni a jogszabalyt ahol ez le van irva konkretan hogy a roller segedmotoros kerekparnak szamit? (Pinter fele levelezes alapjan?)
Szerintem errol meg dontes nem szuletett hogy minek minosul, es ha esetleg feljelentenek vagy akarmi ott valamilyen jogszabalyra kellene hivatkozni ami jelenleg szerintem nem all rendelkezdre, hogy milyen jarmunek is szamit az elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Bontatlan LEGO Star Wars 75211 - Birodalmi TIE Vadász (Imperial TIE Fighter)
- LEGO 10219 Maersk Dízel-elektromos tehervonat (Bontatlan) train
- Radiolink AT10II vezérlő 12 csatornás RC vevő R12DS 2.4GHz DSSS&FHSS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest