Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz Hieronymus #37049 üzenetére

Attól, hogy van a rollernek egy sorozatszáma*, amit adott esetben rá matricáznak (sajnos nem feltétlen van "beütve" a vázba), esetleg még a motorjának is, amit a motorburkolatba gravíroznak, és ezzel is lehet azonosítani a konkrét példányt, még nem lesz karosszériája.

*: talán az alvázszám lenne erre hasonlító dolog. :) Nem azt írta a kolléga, hogy átütik az "alvázszámot", és ezt kérné számon bárki. Jóhiszemű ember amúgy sem tenne ilyet. :R (Matricás megoldásnál kérdéses, hogy mennyire lehet lerántani róla/átragasztani másra.)

Amúgy biztosítás kötéshez kötelező megadni valami azonosító számot. Ha nincs, akkor a rendkívül szofisztikált hatóságunk elfogadja az egyedileg gyártottat: meglepő, de igaz...:D Felmerül, hogy az azonosító meghamisítása, blabla, ám ha nem volt gyári, akkor nem volt.

Szerk: jut eszembe, sosem nézegettem "tüzetesebben" ez a képet (a rendőrségnek kellett, mert ugye nem elég, hogy összetörtem magam, még fel is jelentettek, "szabálysértésért"), viszont ezen le van írva, amire korábban utaltam. Olasz forgalmazó: kínai gyártmány. :W (Mondjuk manapság már mi nem kínai? Tudnak ők minőséget is gyártani. Ha megfizetik.)

Új hozzászólás Aktív témák