Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
.-..-.
üzenetére
Motorkerékpáros teljesítmény mellé már nem hülyeség felvenni a motoros sisakot.

Nagyobb sebességű esésnél az jobban megvéd... Bár persze a fullface biciklis sem sz.r, sőt, sokkal jobb a sima kobaknál, ami meg sokkal jobb a semminél. Párásodik-e a plexi? Természetesen. Nyitva lehet hagyni résnyire. Vagy van rá dedikált megoldás: pinlock.
(Alternatíva, hogy nagy hidegben nem rollerezel, ami amúgy egészségügyileg előnyös...)Kontra: a rendes motoros sisak nehezebb, kicsit fárasztóbb a nyaknak hordani. Ez van... (Cserébe lehet bele hangrendszert is rakni, hogy ha navigálni akarnál, de kijelző nélkül...)
-
xandrush0831
senior tag
válasz
.-..-.
üzenetére
Én sima fullfacet vettem, bringás downhill sisak. Viszont ha egyszer cserélem, valami plexiset vennék, ami teljesen zárt. Volt 2-3 alkalom, amikor berepült egy bogár, és amikor elkezdett zizegni a fejemen váratlanul, reflexből belerántottam kicsit a kormányba. Az elsülhet rosszul is. Meg kényelmetlen megállni, levenni, bogarat bányászni...
Mondjuk én még nem láttam olyat ami plexis, és ne motoros lenne. Azok idétlenül néznek ki rolleren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Alternatíva, hogy nagy hidegben nem rollerezel, ami amúgy egészségügyileg előnyös...)