Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Ciccuka #34413 üzenetére
Járdán eleve tiltani kellene az egészet, mert életveszélyes. Been there, done that... Mégegyszer nem! És senkinek nem kívánom az érzést, hogy elgázolsz valakit, aki mellesleg teljesen figyelmetlenül belép eléd, de hát a járdán mire számítson, nem.
Amúgy a 70 km/h azért elég combos, szerencsére a nagyobb rollerek sajátja.
De természetesen tudjuk, hogy az SMKP 45 km/h limitje sem elég, és ki kell venni
belőle azonnal a fojtást, hogy inkább megfussa a 60-at. Persze autók közt: jogos.Ui: isten őrizz! Ne ugorjon félre a gyalogos, mert abból lesz a baj... Egyszer jöttem
lefele az Erzsébet-kilátótól biciklivel, autóúton. Egy gyalogos csoport meg a teljes
szélességében zárta az utat. Volt köztük másfél bringányi hely, gondoltam jó lesz.
Szerencsétlenségemre meghallottak, és a 6-8 ember 6-8 felé ugrott. Hát, mázlista
vagyok, hogy nem gombáztam el egyiket sem, mert onnantól szerencsejáték volt!
Maradtak volna az adott pályán, akkor simán elférek, maximum megijednek kicsit. -
xandrush0831
aktív tag
válasz
Ciccuka #34413 üzenetére
Meg is van az eredménye a másik irányban is. Kerülöm a gyalogost 5 km/h-val, kb másfél méterre, és 10-ből 7 ijedten elugrik meg félreáll, mintha nem lenne kormányom. Nem baj hogy vigyáznak, csak szar érzés hogy vigyázok rájuk és mégis úgy néznek rám mint egy potenciális gyilkosra, meg rettegnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xbox Series X|S
- Ingatlanos topic!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest