- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
PociAti #33755 üzenetére
Elég torz a google mapsos kép, a zöld épület gyakorlatilag mindent kitakar mind az autósnak, mind a bicikli/gyalog úton közlekedőknek a másikból. Már csak akkor látjátok meg egymást ha mindketten kiléptetek a ház takarásából, az autósnak teljesen meg kell állni a stop táblánál, hiába nincs vonal felfestve, mert ha biciklis is jön, az is tud olyan sebességgel jönni hogy elüsse, ha nem áll meg
Én jöttem a két nyíl irányából, ahogy odaértem a ház sarkához, láttam hogy jön az autó, és nem fog megállni, a második nyíl környékén kezdtem fékezni, ő kb akkor járt ott ahol a szürke autó, ő is rögtön fékezett, és az X-nél találkoztunk, szóval egyébként rövid volt a fékút
De minden pont ki volt számolva ha már meg kellett történnie, mert ha előbb állok meg akkor a lábam helyett a kormányt kapja el a lökhárító, és akkor kiszedi a kezemből
Ha később állok meg, valószínűleg a hátsó kereket, és akkor rosszabbul esek, vagy felnyársalom magam a kormánnyal.
Szóval valahogy pont így volt jó hogy a lábamnak ment neki az autó, ebből is az jön le hogy többet kell lábaznom
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest