Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• enginev3.0

félisten

válasz PociAti #33755 üzenetére

Elég torz a google mapsos kép, a zöld épület gyakorlatilag mindent kitakar mind az autósnak, mind a bicikli/gyalog úton közlekedőknek a másikból. Már csak akkor látjátok meg egymást ha mindketten kiléptetek a ház takarásából, az autósnak teljesen meg kell állni a stop táblánál, hiába nincs vonal felfestve, mert ha biciklis is jön, az is tud olyan sebességgel jönni hogy elüsse, ha nem áll meg

Én jöttem a két nyíl irányából, ahogy odaértem a ház sarkához, láttam hogy jön az autó, és nem fog megállni, a második nyíl környékén kezdtem fékezni, ő kb akkor járt ott ahol a szürke autó, ő is rögtön fékezett, és az X-nél találkoztunk, szóval egyébként rövid volt a fékút

De minden pont ki volt számolva ha már meg kellett történnie, mert ha előbb állok meg akkor a lábam helyett a kormányt kapja el a lökhárító, és akkor kiszedi a kezemből
    Ha később állok meg, valószínűleg a hátsó kereket, és akkor rosszabbul esek, vagy felnyársalom magam a kormánnyal.
    Szóval valahogy pont így volt jó hogy a lábamnak ment neki az autó, ebből is az jön le hogy többet kell lábaznom ;]

Új hozzászólás Aktív témák