- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
lemmy71 #31578 üzenetére
Vezérlője válogatja: ha raksz bele egy pici vezérlőt, viszont nagy teljesítményt kérsz tőle, annak általában túlmelegedés a vége... Nekem konkrétan emelkedőn felfelé a Spintend VESC ahogy melegedett, throttlingolt, azaz emiatt vett vissza a roller. De nagyon durván. Attól függően, hogy milyen ventit applikáltam rá, oldódott meg kb. a dolog. (De igazából sose volt jó, mert a dobozban nem tudta leadni a hőt, tehát a kis venti csak késleltette a dolgot. A vége megint csak túlmelegedés volt. Na, ezt egy XP120 CPU hűtővel oldottam meg végül, amit szétvágva, a hőcsövekkel kivezettem a hőt, kint meg egy ipari venti fújt. Nem mondom, viccesen mutatott a lámpánál, de sosem melegedett túl, jól működött...)
Ui: aztán jött a nagyobb akku, így a vezérlő ment a hasa alá, és ott a vázhoz hozzáfogva, hűtőpasztával természetesen nagyjából ugyanezt hozta, nem melegedett túl. De azért a hőmérséklet növekedése szemmel látható ezen a teszt videón, amikor a 60V akkuval... Szóval nem lennék biztos benne, hogy emelkedőn is bírta volna, de szerencsére ezzel az akkuval csak teszteltem. Azóta kapott egy nagyobb méretű és sokkal kisebb ellenállású vezérlőt, ami egyrészt csak a lábát lógatja, másrészt ugyanúgy a vázhoz van fogatva, így abszolút nem volt probléma a melegedéssel. Mármint a vezérlőnél. Akkor meg a motort kezdte megfőzni a vas, és amiatt throttlingolt, szóval annak is adtam hűtőfolyadékot.
Szerk: ez megoldotta a melegedést, csak hát másnap széttört az első kerék és vége lett. (Mondhatjuk, hogy "halálra" volt tuningolva a roller, de amúgy nem is a nagyobb akkuval mentem, mivel azt csak egyszer próbáltam ki, de 70 km/h már egy kicsit sok volt: bőven elég volt nekem az a 45 km/h, amit a kisebb akkuval tudott, nagyjából 25-30-cal estem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest