Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz do3om #27054 üzenetére

Engine a 200ezres rollereket linkelte, vagyis azt a hsz-t, amiben közel 200ezres rollereket ajánlottam valaki kérdezőnek.

Okai Neon Lite akciós egy ideje, 120ezer. Ugyanazt tudja, mint egy mi 3, csak jóval kevesebbe kerül.
    Sajnos a rollerről vegyesek a tapasztalatok, ha hibátlan példányt fogsz ki, akkor nem lesz vele dolgod, de sajnos rendszeresen olvasni meghibásodásokról (pl nem veszi a töltést), és a garanciális ügyintézésről horror sztorikat lehet olvasni.
    Amúgy jó roller.

A következő a Segway E2 Pro.
    Ugyanannyiba kerül, ugyanakkora a hatótávja, mint a Xiaomi 4-nek, de erősebb a motorja, és indexek is vannak rajta, ezért szerintem jobb vétel.

Xiaomi Mi 3, Pro 2 szerintem újonnan már nem éri meg, de használtan 110-130ezer között látni őket sokat, kevés km-el, akár még garival., dobozával.
    A két roller kb ugyanaz, szinte csak hatótávban térnek el.
    (Mi 3 20km, Pro 2 30-35km)

Segway G30 a legnagyobb a pálcikarollerek között, legnagyobb hatótáv, legnagyobb trepni, stb. Használtan 160ezertől indulnak kb, a global verzió alapból 30-al megy 25 helyett.

Az F2 sorozatból is rendszeresen látni 150ezer körül, de már alatta is láttam többet is. Ezek még viszonylag új rollerek, a használtakban alig van km.

A korábbi rollerek közül meg 100ezer körül van pl az F30, F40. Drágábban ezeket szerintem nem érdemes már megvenni.

Új hozzászólás Aktív témák