Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Engine a 200ezres rollereket linkelte, vagyis azt a hsz-t, amiben közel 200ezres rollereket ajánlottam valaki kérdezőnek.
Okai Neon Lite akciós egy ideje, 120ezer. Ugyanazt tudja, mint egy mi 3, csak jóval kevesebbe kerül.
Sajnos a rollerről vegyesek a tapasztalatok, ha hibátlan példányt fogsz ki, akkor nem lesz vele dolgod, de sajnos rendszeresen olvasni meghibásodásokról (pl nem veszi a töltést), és a garanciális ügyintézésről horror sztorikat lehet olvasni.
Amúgy jó roller.
A következő a Segway E2 Pro.
Ugyanannyiba kerül, ugyanakkora a hatótávja, mint a Xiaomi 4-nek, de erősebb a motorja, és indexek is vannak rajta, ezért szerintem jobb vétel.
Xiaomi Mi 3, Pro 2 szerintem újonnan már nem éri meg, de használtan 110-130ezer között látni őket sokat, kevés km-el, akár még garival., dobozával.
A két roller kb ugyanaz, szinte csak hatótávban térnek el.
(Mi 3 20km, Pro 2 30-35km)Segway G30 a legnagyobb a pálcikarollerek között, legnagyobb hatótáv, legnagyobb trepni, stb. Használtan 160ezertől indulnak kb, a global verzió alapból 30-al megy 25 helyett.
Az F2 sorozatból is rendszeresen látni 150ezer körül, de már alatta is láttam többet is. Ezek még viszonylag új rollerek, a használtakban alig van km.
A korábbi rollerek közül meg 100ezer körül van pl az F30, F40. Drágábban ezeket szerintem nem érdemes már megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest