Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz alphamooncam #24799 üzenetére
Fék elég lesz, motorfék is tud segíteni.
Kormány oszlop nem fog eltörni, nem az a fajta. Előbb törik el a dió, de az sem szokott. Hajlik, 1 rudas gép mind ilyen.
Ennek a nyak befogatása fog törni itt :Ez a 3 cső, amibe nyaka megy bele. És ezek csak a dekni első feléhez vannak hegesztve, oldalra nincs. Alul be vannak varva a vázba, ki sosem szakad, de zavaró lesz hogy nem túl sok km után nyöszörögni fog a millás gép és lógni az egész nyaka
Kaabo vezérlése modernebb de érzékenyebb, kontakt hibák elő tudtak fordulni. Teszem hozzá ebben a rollerben több helyen elcsipett kábellel találkoztam, szóval ennek is jöttek volna előbb utóbb az ilyen hisztik.
Ne legyenek illúzióid, az összes roller egy ipari hulladék. De tényleg. Vagyis hát árukhoz képest vicc mennyi fos megoldás van bennük. És hallottam már mindkét szervizről/forgalmazóról rosszakat (igaz ultimatebike os gányolást saját szemmel is láttam már többet).Amúgy szerintem cityvel nem tudod majd forgalom tempót tartani, a 70es tempót nekem pl meg sem futotta. 50 fölött lusta. Illetve padló gázon 60km felejtős, inkább 30-40 lesz az. Ezek fontos infók lehetnek még
Most árulnak egy achilleust 650be. 35ah akku. Az nem lehet alternatíva? Hatótáv azzal közelebb lenne az elvárthoz.
Amúgy 60v os géppel (jut eszembe) wolf warrior x volt nekem amin volt egy külső 21ah akku. Így 42ah val éppen kijött a 60km átlag 45 os tempóval (szóval sokat húztam neki, de átlag nyilván kevesebb lesz). De lehet utolsó 10km en már csak max 40el vonszolta magát arra már pontosan nem emlékszem.
Gyári ígért hatótáv az minden esetben vicc"Oh my Goa'uld!"
-
törölt tag
Nincs olyan szolgáltatásuk, hogy érte menjenek egy defektes rollerért, a GLS-t meg nem hívhatom azonnal a 67-es kilométerkőhöz, úgyhogy marad a taxi, mert a helyszínen gumit javítani esélytelen a szervizes szerint.
Még mindig azaz érzésem, hogy túl sokat vársz tőle...
Egy ilyen járműtől... kb mintha egy motort akarnál alternatív formában.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
nem tudhatta, hogy egy King lehetne egy másik jelölt
Ebben ne legyél biztos: két "influenzásuk" tag itt, csak nem írnak. De olvasni
bárki olvashat. Meg hát ott hivatalból kell szidni a Kaabo-t, mert konkurencia.
(És ha felvázoltad, hogy mire kéne, nyilván nekik is beugrott mint alternatíva.)Ui: City nekem ránézésre tetszik, sajnos kipróbálni nem volt alkalmam, mivel
Peaceliker gyorsabban cserélgeti a rollereit, mint amilyen sűrűn találkozunk.
(De egy-két akkut már összehoztam neki, pl. azt a külsőt a Wolf X-re.) Ja a
Wolf X-szel mentem egy kanyart, semmi extra, de azért elég stabil. Tetszett.
De persze csak 10" a kerék, meg tényleg nem volt egy atomvillanás.De mondjuk én elég hülye vagyok, mivel egy gyárilag 500W-os rollert hajtok
3000W fölött (egy motorral), meg korábban is már 4000W-ot tudott a hibrid.
Ehhez képest értendő, hogy nem volt tűzijáték az X: a sima King az igen, de
annak meg annyira "paraszt" a vezérlése, hogy "életveszélyes" kategória.
(A gázreakció fontos, hogy jó legyen, pontos legyen. És ne akarjon megölni:
a mostani 3000W fölé jutó kis egy motoros vasam az elején lomha, nagyon!
Cserébe biztonságos, de hamarosan teszek róla, hogy jobban gyorsuljon.
Végsebességre így is megvolt 70: azt lekorlátozom majd, mert még élnék.*)*: egy olyan rolleren sem túl biztonságos a 70, amit arra terveztek. Hát még
egy 25 km/h-ra gyártott valamin. (Mondjuk a csőváz egyben van. Talán bírja.
A kerék meg 12.5", és rendes PMT gumi van rajta, csak az volt 60K, viszont
eléggé virsli kategória, szóval kompromisszumos, de azért jól vezethető...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest