- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Aldorfin #24156 üzenetére
Ahogy előttem is írták, az elektromos roller, mint jármű nem létezik a kreszben. Erőltetettem be lehet skatulyázni valamelyik járműkategóriába, de a gyakorlat nem konzekvens.
Elektromos rollernél az ajánlott minimális életkor talán a 14 év (persze típus függő).
Ha ismerném a gyereket, 11 évesen talán megengedném neki, általánosságban inkább azt írom, hogy ne használja. Az Okai Neon Lite-nál hiába van olyan üzemmód, aminél a max sebesség csak 15 klm/h, a járdán a megengedett sebesség 10 km/h. És ebből az üzemmódból a bekapcsológomb dupla megnyomásával átválthatná a rollert H üzemmódba, ahol a max tempó 25 km/h. Az meg már túl sok. -
Pano
veterán
válasz
Aldorfin #24156 üzenetére
Jelenleg még nincs jogszabály szerinti korhatárhoz kötve az elektromos roller használata (én így tudom.)
Nem akarok túlzottan belevau, de én 11 éves kislánynak nem engedném. Az elektromos roller nagyon nem játékszer. Nem egy bicikli. Ennyire fiatalon különösen balesetveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest