- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
maxxenergie #20604 üzenetére
Én a tömör gumik miatt nem választanám egyiket sem!
Az általad Sencor és az AOVO márkákkal is az a baj, hogy nagyon kevesen veszik meg. Pedig ezek nem totál noname cégek, de a Sencor esetében egy brand által felcímkézett termékről van szó. Hasonló termékeknél csak kezdeti örömről szokás beszámolni, olyat nem igazán olvasni, hogy még x ezer km megtétele, vagy 2-3 év használat után is hibátlanul működik.
Használt piacon se nagyon találkozni velük. Hasonló modellek elég sokat veszítenek az árukból.
Pedig ha valaki nagyon keveset használja, akkor elvileg még jó vásár is lehetne valamelyik modell. Viszont a heti 25 km nem is olyan nagyon kevés! Fél év alatt 625 km, az 5 éves életciklussal való számolás nem rossz gondolat. Akkor 3.000 km fölött lennétek, ami tényleg nem kevés!
Én amikor megvettem a rollert, erősen alábecsültem a használat mennyiségét.
Azt javasolnám valami stabilabb márkát válassz, hosszú távon megtérül. Olyan rollert vesztek, amit mindenki szívesebben fog használni, biztonságosabb (kisebb az esély a kormánytörésre), és jobban tartja az árát. Egy hasonló árú használt Ninebot, Xiaomi is jobb ötletnek tűnik. Mert ha nem jönne be, akkor különösebb veszteség nélkül eladhatjátok.
-
válasz
maxxenergie #20604 üzenetére
Ebben a topicban egyik noname rollert sem fogják ajánlani, ezért nem kaptál választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest