- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
OhYeah #19712 üzenetére
bocs ha félreérthető voltam nem rád gondoltam, egy másik tagra. Te áradat elnézve jónak tűnik.
Ha már thunder 3 vagy nami akkor én inkább a namira + olnék, a dualtronban azok a gumik szarságok nem nevezhetőek szerintem lengéscsillapitóknak.. lehet egyenes úton kint németben a csókosnegyedben nagyon fasza, de magyar és keleteurópai viszonylatban mint halottnak a csók
egy nami klimát nagyon adnék, főleg alis áron olyan árarányban mint amennyiba a e2 max is megy. Mantis gt 2 is van már 2000 körül de elég sok a probléma vele állitólag.. -
Revolit
senior tag
válasz
OhYeah #19712 üzenetére
Átérzem. Legutóbb egy nagy rolit adtam el, itthon 1 misi körül lehet megvenni, én berendeltem 650-ért külföldről, nem jött be, kb 5 km-rel meghírdettem 600-ért másnap. Persze jöttek a nagyokosok, hogy ennyiért autót veszünk, meg 200-ért egy óra múlva már ott vagyok érte. Nem szeretek meghírdetni itthon dolgokat, kivételt képez a hardverapró, itt nagyon jók a tapasztalataim, csak hát ugye a célközönség itt inkább geekek, szóval tech cuccokat lehet jól eladni
u.i.: Elment a roli meghirdetett áron 2 napra rá kb. Remélem a kollégának is sikerült 600-ért autót vennie és másik tag sem várja azóta is kezében a 200 ropival, hogy akkor indulhat-e.
Ja, facebookos csoport hírdetés volt, nem HA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest