- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #17272 üzenetére
Na ma mentem egy hobby kört gboosterrel, 14km itt helyben (Dunavarsány).
Fura jó szág, nem szeret szépen nyugosan menni, pedig gázkezelés a "smooth"on vanÉs már értem lábtámasz mire való...hogy ne a kormányt tépd le...és azt is értem miért törik ezek kormánya
Nem tudom milyen lesz vele Deákon, míg kijutok bicikli útra...lehet tolnom kell majd. Xiaomival olyan szépen lehetett séta tempóban menni hang nélkül. Ezzel eco módban olyan 8kmh-t tudok tartani, alatt rángat, morog, minden. 2-es fokozatban ez már inkább 15, 3asban nem is nagyon mentem mert az most még sok. Persze nem tegnap volt, hogy 650es enduroval bohóckodtam szántóföldek mellett, de ez szerintem veszélyesebb bakker
Mentem vele 50el és hát nem is értem ki az aki ezekkel sokat megy úgy. Nem túl öreg bicikli úton (persze nem azt mondom, hogy a kora egyenesen arányos a minőségével) 45 fölött már minden csak nem stabil. 37 a 2-es fokozat teteje, az még oké.Szóval nem tudom ezt kerestem-e, majd elválik pár pesti út után. De lehet egy Inokim OX jobb lenne, az 1 motor és 800W. Vagy valami ügyesebb 6-800W os pálcika, de azokban jellemzően kicsi az akku sajna. Ilyen mantis 8 (1 motors) szerű gép kéne tán. 1 motoros üzemben nem próbáltam, mert féltem a szabályzót, az állítólag meg tudja sütni (és nem csak gboosterben).
-
Revolit
senior tag
válasz
G-booster milyen? Gondolkodtam én is valami erősebb rolin a G30 mellé, de nagyon óva intettek Kugootól. Mit lehet kezdeni pl kormányróddal, amit te is említettél? A legnagyobb bajom, hogy az törik elvileg.
Szóval akkor mondom már Mantis dual, de még nem vettem rá magam. Sharkset-en gondolkodom nagyon előre G30-ra, csak akkor már hátra is kéne, de akkor már nem lesz többé pálcika rollerNa meg ugye árban igazából ott vagyok mint egy G-booster.
-
Somatom
veterán
válasz
Nem is normális ember, aki nem "szalajt" valahol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vallás
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest