Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz Revolit #17275 üzenetére

Most elég sokat olvastam, szerintem "csak" ez a kormány móka gáz vele. Ha nem feltétlen kell tudni becsukni akkor pár ezer Ft egy nem túl szép megoldás (dobok képet holnap, mert ez lesz az első lépés nálam). Ha szebb kell de nem kell csukni, akkor picit drágább...
    Ha csukni is kell (nekem kéne), akkor vannak már ötletek a fejemben, de még vakarózom :DDD abból is van nem túl szép olcsó és szebb de drágább megoldás is már tervben.

Csak először egy ép kormány kell, mert ezzel most már erősítés kevés. Most megy a matek, hogy érdemes-e hegeszteni vagy sem.

Ahogy néztem más kritikus dolog nincs vagyis v5 vezérlő szar volt többeknél sajna. Amúgy mint minden dual motoros gép, itt is igaz, hogy single mód "tilos".

Pici kört mentem csak, mert meló előtt vettem át gyorsba. Hát ez egy varacskosdisznó xiaomihoz képest és nem feltétlen csak jó értelmében. Ezzel járdán gyalogosok között (tudom rohadjak meg ha ilyet tettem) nem nagyon lesz majd jó. Xiaomi szépen nyugisan tud lenni... Nagyon mondjuk mást sem tud :D nade ez rángat, mert nem szenzoros meg ugye harap is. Magasabb is, picit fura. Taposó rövidebb de szélesebb ez talán jobb lesz igazából.

Majd mesélek azért :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés