- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Revolit #17275 üzenetére
Most elég sokat olvastam, szerintem "csak" ez a kormány móka gáz vele. Ha nem feltétlen kell tudni becsukni akkor pár ezer Ft egy nem túl szép megoldás (dobok képet holnap, mert ez lesz az első lépés nálam). Ha szebb kell de nem kell csukni, akkor picit drágább...
Ha csukni is kell (nekem kéne), akkor vannak már ötletek a fejemben, de még vakarózomabból is van nem túl szép olcsó és szebb de drágább megoldás is már tervben.
Csak először egy ép kormány kell, mert ezzel most már erősítés kevés. Most megy a matek, hogy érdemes-e hegeszteni vagy sem.
Ahogy néztem más kritikus dolog nincs vagyis v5 vezérlő szar volt többeknél sajna. Amúgy mint minden dual motoros gép, itt is igaz, hogy single mód "tilos".
Pici kört mentem csak, mert meló előtt vettem át gyorsba. Hát ez egy varacskosdisznó xiaomihoz képest és nem feltétlen csak jó értelmében. Ezzel járdán gyalogosok között (tudom rohadjak meg ha ilyet tettem) nem nagyon lesz majd jó. Xiaomi szépen nyugisan tud lenni... Nagyon mondjuk mást sem tud
nade ez rángat, mert nem szenzoros meg ugye harap is. Magasabb is, picit fura. Taposó rövidebb de szélesebb ez talán jobb lesz igazából.
Majd mesélek azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest