Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grafiqs #16921 üzenetére
Hát én nem bántam meg.
Használtam egy hónapot, másfelet 8.5"-os Xiaomit, utána kb megváltás volt a 10"-os kerekű Segway.
Aztán mikor rákerült a Sharkset már nem zavartak az úthibák se, majd mikor a hátsó kerékre is felkerült, már mégúgyse zavartak a másfél-két centis járdaszegélyek, kisebb padkák.Féltem is a kerekeket, mert egyszer majd átmegyek valamin, amit a lengéscsillapítónak hála észre sem fogok venni, de a kerekek attól még belepusztulhatnak.
Legalább előre érdemes, azokon az utakon a legnagyobb a haszna számomra, ahol egybefüggő, jónak mondható aszfalt van, nincsenek kátyúk, de nagyon rossz minőségű, durva, "olcsó" aszfalt, vagy nem tudom minek hívják, rücskös az egész,; de mivel nincs széttöredezve, nem kátyús, autóval pl teljesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Path of Exile 2
- Fogyjunk le!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest