Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Logapeti
tag
válasz
w.miki #14153 üzenetére
Szia! Én egy ilyet vettem. De az igazság az, hogy még így se nagyon merem kint hagyni, inkább beviszem magammal. Inkább csak ilyen "végső megoldás"-nak van, ha muszáj lenne valahol kint hagynom rövid időre, mert ahogy látod, ez legfeljebb az alkalmi tolvajok ellen véd.
-
saril
senior tag
válasz
w.miki #14153 üzenetére
Most mindenki stroke-ot fog kapni de én vettem egy 1200ft-os alap kulcsos biciklis lakatot az obiban és arra a 10-15 percre még beugrok bárhová, bőven elég, eddig
. Több órahosszára sehol nem hagynám ott.
Ja egyébként én is olyan vagyok hogy ha látom hogy nagy a tömeg járdán leszállok és tolom, vagy nagyon lelassítok és figyelek, zebrán mindig áttolom, uttesten nem megyek csak mikor már nincs auto egyáltalán.
Engem is kóstolgattak már biciklivel, de nem nagyon érdekelt, én megyek a magam tempójában, ha ki tudom kerülni kikerülöm és megelőzöm, ha nem, akkor maradok a háta mögött, nem nagy dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest