Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Reggie0

félisten

válasz DigitXT #10911 üzenetére

A nyakadig azert veri a sarat, mert szar a hatso sarvedo. En nyomtattam kiegeszitest ra es azota nem veri fel. Azert van ez, mert a hatso lengescsillapito es a sarvedo egy tengelyen van felfogva. Ahogy ralepsz es ranehezedsz a rollerre, ugy a tengely korul, sarvedostol elfordul az egesz es emiatt a kerek es a sarvedo szeleinek meghosszabbitott vonala mar nem hatrafele dol, hanem elore, es ha tempot mesz elore tudja loni a sarat. Ezzel en is megszivtam ketszer :) Ezen felul meg 3d nyomtattam utkozoket is, hogy a fek+sarvedo csak 1 cm-re tavolodjon el a kerektol.

A cellux is arra van, hogy az osszecsuko mechanika korul a kabelek bevezetesenel ne verje be a sarat, ha esetleg felverodne, nem engem ved :)

A kapucni azert kell, mert az eso jellemzoen fentrol jon lefele, valamint a levegoaramlast is csokkenti a fejem korul. Nem bukosisak helyett van, azt nyaron se hordok.

En szerencsere nem vagyok ilyen kenyes egy kis hidegre, a -10 fokban 50-70 km/h-val sielek, ahhoz kepest az esoben rollerezes lokuki.

Új hozzászólás Aktív témák