- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Csapágy dolog az összes gépre igaz, hogy gagyi (pálcikákra is), de nem nyúlnék hozzá amíg nem szólnak. És ez általában azért több 1000km meg nem 1-2 nap.
Fék ugyan ez. Orra tudsz vele bukni, meg efék nélkül is több mint elég. Amíg nem fossa el magát simán jó. Szintén nem napok alatt jön majd ez.
Ezek azok a "ráköltöttem x 100 ezret" dolgok egy része amiket mondtam, hogy nem feltétlen indokolt.Helicoil dolog mondjuk lehet tényleg indokolt, azt el is felejtettem. Ez egy 5000ft os készlettel és 1 óra szabadidővel akár otthon is megoldható. Illetve igen , jogos, ezt elfelejtettem fibroflex vagy mi PU kell bele gyári helyett. Mondjuk gyári is elmegy sok 100 km t ha az ember könnyebb akkor lehet elég a gyári is, de ha cseréled onnantól örök élet.
Ez ami "feltétlen" kell wolfokhoz. Munka díjjal együtt szerintem 30-40e re tippelem, anyagában 15-20k kb -
Peaceliker
addikt
Nem ész nélkül lehet kis x is tud 60km t. Sosem próbáltam úgy
Mantis pro (abból van fent pár jóárú most) az tud 40et erős menetben (24ah). Én azért (is) szeretem a mantist mert 28 kiló, nagyon jó kis könnyű, amúgy agilis gép. De ez inkább akkor előny (legalábbis a súly) ha autóba kell pakolni. -
Peaceliker
addikt
Láttam már, hogy ajánlják.
Amúgy télen árultak pár 11es gépet ami jó bolt volt.
Most amúgy warrior x azt is szerettem. Azért az "csak" 36 kiló, az sem mellékes és összecsukva nem lesz 1,5 méter (ja ez lehet w11 széria nagy hátránya adott esetben). Warrior x mondjuk csak 21ah, az olyan 30-35km veretésre (forgalom tempója vagy városon kívül padló gáz) elég. Lassabban nyilván több. Abból van pro az 28ah de megint minimotorsos vezérlés amit nem élek (bár sokan meg igen).
Amúgy nem igazán szerviz igényes gépek. Ha nem tengeralattjárónak volt használva akkor okes. Főleg a minimotorsos. Sima verzió tud ilyen tipikus e10 hibát dobálni, de ennek a javítás legtöbbször 10-35e Ft.De próbálj ki egyet először mert tényleg nagyon feszes a futómű, sokan kivannak rajta
-
Peaceliker
addikt
Ha tempó nem kell akkor wolf warrior 11. Pro az mondjuk mocskos minimotors vezérlős, de 35ah akku
Sima 11 meg értelmesebb vezérlős és azért 28ah sem kevés. Stabilitásra és minden másra ugyan az a szekér.
Kemény felfüggesztésű (nagyon!) , feszes gépek, de minden helyzetben a kezed alá dolgozik a gép, nem megölni akar. Én imádom, nagyon relaxos vele menni, már már unalmas néha egy harcosabban az úton tartható c futóműves gép után -
Peaceliker
addikt
"hogy még 300-500e Ft-ot ráköltött az illető"
1, mert hobby és az meg ilyen
2, sok madárra rá lehet melegíteni a sok szart
3, dualtron tényleg vicc, hogy 800e ért nincs rajta lábtámasz"Ne pálcika szintet, hanem mondjuk a 2000W-os kategóriában."
G4 maga egy kategória, mert nem létező kategória valójában. És szerintem nem véletlen. 6-800w elég hátra. Onnantól marha sok stabilitást (és amúgy dinamikát ad, egy dual 2x1000w rommá fog verni egy 1x2000w gépet ez tuti) ad egy első motor."Mondj egy olyan rollert"
tudom, hogy a méreten rugózol nagyon, de szerintem ekkora teljesítmény mellett nem előny hogy +10 kiló.
Ha a trepni méretét elengedjük (ebben tényleg csak nagyobb gépeket lehet mellé tenni, de kevesek szerint előny ha egy hajód van), akkor mantis. Árban sincs nagy difi. Költeni kell rá bár nem must have, de egy jobb kormány bilincs dukál. 12-15k asszem.Amúgy no offense de marha uncsi már ez a g4 es önigazolási kényszer.
Mindenki tudja, hogy ha ekkora bálna kell olcsón nincs más. De ha nincs 50es lába az embernek akkor bármi is kényelmes. Emellett g4 futómű geometriája gáz. Nyilván össze lehet kalapálni élhetőre, de több gép van ami sokkal stabilabb. Ez persze olyan, hogy mantis is jónak tűnt (amúgy c futóművön belül tényleg nagyon jó), de amint mész egy wolf-al onnantól már fos. Mókás.
Emellett g4 fékje miatt kb büntetnék...az nem vicc hanem botrány, hogy rá merik tenni.
Attólk meg nem lesz robosztus valami, hogy nyomorult technologia miatt (vas+3 zsák csavar alu elemek helyett) 15 kilóval nehezbb mint indokolt. Persze ez fillérbaszás és ha ez nem lenne drágább lenne ez a gép is....szerintem...
-
Peaceliker
addikt
500k egy dualtron mini. Kb amellé lehetne letenni. Persze mini gyengébb, de bármi más ami dupla motoros az meg erősebb és nagyobb az akku és (minden más). De nem dualtron mellé kell letenni, mert az hype márka, nem ár érték arányról híres.
Bár amúgy nem létező kategória a 2kw/hátsó hajtás ezen a gépen kívül -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #26988 üzenetére
Jól látom vsett 9?ami amúgy is nyakban szokott törni? Jó ötlet ilyet csinálni
-
Peaceliker
addikt
Az a king gt? Az annyiért "ingyen" van. Inkább csak nehezebb lesz. 122cm egy King nyitva (oké, csukva 150
), nagyon sok roller hosszabb nála. De igen, 52 kiló. Mondjuk meglepő, de nem volt szarabb elrakni autóba az 52 kilós gépet mint a 36 ot. Mantis 28 kilóval feltűnően könnyű. Szóval úgy 35 kiló felett már tök 8
Amúgy wolf warrior x (pro akár) 36 kiló és elég faja kis gép, nagyon szerettem azt is. Alin 650 körül láttam már. Itthon ritkán van pro eladó. Abban 28as akku van csak ócska m ok m minimotors vezérlő
-
Peaceliker
addikt
Az nem a legkönnyebb gép amúgy (ha jól rémlik a súlya). Illetve ismerősöm szerint (nála is megfordult végtelen roller
) lomha és darabos a gázreakció. Amúgy talán az egy elég rövid gép, ami pont tud előny lenni (lift) vagy hátrány ha nem kényelmes.
Nekem volt elég sok gépem, nekem wolf széria jön be a legjobban. Mindene hátránya mellett ezek a legstabilabb futású gépek. Ha béna vagy is egyenesen fog menni, ami lássuk be nagy érték és igen, sok rollernél nem is evidens
Olyan stabil, hogy ha kipróbálod, utána minden szar. Addig persze nem tűnt fel, hogy hiányzik valami. -
Peaceliker
addikt
Ennek a gépnek (legalábbis rokonainál, de fogadni mernék rá, hogy egy alom) az első futóműve híres arról, hogy eltörik. Én nem merném bevállalni.
capriTomi
200k körül g30 max vagy inmotion s1, talán ninebot új f széria is tudja ugyan azt a hatótávot.
Azt látni kell azért, hogy ekkora hatótávot legtöbb kisebb roller eco (15kmh)val sem tud. G30max az akár tudhatja ezt 25kmh val is. Inmotion még jobb hatótávban. -
Peaceliker
addikt
válasz
PociAti #26738 üzenetére
Én azt mondom, hogy aki csak megvesz egy nagy vasat és nem néz utána annak ami kéne, az ökör.
Illetve az, hogy beöltözött nem feltétlen jelenti, hogy azért tette mert tudta mire készül, hanem lehet, csak mert menő.
Marha sok arcot látok csoportokban, hogy bringán sem ült még, de pénz van, menő az egész és bemegy boltba, mindenből a legnagyobbat kéri. Aztán nyilván az ilyenre rá lehet melegíteni (ezt legalább helyesen) a védő felszerelést is.És lehet hogy nem így van az egész csak rosszindulatú vagyok? Hogyne lehetne.
És nem vagyok irigy, csak a piac leglegleg (árban) gépével rohangáló arcokra sokszor ráillik a fenti következetésem. -
Peaceliker
addikt
válasz
PociAti #26732 üzenetére
Érezni amikor kezdi a gép. Lehet akkor még videón sem látszik.
És egyszerűen erre készülni kell, kb amikor elengeded a gázt már fejben ott kell lenned, hogy lehet rá kell húzni majd. Persze értem amit mondasz, de mi (én legalábbis) azt értettem, hogy ilyenre elméletben készülni kell. Nyilván akkor feltalálni a megoldást már nincs időd -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #26725 üzenetére
Pénz volt, ész nem
Amúgy vicces hogy egy 2,5-3millás gép nem alkalmas arra amit tud. Úgy tudom gyárilag nem jár hozzá szitálás gátló, erre tettek plusz nem 2ft ért még kettőt és így is lehet ilyen.
Tudom hogy wolf kingnek van pár gyengesége, hülyesége, de ha már tud 100 al menni azt tegye egyenesen. És lehet kemény meg stb de nem öl meg basszus, az nem csinál ilyet.
Volt kormány pozícióm nagyon rossz és akkor picit rá lehetett venni szitálásásra, de akkor sem ilyenre, magától ki is jött belőle. Ha meg normálisan van beállítva atom stabil.
Nem is értem a gyártókat hogy mernek c futóműves tápos gépeket eladni. -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #26707 üzenetére
Volt nálam sok roller (igaz ebből pálcika kevés volt) és tényleg csak az etwowra merném rámondani ezt. Még wolf al is para 15 el is, hiába mocskos stabil amúgy a gép és 100nál sem hajlamos szitálásra.
Persze aztán lehet csak többet kellett volna (miért is kellett volna valójában) gyakorolnom.
Amúgy szerintem irányjelzésre továbbra is a láblóbálád a legjobb. 10/10 értik. Nem mellesleg a rávezető magatartás. Anélkül is tudnák mit akarok, ha nem lóbalnám semmim -
Peaceliker
addikt
válasz
PociAti #26702 üzenetére
Roller függő. Ahogy írtad is végülis, futómű kérdése. Csak annyi, hogy nagyon kevés gép amivel ezt meg lehet végtelen para és ráfeszülés nélkül. Egyik ilyen (vagyis amik nálam voltak szinte egyetlen) volt az etwow. Azzal 30 al is stabil volt, már már hihetetlen módon. Jó kis vas amúgy
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #26695 üzenetére
Most viccen kívül erről eszembe jutott az az ízé, amiben nénik krúzolnak mindenfelé. Oké a kis helyen férjen el részen elvérzik, de elég nagydarab öregeket cipelnek azok. Gyanúsan ki lehet pucolni úgy a szerkezetet is, hogy valahol elférjen rajta az a 20 kilós akku.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Kalandor #26686 üzenetére
Asszed viccelünk, de nem
Egy az hogy ez eszetlen ötlet, már magában balesetveszélyes. Kettő, hogy ezek azok a rollerek (főleg a cyber monster), amiket simán 120 kilós embernek sem nagyon ajánl senki. Cyber monster első felfüggesztése amúgy is hajlamos széttörtni, normál használat és terhelés mellett is -
Peaceliker
addikt
válasz
DigitXT #26625 üzenetére
Semmiben nem változik wkgt 50 vs 60A beállítás mellett. Na most vagy azért nem mert végül kapott egy fizikai (vagy más szintű fw/sw) limitet és végül a tervezett állítási lehetőséget figyelmen kívül hagyja (vagyis 50A fölött, mert alatta működik) vagy igazából a másik, hogy akkun 100A BMS van
Ez utóbbi fix, de ezek szerint tényleg nem is jön ki több. Aki nem baj, mert cellák sem bírnának többet (7x15A a max).
És amúgy én is ezért jutottam el king gt hez, mert kellett az a több, ami nem jött ki 60V on kis gépekből (city meg még azokhoz képest is fingabb amúgy). És első 200km után nem is volt maxra állítva a gép, mert nem kellett. Szóval ott éreztem, hogy ez így már jó (volt).
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26620 üzenetére
Csak forrasztással módosítható.
Ez a gép egy összvér. Fogtak egy dualtron Victort, hozzá hegesztettek a deknihez, raktak rá egy másik nyakat és nagy felnit a motorokra. Senki nem tervezett semmit, csak fogta ami volt és faragtak
Victor meg úgy annyira ezek a szabályzók nem szoktak leégni. Amikor tuningolják őket, akkor már de, főleg nyáron. Esetleg azt tudom elképzelni hogy szabályzó (mivel a két szabályzó 1 házban van, ami megint nem jó a hűtésnek) kimegy a kormányra valami jól szellőző fém dobozba és akkor kisebb az esélye hogy kijön a füst.
Tuti megfőne ha nem raknád ki? Nem. Esélye van? Jelentősen nagyobb, mint gyári állapotban. Kormányra helyezés tuti mentesít a kockázat alól? Nem... Na szóval így kb -
Peaceliker
addikt
Azért legalább megdolgozol.
nem azt mondom, hogy bringásból nincs fasz. De egy olyan gépnek ami magamban 30+ kiló és bármelyik eszetlen fasz tud vele 40 vagy akár 60al menni bringa úton (és fog is), akkor semmi helye ott.
Ha kell a bringa út érje be 25el sztem (lehetne ez a limit 30 is akár felőlem, de ez egy nem létező kategória vagyis hivatalosan nem). Aki meg akar néha smkp tempót annak ott az út.
Én legalábbis ebben hiszek. Nyilván ha mindneki egy értelmes, kulturált ember lenne eme föld kerekén, akkor nem szólnék semmit, mert a 2M s gépes ember is 25-30al menne bringa úton, mert nem gyökér... De amíg nem így van, addig egyszerűen szerintem faszsag lenne őket elengedni oda.
Főleg, ismerősöm is van, aki azért jár nami klimaval bringa úton, mert nincs jogsija... Szóval érted mire gondolok. -
Peaceliker
addikt
válasz
PociAti #26603 üzenetére
Korábban valóban a kialakulásra mondták. Kb vagy az volt, hogy 36v ("semekkora kapacitás) nincs csillapítás, kis kerék, ahogy te is írod, vagy a nagyok.
Ma valóban lehet már ettől valamiben éltérő.
Én azokra értem, amik max 25(max 30) el mennek (gyárilag) és mondjuk 1000W alatti. Jellemzően súlyban is max 20 kiló eleje.Most egy közkedvelt (g2 és rokonai) kugoo (kukirin) azért már inkább 30 kiló meg felette, nem is 36v hanem inkább 48v és 20ah körüli kapacitás. Ezt én már sehogy nem tudomnám a pálcika kategóriába bele érteni. Egy egy ninebot max g2 vagy egy xiaomi pro 4 (melyik amelyik rugózik is már) is még akkor is inkább pálcika még ha a legnagyobbak is. És hát ebből tényleg 1-2 db van az ismert gyártók között. Az ilyen himihumi cuccok meg legtöbbször nem is 25el mennek hanem 40et is tudnak, mondjuk nem is 36v os gépek.
Persze tudom, pálcika is van ami 48v mégis 25 a teteje. De ezek valójában edgecase-ek szerintem
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
s7evcsenko #26596 üzenetére
Én biztos nagyobb rollerben gondolkodnék, nem pálcikában.
Kukirin-nél annyit bele tennék majd a gépbe, hogy szabályzó és motor közötti csatlakozókat cserélném (igen, több nagyobb gépnél is érdemes), mert gyári szeret összeégni. Mondjuk ha fw be belenyúl az ember akkor xiaomi és g30 bál is ugyan ez az szitu -
Peaceliker
addikt
válasz
s7evcsenko #26589 üzenetére
200 volt valaha? Amúgy 260 körül ha kapni az is igen jó ajánlat. Majdnem egy g30 árában van.
Pálcika amúgy sztem egyik sem fogja tudni ezekkel a semennyi wattokkal, amit szeretnél. -
Peaceliker
addikt
válasz
Ciccuka #26584 üzenetére
Azért nem olyan, csak túl durván tolja be a négyszögjelet... Nyilván ez a hitvány olcsó szabályzó maradt sok raktáron
Az a dobfék fura. Fejben hirtelen nehezebb megalkotni, mint egy normális dobféket. G30on normálisan adagolható, erő meg van benne annyi, hogy fejre lehet vele állni
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #26557 üzenetére
Nem vita, csak szeretem ha valami pontos.
680ba nem mantis King et vett? Ha sima 10 dual akkor mocskosul levették. 1 éve 2 rivális bolt veri egymást árakban és 450-500 között lehet venni. Alirol 420 körül. G2 max ot itthonról (mert akkor most vagy hazai árakat hasonlítunk vagy kintieket) 350 alatt nem láttam még, bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy követem mikor mennyi.A súly azért érdekes szerintem, mert 48v20ah vs 60v18ah akkunál utóbbi azért nehezebb, meg a dupla motor, mégis nehezebb a kugoo. És ez meg azért van mert olyan a gép, hogy sok acél elem+sok csavar vs nagyobb alu blokkok. Nyilván előbbi miatt lesz ez a gép olcsóbb gyártási költségek tekintetében. Viszont sokkal több hiba lehetőség de legalábbis több nyekergési lehetőség.
És a g2 pro esetében (nem a régi kugoo, hanem már a kukirin) küzdöttem is ezzel, hogy egy poros helyen is használt gép kussoljon már el és ne nyüszögjön 100 helyenDe persze kinek mi. És valóban ha 300 körül kell valami akkor nagyon mást nem is lehet ajánlani. De összességében attól csak az ár érték arányt nézve egy mantis dual (nem nevetségesen drágán megvéve) jobb. Szerintem (!)
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #26550 üzenetére
Azt szerintem sosem állította senki (legalábbis remélem), hogy a mantis hibátlan és sérthetetlen
Mantis ár érték arányban verhetetlen. Úgy ennyi.
Teszem hozzá, sosem került 3x annyiba, inkább max 1,5x,azért az a 3x ár már erős ferdítés kategóriába hajlikDe miért is akarunk összehasonlítani egy 31 kilós 1 motoros 48v os gépet egy 28 kilós 60v os dual géppel? Mondhatni semmiben sem egy kategória
Amúgy az a fék a kukirin gépeken nem csak vicc (g4 en meg valami dualon is volt talán, atyám), hanem életveszélyes. Semmit nem fog cserébe ban hogy az egész szerkezet ketté törik. Legyen inkább egy 10essel drágább a gép és ne tegyék már ezt rá
Amúgy szerintem mantistol felfelé mindenen hidraulikus fék van már. Kisebb zero 10x en volt még mechanikus (abból mondjuk egy ettől erősebb fajta) meg ősidőkben kb mindennen. De ma azért már nem látok ilyet
-
Peaceliker
addikt
válasz
ridiculous #26545 üzenetére
Azt azért ne validáljuk már, hogy egyes gépek futóműgeometriája hibás, rossz tervezés. Illetve c futómű majdnem hogy nem is tud más lenni, mert ki-be rugózásnál ahogy változik az utánfutás máshogy reagál a kormány, ebből tud ez adódni. De attól, hogy az egész konstrukció gáz (de olcsó és bármelyik gyártó képes összerakni) mégis van olyan roller, ami stabil és nem hajlamos szitálásra (pl mantis) és van pár ami mocskosul hajlamos (dualtron city, kugoo gbooster és g2 pro (ez a narancs, kukirin verzió amit próbáltam, a balesetben a régi g2 pro volt)). Zero 10x sem a legacélosabb ebben, de mégis sokkal jobb mint némelyik más.
És igen, ahogy DigitXT is írja, ha egyszerűen nem alkalmas x sebességnél nagyobbra, mert el lett baszva, akkor ne tudjon gyorsabban menni... Szerintem -
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26535 üzenetére
Nem kizárt.
Motor darabja olyan 80-100e, vezérlők 100/db, és igazából szerintem akkor már értelmesebb lenne egy 72v akku bele (300-350e?). De még ha akkut el is engedjük mármint a 72v ot, akkor is kéne egy külső kiegészítő akku hogy tuti ne fossa össze magát a gyári. Ilyen 20ah körüli 150 körül néha van eladó, persze jobb lenne építtetni, az a tuti minőség.
Azzal is érdemes számolni, hogy érezhető plusz súly kerül a gépre. Persze ha nem kell cipelni mindegy, mondjuk már alapból sem volt könnyű -
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26527 üzenetére
Legnagyobb áramot kapja, ennyit tud a szabályzó.
Ezeket meg lehet shöntölno, 31-35A-re 27 ről. Előbbit nagyobb eséllyel bírja, utóbbit kisebbel. Költség szinte semmi, rizikó jelentősjó esély kerekedik rá, hogy ne fog égni.
Azt kell látnod, hogy mocskos nagy kereke van, pici motorral. Nagy terhelés, ez sztem ennyi fog tudni. Attól tartok, hogy ha menne bele nagyobb szabályzó, ami nem sül meg, akkor motor leégés lenne a rizikó.
City gyorsulása sajna elég fing és sztem ebbe max beletörődni lehet -
Peaceliker
addikt
És még csak nem is sebesség függő. Sokkal kisebb tempón is mocskos szarul lehet járni.
De azt meg tudom erősíteni, hogy nem mókás végig fetrengeni annyival a forró aszfalton
Én is bánom már, hogy csak egy sisak volt rajta...na persze anélkól most itt sem lennék, szóval az a minimum legalja szerintem is. -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #26415 üzenetére
Gt2 is a tiéd?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #26364 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet. Vagyis amilyen a közlekedési morál, az alapján nem tudok. Egy halom idióta nem 25el menne ott, ez jól tudjuk.
Persze ezzel azt szivatjuk aki gépe 30al tudna de tényleg betataná a 25öt,mert őt is kizárjuk onnan. De az alapján ahogy az autósok is mennek, tuti ők lennének kevesebben.Persze ezzel az a roller ami 25 től nem sokkal, de 50el nem tud menni kb értelmét vesztené. Meg az etwow is, mert azzal tuti meghalsz kint az úton 8" tömör kerekekkel
Nem véletlen kardoskodik a forgalmazói (benne vannak a szakmai vagy milyen bandában), hogy súly legyen a mérvadó ne a teljesítmény -
Peaceliker
addikt
válasz
User05 #26358 üzenetére
Mitől lenne illegális?
Biztosítás kell majd rá, lesz tippre 5-7k/év. Robogóra most is kell. Ennyi, eddig.
Később az várható, hogy kötelező lesz rájuk jogsi (gondom M kategória) és bukosisak. Illegális nagyon kevés helyen az a világban. Anglia is feloldja elvileg a fullos tiltást. -
Peaceliker
addikt
válasz
User05 #26344 üzenetére
Nem hatótáv lesz kisebb hanem vagy leég a faszba, vagy ketté törnek, pálcika gépek jellemzően a nyakuknál.
Amúgy nagyobb súlyhoz ebikeot szoktak inkább ajánlani, az nem opció?
Én nem mernék nyugodt szívvel ajánlani gépet. G30 mondjuk ritkábban törik ketté, de láttunk már olyat is -
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #26304 üzenetére
Bármit felraksz ez megy, de tényleg. 2e ft os bográcsállványra és 600e ft os rollerre is írnak egyből a botok/csalók
-
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #26294 üzenetére
Az úgy derék
-
Peaceliker
addikt
Tömör gumi pro :
Nincs több defektContra:
Nehéz felrakni
Szarul tapad
Gyorsan fogy
Kirázza a beled
Tönkre vágja a gépet (akkut első sorban, de minden mást is)Nem tenném fel.
Javítás ha tömlő nem macera, belső csere. ha tubeless akkor vagy csere vagy spécibb szerszám vagy gumis megcsinálja -
Peaceliker
addikt
válasz
Silentfrog #26280 üzenetére
El is fogyott ha jól látom
-
Peaceliker
addikt
válasz
elmunkas #26267 üzenetére
Az a csoport siralmas. Gondolom valamelyik forgalmazó kezdte el ennyire tolni, aztán a sok majomra meg ráragadt, aztán veszik, azt a veszélyes szörnyet.... Ugyan ez volt gboosterrel is, mert olcsó volt. Az hogy életveszélyes (törik a kormány, vicc fék, stb) az ugye mindegy...
És akkor láttam kugoo még valami dual gépre is azt a 3ft os féket teszi még mindig -
Peaceliker
addikt
válasz
enginev3.0 #26248 üzenetére
Lehet eltaknyoltak vele
-
Peaceliker
addikt
válasz
Anthony001 #26180 üzenetére
Dualtron feature ez, úgy hírlik
Szedd szét, fújd ki, aztán fújd be száraz kenőanyaggal... Majd ismételd ezt x időközönként. Más út nincs, max a hegesztés -
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26161 üzenetére
Illetve te ülve hajtod, kevesebb terhelést kap a kormány is. Nálad lehet elő sem jönne a móka
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26153 üzenetére
Nem, enyém is ilyen volt. Pont fent kéne egy átmenő csavar, alul sokat nem ér, a homlokfal végig össze van hegesztve a deknivel alul. Fent viszont egy a 2 pötty és a fedél fogja oda az egészet homlokfalat a deknihez.
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26146 üzenetére
Na akkor lehet ezen változtattak. Nekem a villa mind 3 ága csak homlokfalba volt fogatva. A villa tartó "csövek" felül csak két pötty hegesztéssel voltak a vázdobozhoz rögzítve. Ez a két hegesztés tört el és nyekergett. Pont olyan hangon mintha poros lett volna az egész. Agyaltam is, hogy oldaláról is küldök be csavarokat. Ezek szerint erre a gyártó is rájött és megtette. Ez mondjuk jó hír.
-
Peaceliker
addikt
válasz
PlatiaAmos #26130 üzenetére
Xiaomi pro 2 használtan fityinges. 16 kiló körüli úgy rémlik.
Ha még könnyebb kell akkor etwow.
Amúgy a 20-30km már egy jó közepes hatótáv ám pálcika gépeknél -
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26129 üzenetére
Fid videójában a recsegés már szerintem azért van amiért nekem is volt. Törés. A nyak egy(3) csőbe megy bele a vázban, az gyökér módon csak első lemezhez van hegesztve, ami lemez pedig csak alul van a vázhoz varva. Így szépen tud mozogni előre hátra. Vagyis ugye még az is a fedél, amiben a töltő portok vannak próbálja helyén tartani az egészet, azért is mondtam hogy helicoilt a meneteknek azonnal. Nyilván ketté esni sosem fog az egész csak így tud nyekeregni.
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26121 üzenetére
Nem. De akár ki is fűzheted, bár elég pöcs helyen van bekötve, oldalt a műanyag bizbaszban lévő led sorra. De ha mozog a kábelek a nyakban én inkább kifűzném
-
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26119 üzenetére
Szerintem ebből a fajta ledsorból nem tudsz vágni
-
Peaceliker
addikt
válasz
Vikthor #26109 üzenetére
Oda lehet van. Városi közlekedőnek magasság miatt már elgondolkodnék melyik kéne (szar sokszor magasra fellépni). Amúgy ha magassága és a plusz súlya sem gond akkor gtr azért sok mindenben ügyesebb.
Amúgy én wolf warrior x el voltam "terepezni" (szántóföld és tavak) melletti utakon. 30 nál gyorsabban nem tudtam mennikő kemény az a gép is, de amúgy mocskosul rajta volt az úton.
Ha nem kell végtelen hatótáv lehet egy warrior is elég lehet. Sokszor sokkal kényelmesebb hogy 36 kiló a gép és nem 52 (vagy 62 vagy mennyi a gtr) -
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26088 üzenetére
Első sorok olvasása után pont akartam írni, hogy pedig 3 forrasztás meg 3e ft a gázkar
Futurenél biztos vagy 20-30k
Nade garis a géped, szóval nincs más opció. Bárki megcsinálja neked akkor gari off, így muszáj vagy náluk -
Peaceliker
addikt
válasz
alphamooncam #26084 üzenetére
Mutatóujjas gázkar miatt. Félmarkosat rá és fasza lesz
-
Peaceliker
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #26031 üzenetére
Azért külsőt nem kell eldobni (legtöbb esetben, hacsak ki nem hasad) az első defektnél
-
Peaceliker
addikt
válasz
DroiDMester #26023 üzenetére
Így hirtelen rágooglizva ugyan az a méret.
Amúgy 10x3 nak is emlegetik.
Cst vagy touvt, szerintem utóbbi jobb 10x3 utcaiban (szélesebb felrakva) . Amúgy egyen hulladék szar mindHa van pénz lóvéra akkor pmt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #26021 üzenetére
Na az meg a másik. Mantis jobban rugózik, hiába csak buta rugó van benne. Illetve nem kicsit erősebb, és csak 3 kilóval nehezebb, de stabilabb is.
Szerk: 48v os mantis meg súlyban is egál. Persze az nem annyira vad (az ugye csak hátsó motoros), illetve kerülni kell a 13ah s verziót, az semmire nem elégZero 10x van fent még pár, némelyik elég jó áron (igaz a legtöbb csak 52v os), na az még jobban rugózik és még tovább is javítható értelmes rugóstagokkal
-
Peaceliker
addikt
válasz
geryboro #26017 üzenetére
Add el és vegyél egy kész gépet. Sokkal olcsóbban kijön. Én is 280ba adtam el 48v21ah elől hátul monorim (jobb telokkal), fene tudja még mivel.
Mire összeáll egy ilyen nem ennyibe vanÉs hasonló árban-érték arányban szoktak lenni ilyen gépek. Persze sokszor vadászós, mire lesz, de azért nem fél évente 1 üti fel a fejét
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Motoros topic
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- eBay
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest