- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Peaceliker #26089 üzenetére
Köszi srácok !
Asszem elnapolom a gázkar lecserélését.
Kipróbáltam ma a tempomatot, és hát szokatlan, de megoldás lehet...
Még nem érzem pontosan, hogy meddig kell tartani hogy bekapcsoljon, de a végére már kezdtem belejönni.
Azt tapasztaltam, hogyha lassan 4-ig számolok, és csak utána engedem el a kart , akkor már tartja a tempót, amíg persze bele nem nyúlok a gázba, vagy a fékbe.
A mai 30 km-es túra felénél egy klikkel szorosabbra vettem a szitálás gátlót. Jobb lett.
Mire hazaértem még maradt 40% az akksiban, nem tudom, hogy ez jó érték-e.
P.S.: Már a második nagyobb karikát mentem úgy hogy 2,5barra állítottam be nyomást, hogy ezzel is növeljem a komfortot, de még így is elpattog az úthibákon, ami probléma, mert ennél lejjebb már nem igazán akarom lejjebb venni a nyomást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W