Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz Peaceliker #26131 üzenetére

"A nyak egy(3) csőbe megy bele a vázban, az gyökér módon csak első lemezhez van hegesztve, ami lemez pedig csak alul van a vázhoz varva."

Már egy ideje rágódom, hogy egyáltalán leírjam-e...

Te hegesztésről beszélsz , én meg csavarozásról. Nem is igazán értem az egészet.

A Neptun villa két szélső ága felül a homlokfalon, alul az oldalsó falon van átmenő csavarral rögzítve a vázdoboz sarkaihoz, ami már így önmagában elegendőnek kell legyen egy stabil kapcsolathoz, mert két irányból elölről és oldalról meg van a sarkokban fogatva.

A villa középső ága a homlokfalon alul és felül ad merevítést ennek, előre kitüremkedve, a szélsők síkjától eltérve.

A Neptun villa alapja felül nézetben egy stabil háromszög, ami így nagyfokú merevséget biztosít.

Én továbbra is azt gondolom, hogy karbantartás hiánya, a "laza" csavarok okozhatták a recsegést, ti. nem behegesztve, hanem csavaros rögzítéssel van megoldva a Neptun villa és vázdoboz összekapcsolása.

Más!

Töltőfedélnek láthatóan nincs teherviselő funkciója, sem a szükséges anyagvastagság nincs meg hozzá, sem a csavarok elhelyezkedése nem alkalmas teherviselésre, ez csak egy szimpla fedél.

Szerintem. :R

Új hozzászólás Aktív témák