- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
No csak hogy én is "bedobjak" valami bug-ot: ma gondoltam kicsit elmegyek csak úgy bringázni, ilyenkor füles be és megyek előre. Ráadásul akkor már a telóhoz kapott headset-et gondoltam használni.
Összerakom, zene elindít, tolom ki az udvarról a cangát, megugrik egy számot... WTF? Egyszer csak mégegyet. ?? Mi a frászkarika? Abbahagyja és elkezd folyamatosan lejátszani. Áh, valami pillanatnyi elmezavar. Kimegyek az utcára, felülök, egy sarkot nem teszek meg, megint ugráltatja a számokat. 1-3 másodpercet lejátszik, majd hopp, a következőt játssza. Ez ment végig. Közben meg megálltam, amikor elkezdett idegesíteni. Lelőttem a Mortplayer-t, átnyergeltem az alap Zene lejátszóra, de az sem segített.
"Feszegettem" a jack dugaszt, még a Screen Gesture-t is kilőttem (bár a zenelejátszáshoz kötődő be sem volt kapcsolva.) Felmerült, hogy esetleg az SD kártya? Azt most vettem 2 hónapja. Ilyen Samsung Evo vagy mi a franc. Egyszerűen nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- iPhone SE 2020 64GB Akkumulátor: 95%
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest