- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
(rögzített hozzászólás)
DLSS4 bekapcsolása KCD2-ben hivatalosan (tegyétek topic ragadósba, hasznos lehet másnak is):
1. Frissítsd az NVIDIA appot és a legfrissebb drivert használd.
2. Ha nem látod a játékaid közt a KCD2-őt, add hozzá manuálisan a KCD2.exe fájlt. Így már látni fogod. Vannak olyan esetek, amikor alapból látod a játékot, ez egyelőre anomália.
3. A KCD2 alatt keresd meg a driver beállításokat (driver settings)
4. A DLSS Override - Model Presets alatt használd a DLSS Super Resolutiont a "latest" mezőt.Adalékinformáció, de februártól a DLSS4 Preset K kódjel alatt fut a legfrissebb DLSS, amely leváltotta a J kódjelűt.
DLSS Swappert vagy Tweakset akkor használjatok, ha a játék hivatalosan nem támogatja a DLSS4-et. Ez ugye a KCD2-nél nem áll fenn. A játék az első naptól kezdve támogatja a legújabb, DLSS4-et!
Jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
gyimger #1277 üzenetére
Igen. "Gyárilag" is szép a játék, de az alap color grading nekem nem jön be. Túl egyszínű, kicsit filmes hatású. Mondjuk ahogy néztem nexus-on a reshade modokat, az emberek nagyrészének az jön be inkább. Nekem meg ez, a zöld legyen csak zöld.
A harc nekem is nehéz, én kerülöm is ahogy csak lehet.
Egy erőszakos megmozdulásom volt csak15 óra alatt, amúgy pacifistában nyomom. Kiakartak rabolni, kidumáltam magam, aztán amikor elfordult nyakon lőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest