- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
pedig tutira van vagy 2 hete jelent meg és dc++-on is tuti van mert már töltöm már lentvan 500 mb a 699mb-ból !! azért is tuti hogy van mert havernak már megvan !!
amugy énse tok róla semmit ha haver nemmondja akkor énse om hogy van !! majd ha lejön szólok meg sinálok pár képet! -
Dilikutya
félisten
No gyerekek, most olyat fogok kérdezni, hogy csak na....
Ma láttam a Krib-tenger kalózait, és eszembe jutott, hogy régen én mennyire szerettem az ilyen hajózós-kardozós-kalózos filmeket. Nagyon nagyon régen láttam, a címe talán ''Mennydörgés az Indiai-óceánon'' illetve ''Hét tenger kalóza'' volt. Ez a két cím rémlik, de mivel nagyon régen volt, nagyon nem 100%... valaki tudja esetleg, miről beszélek?
-
dj.saabe
aktív tag
Nekem az kellene hogy !! Macskajajj 2 !! Netről dc++-on kivül nemtudjátok hogy lelehet e szedni ?? foontos lenne ha kell még talán sms-t is tudnék küldeni !!
Help Thx -
turho
addikt
Éretlenek című filmet keresem vagy 4 éve, svcd v. dvd minőségben, szinkronosan. Megvan valakinek?
-
Yaye
őstag
Senkivel, hacsak magam meg nem csinálom valahogy. Van tv-tunerkarim, csak épp soha nem foglalkoztam vele, és a gépből amivel meg tudnám csinálni, hiányzik a proci
Mondjuk a cpu-t megkapom valamikor január folyamán, de akkor még kéne egy videomagnó is, azt esetleg kölcsönbe szerzek, és kéne gubiznom egy jó digizés-receptet... Szóval macerás. Pedig van egy csomó jó kis holmim vhs-en amit jó lenne áttenni lemezre.
Egy szó mint 100: Ha valaki tud profin digizni vhs-t, ne habozzon jelentkezni! Jutalma egy jó kis Snoopy rajzfilm! -
Yaye
őstag
Igenigen, az az, mikor visszamegy a régi gazdájához! Kölcsönös és érdekmentes barátság, muhaha, a legnagyobb!
Meg az is abban van hogy ''Én és te: két lángelme...'' meg az ''Összejöttünk, szépen összejöttünk, együtt e furcsa pár...''
Nekem megvan tévéből vhs-en, de hát az messze nem egy kvaliti, hogy úgy mondjam, és még csak videomagnóm sincs. A barátom, Charlie Brown is majdnem ugyanolyan jó, de az még vhs-en sincs meg -
G@ben
addikt
A Snoopy, gyere haza! az a rész, amikor egy emeletes házba költözne, de kutyáknak tilos a bemenet? Meg ugye ebben van a kölcsönös és érdekmentes barátság?
Ez nekem is nagyon kéne, anno megvolt videókazettán, de sajna le lett törölve.
Ez a dal is benne volt:
Miért, mondd miért, hogy mi gond, téged ér,
miért nem a rossz múlik el?
Miért épp te vagy, kit a sors cserbenhagy?
Miért nálad üt be a mennykő?
Illetve engem is érdekel minden, ami Snoopy. -
Yaye
őstag
SNOOPY kéne nagyon! Méghozzá a SNOOPY, GYERE HAZA! és a BARÁTOM? CHARLIS BROWN című darabok, valami digitális formában. Legeselgnagyobb kedvenceim, de egyik sem jelent meg még sehol a világon DVD-n
úgyhogy csak valami bedigizett házigyártmány jöhet szóba. Nincs meg valakinek valamelyik?
Más Snoopy is jöhet, de azokról nem tudom van-e dvd-verziója és nem akarnék itten warezolás bűnébe esni... -
Yaye
őstag
Ha minden megoldás érdekel, akkor Amazon com: Bővebben: link
18 docsi +posta. Szállítanak Magyarországra is, most kaptam tőlük cd-t. -
jeges
senior tag
no, itt az ideje egy up-nak
nem hiszem el, h senkinek nincs meg a keserű méz
(segítségül az angol címe bitter moon, roman polanski rendezte, valamint hugh grant játszik benne) -
jeges
senior tag
up...
-
jeges
senior tag
1 kis áp, így az idén
vki tudja, hol lehet kapni vagy megszerezni a keserű méz-et? eredetileg dvd-n szerettem vón megvenni, de mán mostan minden megoldás érdekel, ha elfogadható minőségbe' beszerezhető...
keresem már egy ideje, de csak nem akadok reá, és fontos vóna...
vki help! -
supercow
őstag
Megvan esetleg valakinek szinkronosan a ''Félszemű Jimmy nyomában-Szociális katasztrófafilm''? Steve Buscemi, Samuel L Jackson.
-
G@ben
addikt
Muzsika hangja valakinek megvan úgy, hogy szinkronos, csak az énekekhez van felirat? Úgy tudom, hogy a DVD változat feliratos teljesen (persze lehet, hogy tévedek).
-
Agyzuzo
addikt
A ''Brancaleone ármádiája'' c. filmet keresném, akinek megvan pls jelezze, nagyon megköszönném, fizetek is érte akár. Valakinek nagyon nagy örömet tudnék vele szerezni Karácsonykor...
-
Dirtyz
őstag
A M.A.S.H nincs meg valakinek, nem a sorozat, hanem a mozifilm.
-
KovacsUr
addikt
[off]Na most: megkérnék mindenkit, hogy olyan filmeket ne keresgéljen, csereberéljen a fórumon, ami DVD-n is megvásárolható, nem ritkaság, stb. Tudjátok, jogi ügyek... Tartsuk tisztán a PH!-t
[/off]
-
delta9
senior tag
a következő filmekre vadászom, elfogadható divx/xvid formában:
úttalan út (gery oldman) az eredeti címe (interstate 60 v. 60 interstate?)
memento
vkinek megvan esetleg? -
launcser
senior tag
nekem meg eszembejutott mi kell régóta:
az összes rendőrakadémia
az 1-es fentvan dc-n, le is szedtem de valami érdekes szinkronnal van.. -
Bzoli
csendes tag
Csak érdeklődöm, hogy halad az átvétel?
-
Bzoli
csendes tag
Jó lesz.
Amúgy 6. ker, de napközben melózom, utána viszont érte tudok menni, írd meg e-mailben, hogy hova kéne menni, meg hogy mennyi a 2 kazetta.
Ja, és mégvalami, bár ez kicsit reménytelen már: Ha valami csoda folytán holnap du-ra meglenne (kb. fél öt körül tudnék értemenni, attól függően, hogy hova kell menni), akkor még ajándék is lehetne belőle
u.i.: Bár ahogy belegondolok, van vagy 8 óra átvenni a 2 kazettát, úgyhogy mindegy. -
-
Bzoli
csendes tag
Én is úgy számoltam, hogy a 10 (vagyis 8 ha jól emlékszem, de mindegy) pont ráfér 2 kazettára, tehát gondolom úgy is adták ki, hogy 2db kazettán.
Ha az ömlesztett alatt azt érted, hogy az első kazettán egymás után sorban az 1-4 a másodikon meg az 5-8. rész van, nem pedig keverve, akkor tökéletes. -
UHHH
őstag
En a Falfuro c. filmet hajkuraszom, no meg Szoke Andras osszes filmjet... Nincs meg valakinek valami ezekbol?
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- új bontatlan MacBook Air M3 8GB 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 1 év garancia
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD sky blue égkék Apple 3 év garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest