Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1433) AlexWolf


AlexWolf
senior tag

húúú már nem is emlékszem miért lettem AlexWolf, pedig nem is Farkas Sándor vagyok... vagy mégis eszembe jutott.

Annó még baromi sok évvel ezelőtt még Mágusoztunk a haverokkal (ez egy szerepjáték, ha valaki nem tudná). Ott volt évekig egy karakterem akit Arxan Zeon-nak hívtak, és aki egyszer meghalt...
Akkor kellett egy új karaktert csinálnom, de mivel már hozzászoktam, úgy döntöttem kell X-nek szerepelni a névben, és valami olyat akartam, ami sokat mond (a játék szempontjából, így jött a Farkas/Wolf), és esetleg valós név x-el (ebből jött az Alexander). Évekig ezzel toltam utána.
Akkoriban még nem nagyon volt internet, de amikor bejött, akkor még nagyjából olyan volt a technika, hogy max 8 karakter lehetett a bejelentkező név mindenhova. Így lett AlexWolf.

Azóta már lehet ugye több karakter, szóval ahol lehet Alex Wolf vagyok. sajna mostanság már sok alexwolf nick van, ezért csomó helyen kibővítem a születési dátumommal, ami 78.
(Most látom, hogy itt nem kellett a 78)

Hát így.

[ Szerkesztve ]

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.