Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) subaruwrc válasza tts (#999) üzenetére


subaruwrc
félisten

:R :R :D

[Szerkesztve]

(#1002) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Az én nevem káros szenvedély miatt adtam magamnak. ( igen, a nők... :DDD )

(#1003) ész ventura


ész ventura
aktív tag

Az egyik kedvenc filmem főszereplője, magyarosítva!

Azt mondta a rendszer hogy adjak meg egy új jelszót, beírtam hogy f@szom,erre kiírta hogy túl rövid...

(#1004) Kicsirics77


Kicsirics77
veterán

Kicsirics-néven toltam cseten de itt foglalt volt értelemszerűen jött a ''77 mivel abban az évben születtem

.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--

(#1005) qdak


qdak
addikt

hedo foglalt volt amugy fogalmam sincs h honnan jött de használom sok helyen mert a hedo 10-7X foglalt

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#1006) poffsoft


poffsoft
addikt

egyszer, még boldogult ifjúkoromban kitaláltam hogy legyen egy 'nickem'(húúúú, de sokkal az internet előtt...), mivel programozgattam, persze soft(ware) adott volt, az eleje meg a nevem, picit sajátosan kiolvasva(egy egykori magyartanárom által...)

[ Szerkesztve ]

(#1007) joki19


joki19
tag

Kábé két éves koromban, apukám hozzot nekünk egy kutyát,együtt nőttünk fel. Imádtam
17 éves voltam mikor meghalt.A neve Dzsoki volt mert akkoriban ment a dallas.Fura hogy általában nem csak egy kutyánk volt, túlélt kb 6 kutyát. :O 19 pedig az életkorom.
Hamár itt tartunk: 19 éves káros szenvedélyektől mentes... :)

25101823

(#1008) Mcray válasza joki19 (#1007) üzenetére


Mcray
senior tag

A suliban én voltam a Rallybuzi, aki nézni nem, de csinálni szerette a családi Fiesztával a sárfelverést, farolgatást, deffektszerelést:))) Az osztályban ezzel emelkedtem egy szintre a ''LAZA'' klikkel. A Mcray Colin Mcrae után ragadt rám. A fordos fickó ,akinek szó szerint barna a kocsija a rászáradt fél centis sártól:) Kocsit persze nem mostam, hogy legyen minden alkalom után bizonyíték:)

[Szerkesztve]

"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

(#1009) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Huh! Ez egy érdekes történet. Valamikor régen, (kb. 8 éve) egy haverom rámnézett, és azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint Goofy. Egészen addig nem volt semmilyen becenevem. Ez jónak tűnt, felvettem ezt, amikor netem lett, mindenhol ezt használtam, az egész haveri kör így ismert meg. (megj.: nem szeretek nagy betűt alkalmazni nickbe-be). És ebből, hogy lett jer1cho?

A szitu az volt, hogy a goofy egyre több helyen lett foglalt, többek között itt is, így alternatívákat kerestem, azért választottam ide goofy2053-at mert hatalmas Shadowrun fun vagyok a mai napig. Amikor ide regisztráltam csak kellett valami, és ezért dobtam egy reget ide (asszem már több, mint 1 éve), nem igazán foglalkozam vele mi lesz. Aztán ahogy egyre inkább kezdett érdekelni a gép belseje, egyre gyakrabban jártam ide, és egyre gyakrabban kezdett zavarni, hogy nem tetszik a nickem (meg, hogy mindenhol más).

Ki kellett találnom egy olyat, ami mindenhol szabad, ahol regelve vagyok. Sokat gondolkoztam, végül a jer1cho mellett döntöttem. Régen játszottam a Túlélők Földje c. levelezős szerepjátékkal (asszem ezek voltak a mai MMORPG-k elődjei, amiből később asztali kártyajáték a HKK is megszületett), ahol az egyik karaktert Jerikónak hívták. Nagyon tetszett a neve, az ősi város neve egy kalandozón.. Na, ezt angolosítottam, kisbetűvel, beleszúrtam az i helyett egy 1-est (ha esetleg olyan nick kellene valahova, amibe kell lenni egy számnak is, meg jobban is mutat, meg ez a divat), Szóval 1 éves reget töröltettem Raceman nagymesterrel és megszületett a jer1cho név.

Kb. 8 évnyi együttélés után szépen lassan búcsuzom goofy-tól. :O Egyelőre még fura, és néha reflexből azt írom be ide-oda, de kb 2 hete már így ''futok''. Viszont határozottan tetszik, és már a sajátomnak érzem.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

(#1010) #31757056


#31757056
törölt tag

Kedvenc autós játékomban a kedvenc autómárka... Semmi xtra :)

(#1011) GReddy


GReddy
tag

Giacomo Reddy (Reddi) - Egy pizzériás csávó fia, akinek volt egy gyerekkori álma. Aztán kitántorgott amerikába, és megcsinálta. És megtanított arra, hogy soha, de soha ne adjam fel az álmaimat. TISZTELET. :R :R :R

Dominate the woods... The Bowhunter.

(#1012) Sidaries


Sidaries
őstag

Nekem sem ez volt egyből a nevem. Két részből áll. Sid és Aries. Először csak Sid volt Sid Meier iránti tiszteletből. (Ő a Civilization sorozat és még sok más nagyon jó játék (Colonization, Pirates stb.) atyja.) Abban az időben nagyon sokat Civ 1-eztem mikor ez kialakult. Most már inkább 4-ezek. :)
Szóval sokáig Sid néven futottam, de idővel rá kellett jönnöm hogy túl népszerű név. El sem tudja az ember képzelni milyen sok Szidónia van ebben az országban. :D Ezért kellett valami megkülönböztetés ami stabil, tehát nem életkor és mégis utal rám. Mivel Kos jegyben születtem és régebben sokat foglalkoztam asztrológiával ezért a Kos angol megfelelője az Aries hozzáragadt. Ez már elég egyedi lett. Még soha nem találkoztam vele máshol.
Aholviszont ismernek ott még mindíg csak Sid vagyok aries nélkül.

[Szerkesztve]

I am the Visionaire, follow me if you dare...

(#1013) Kloden


Kloden
senior tag

Kedvenc kerékpárosomról neveztem el jómagam, de mivel nem voltam biztos benne, hogy ''ö'' betűt is lehet nickbe írni, hát a problémák elkerülése érdekében Kloden lettem Klöden helyett.

"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."

(#1014) Kriza


Kriza
őstag

Egyszerűen becenév. Cimborák neveznek Krizának, az eredeti nevem Krisztián. :Y :DDD

Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.

(#1015) CséZé


CséZé
őstag

Hm nekem azért ez a nickem, mert először is a CsZ foglalt volt(nemtom h írt-e egyáltalán az a felhasználó hsz-t) ezért kiejtve írtam le így lett CséZé ami a CsZ lenne és ugyebár az egy monogramm, mindenki így szólít szinte. Már vagy 10 éve... Amúgy ez is a 3. variáció volt előtte CheeZee akartam lenni csak valamit elqrtam és nem tudtam regelni :O Röviden így lett CséZé :DDD

(#1016) CséZé


CséZé
őstag

Ja és ma vagyok 100 napos :B

(#1017) ez_meg_emaz


ez_meg_emaz
őstag

Hát ez jo kis topik.
Amugy szinte semmi közöm a nickemhez. Érdekes eset volt...
Szal nagyban probáltam regelni anno a ph-ra de csak nem jött össze. Vmiért soha nem engedett be vagy nem engedte azt a nevet amit irtam. Sokadszori probálkozásra idegességemben ezt irtam nick-nek. És lám pont ezzel lett jo. ;] Aztán nem akartam ujraregelni már. Igy maradt meg ez. Elég fura nicknek :D
Netes nick-em amugy: Jack , de mindig variálom vmivel.

(#1018) ez_meg_emaz válasza ez_meg_emaz (#1017) üzenetére


ez_meg_emaz
őstag

Ha már ittjártam és olvastam had gratuláljak. :C

(#1019) fero02


fero02
veterán

A fero a kersztnevem becézése, a 02 pedig a születési napom 1983.10.02.

Ennyi, nem több.

(#1020) ez_meg_emaz válasza ez_meg_emaz (#1018) üzenetére


ez_meg_emaz
őstag

:Y :W Lol CséZé nek ment basszus.... :D :D :D

(#1021) Csapi007


Csapi007
veterán

Nekem még általános iskola elsőben találta ki a napközis tanár a Csapó Zsolt-ból a Csapi-t, a 007 meg idővel jött mert néhol már volt Csapi.

"Csak úgy mondom"

(#1022) CséZé válasza ez_meg_emaz (#1020) üzenetére


CséZé
őstag

Köszi :D

(#1023) Jadro


Jadro
veterán

[link]

Splitben, egy ilyen dög tövében állva találtam ki. Az első feléből lett a nikkem, ami egyrészt így rövidebb, másrészt ez jelenti az Adriát. Imádom az Adriát.

Samsung Galaxy S23 8/128 Green

(#1024) k.


k.
őstag

Az én nevem egy fura dolog.A nevemben nincs k betű eg sehol máshol se.Viszon amikor életemben először furomoztam(nem a phn keztem hanem ahol nem kellett regizni)egy hszt irtam és egyszerüen benyomtam 1 betüt nicknémként.Ezt már ugymond elvault már csak a phn használom.

(#1025) #96302336


#96302336
törölt tag

Az én nickem onnan ered, hogy zsenge gyermekkorom óta építgetek (rombolgatok ;] ) elektronikai dolgokat. És mikor megkérdezték mit csinálok, az volt a válasz, hogy szintetikus élőlények szerveit :)

(#1026) CséZé válasza CséZé (#1015) üzenetére


CséZé
őstag

Közbe rájöttem h miért nem lett jó a CheeZee regisztrálása. :C A problémaabban adódott h az e-mail címemből kihagytam egy e betűt :W

(#1027) Icewind


Icewind
aktív tag

nincs különösebb oka, az Icewind Dale cimü játéknak megtetszett az első szava :DDD

(#1028) Shkiz0


Shkiz0
nagyúr

Régen rengeteget Counter-Strike-oztam (igen valamikor régés régen egy messzi-messzi galaxisban kezdődött minden... :) )
Akkoriban volt nagy szám a .FoP (Face of Power) csapat amiben Dozer, Pred4, SkizO és még pár nevesebb arc játszott. Aztán ment mindig 1000-el a movie-k nézése. Lan-okon persze mindenki próbálta utánnozni a nagyok mozdulatait kisebb nagyobb sikerrel.
Aztán volt egy köröm amit hoztam 1vs4 ben, a SkizO alltal a movie-ban is látottak alapján, Ekkor ragadt rám a név, és kicsi módosításasal született meg a mostani. Bár napaság már csak mIRc-en használom meg pár torrent oldalon, CSS be pedig már rég óta Ezüstbundás Hörgőborz néven tolom, az Msn-en pedig Szibériai gyapjasfülű Hómalac néven vagyok fenn.
Ennyi lenne röviden, tömören, egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#1029) Prosector


Prosector
addikt

Érdekel az anatómia,amikor kórházban dolgoztam műtősfiúként(remélem visszavesznek... :)) párszor elmentem a patológiára boncolást nézni. A kórboncnok latinul prosector: az én nick-em innét van. (meg jól is hangzik sztem... :D )

Tudom-tudom:elmebeteg,degenerált,pszichopata állat vagyok,aki a kibelezett emberi tetemek látványában leli örömét... :D :D :D

(#1030) Makaveli


Makaveli
senior tag

2pac művészneve, miután meghalt ezzel a névvel jöttek ki a CD-k, hogy Makaveli the Don, stb...

CoD2: Jager-cola xFire: safisniper CoD4: Jager-cola

(#1032) Eddie141


Eddie141
senior tag

Haverom egyszer azt mondta rám még kb 6.-ban hogy Eddie Irvine. Mondom nem rossz. Elkezdte használlni, de túl hosszú volt ezért inkább lett belőle Eddie. Az 141-meg a házszámunkból származik :D Azóta kb mindenhol ez a nickem! Sőt haverok így is hívnak! :DD

(#1033) 7 válasza Eddie141 (#1032) üzenetére


7
addikt

A házszám integrálása tetszik :D

[ Szerkesztve ]

(#1034) Viktor0610 válasza Eddie141 (#1032) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Mi lesz, ha elköltöztök? :D
Olyan házat kerestek, ami a 141. szám alatt található v. nicket cserélsz? ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy A54

(#1035) whitezo88


whitezo88
nagyúr

teljes nevem + szül. évem összemosva (+angolosítva) :K

(#1036) Mz/ts250@300


Mz/ts250@300
tag

Régen volt egy ilyen motorom ami 300 cmre felvolt furva ,(+egyéb tuning)nagyon szeretem hüséges is volt,sajna már régota nincs meg ,igy a nick nevemmel keltettem ujra az emlékétt.

A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.

(#1037) manutdzoli


manutdzoli
senior tag

Manchester United fan vagyok,ebből ered a manutd+ a nevem.

FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......

(#1038) Ragadozó


Ragadozó
Ármester

Anno volt egy Aliens vs Predator nevű játék, én a predátorral szerettem lenni...innen a név :)
Nagyon rég óta használom...
Máshol Ragadozo79, Nemezis, Vegita...

Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés

(#1039) Weaver


Weaver
senior tag

ahol lehet Stone néven regelek, de az sajnos foglalt volt. A Stone amúgy nekem az Őrült Stone című filmből jött, ami gyerekként nagyon tetszett nekem. Persze most is... :)

a Weaver a másodlagos nickem, ami nagyon szimpla: Takács a vezetéknevem és ez angolul ugye Weaver.

ahova egy szeretett nickemmel sem tudok bejutni, oda inkább nem is regelek. :))

(#1040) hossszú


hossszú
őstag

Aki ismer az tudja, hogy miért is az a nickem ami :B De itt elárulom közel van a magasságom 2m-hez :DDD

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#1041) Dartimperial


Dartimperial
tag

Nekem azért ez a nick nevem mert.....

.....szoval a fiam nick neve a WOW-ban és megtetszett nekem is.
azota is mérges rám ,hogy lenyultam.de ez van.

(#1042) DeltaPower


DeltaPower
őstag

huhh, hát az régen volt... lehettem vagy 12 éves mikor először jutottam C-64-hez, és a játékokban kellett valami név :)
a "Delta" talán a Delta Force alapján, vagy ha jól emléxem, a GI JOE nevű rajzfilmben mintha lett volna ilyen nevű szereplő. a "Power" pedig aszem a Centurions nevű rajzfilmből, amikor akcióra készültek, mindig azt mondogatták hogy "Power Extreme" vagy ilyesmit :) ebből is látszik mennyire fantáziadús vagyok (és hogy miről szólt akkoriban egy 12 éves gyerek fantáziája).
mindenesetre ez azóta is megmaradt, ahol esetleg foglalt, ott kerül mögé egy "Inc." rész is, amely az "Incorporated" (szó szerint "bejegyzett") rövidítése, és (ez tök véletlen) a betűket összevonva DPI jön ki, ami mutatja hogy mekkora kocka vagyok :DD
(most vettem észre, hogy a google.hu 4. helyen hozza a nickem, csak egy angol hajógyár két linkje és egy azóta már felvásárolt amcsi áramszolgáltató előz meg, akinek tuti megveszem a doménjét mihelyt felszabadul :)) :C )

"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser

(#1043) Unbaised-Ben válasza CséZé (#1016) üzenetére


Unbaised-Ben
senior tag

Én ma vok 100 napos.. :DDD
A nevem nemtudom honnan jött csak úgy jött, nemvagyok festőművész és nemis leszek az jóó :)) :))

(#1044) Dr.Én


Dr.Én
veterán

Egyszer hülyeségböl ezt irtam SMS végére ;] aztán megtetszet :U

WOT: kissio

(#1045) gsc73


gsc73
aktív tag

Tetszik a topic téma, mert egy kicsit "kiadhatja" magát az ember, illete elárulhatja a "titkát", ha van.

Az én nevem a monogramom visszafelé plusz a születési évem... :))

g.

kedvenc szavaim: palack, flakon, kredenc, fridzsider, ibrik, trafik, szvetter, fregoli, rezsó, sparhelt, vájdling, szifon, gardrób, partvis, spejz, tégely, drót, abrosz, lavór...szocreál.

(#1046) tupacamaru


tupacamaru
veterán

Tupac Amaru volt a neve az utolsó Inka királynak, meg egy ma is működő perui gerilla csoportnak. Sajnos az elején én is azt hittem hogy csak kis betűvel lehet írni. :O Nem t'om mit szólnának a modik egy névváltoztatási kérelemhez. :B :F

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................

(#1047) Winner_hun válasza tupacamaru (#1046) üzenetére


Winner_hun
félisten

Elutasítanák

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#1048) shaggy


shaggy
aktív tag

Én Gimnázium első osztályába a rajz tanártól kaptam ezt a nevet!

Bemutatkozó óra volt és beszéltem az órán a tanár meg pont hozzám beszélt és ekkor adta ezt a nevet!

(#1049) RoyalFlush


RoyalFlush
őstag

no vajon miért az a nickem, ami ? :D

“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein

(#1050) Hoffer


Hoffer
őstag

Nekem a középsuli első évének, legelső napján adták a Hofit-Hoffert!! :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.