Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1009) TazLeacher


TazLeacher
nagyúr

Huh! Ez egy érdekes történet. Valamikor régen, (kb. 8 éve) egy haverom rámnézett, és azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint Goofy. Egészen addig nem volt semmilyen becenevem. Ez jónak tűnt, felvettem ezt, amikor netem lett, mindenhol ezt használtam, az egész haveri kör így ismert meg. (megj.: nem szeretek nagy betűt alkalmazni nickbe-be). És ebből, hogy lett jer1cho?

A szitu az volt, hogy a goofy egyre több helyen lett foglalt, többek között itt is, így alternatívákat kerestem, azért választottam ide goofy2053-at mert hatalmas Shadowrun fun vagyok a mai napig. Amikor ide regisztráltam csak kellett valami, és ezért dobtam egy reget ide (asszem már több, mint 1 éve), nem igazán foglalkozam vele mi lesz. Aztán ahogy egyre inkább kezdett érdekelni a gép belseje, egyre gyakrabban jártam ide, és egyre gyakrabban kezdett zavarni, hogy nem tetszik a nickem (meg, hogy mindenhol más).

Ki kellett találnom egy olyat, ami mindenhol szabad, ahol regelve vagyok. Sokat gondolkoztam, végül a jer1cho mellett döntöttem. Régen játszottam a Túlélők Földje c. levelezős szerepjátékkal (asszem ezek voltak a mai MMORPG-k elődjei, amiből később asztali kártyajáték a HKK is megszületett), ahol az egyik karaktert Jerikónak hívták. Nagyon tetszett a neve, az ősi város neve egy kalandozón.. Na, ezt angolosítottam, kisbetűvel, beleszúrtam az i helyett egy 1-est (ha esetleg olyan nick kellene valahova, amibe kell lenni egy számnak is, meg jobban is mutat, meg ez a divat), Szóval 1 éves reget töröltettem Raceman nagymesterrel és megszületett a jer1cho név.

Kb. 8 évnyi együttélés után szépen lassan búcsuzom goofy-tól. :O Egyelőre még fura, és néha reflexből azt írom be ide-oda, de kb 2 hete már így ''futok''. Viszont határozottan tetszik, és már a sajátomnak érzem.

Köszönöm, hogy elolvastad.

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.