Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz senki11 #11629 üzenetére
Ha jól láttam, ez rootolt Nook a videón. Arra olyan viewer-t teszel, amit szeretnél (és elindul a régi androidon). De az még a égi word-ot is szépen kezeli.
K3 - K PW, a PW-on a pdf-ek sokkal jobban olvashatóak, mint a Kindle Keyboard-on, de azt amin a videon láttunk, nem tudja (na itt kicsit elbizonytalanodtam, mert a PW a feleségemé... de a nagyobb felbontás, jobb kontraszt miatt a PW pdf szempontból sokkal jobb,Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
biga
őstag
válasz senki11 #11629 üzenetére
Szó sincs alacsonyra állított mércéről. Ettől a készüléktől egyszerűen nem elvárás az, hogy nem ebook formátumot korrektül kezeljen. Videot sem játszik és még sorolhatnám mennyi fájlformátumot nem kezel. De ez nem baj, hisz nem is ez a célja. Tehát igen is már önmagában az több az elvárhatónál, hogy egyáltalán megnyitja.
PDF-re egyébként ott vannak a PocketBookok, azok majdnem mindent megnyitnak. De igazán jó a pdf számítógépre (ahová tervezték) illetve tabletre való.
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
feka007
veterán
válasz senki11 #11918 üzenetére
De amúgy hogy kéne kezelnie a pdf-et? Mert szerintem ezen eléggé olvasható, mondjuk azért a kontrasztja lehetne jobb (legalábbis egy nem beszkennelt pdf-en némelyik sor világosabb-sötétebb, de csak ezt vettem észre mint különbség pc-hez képest, mást nem), de simán el tudom olvasni
[ Szerkesztve ]
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz senki11 #11922 üzenetére
nem a K3, hanem az e-ink technológia korlátai miatt kínszenvedés a nagyítás/görgetés!
ebben ne számíts lényegi előrelépésre, mert az e-ink lényege, h fizikai mozgás történik a belsejében, és az nem megy gyorsan - ettől van fél mp körül a képfrissítés
egyszerűen nem valóak ilyen célra (legföljebb a nagyobb kijelzős típusok, persze - de azok méregdrágák)
30-40 éves életkor fölött pedig a nagyobb fölbontás sem segítene
-
Kobudera
tag
válasz senki11 #11960 üzenetére
Regisztrálj a xiaomi hívatalos weboldalán a pc-ről.Itt a leírás: [link]
Miért nem olvasod a duokanhun-os oldalam? Ott minden le van írva, és természetesen a segítségnyújtás is. Majd írj, hogy sikerült. Üdv![ Szerkesztve ]
https://duokanhun.blogspot.com/ https://magyarkonzol.blogspot.com/
-
Kobudera
tag
válasz senki11 #11962 üzenetére
Akkor ne haragudj... Talán azért nem említettem privátban, mert benne van a leírásban, és mert nem én jöttem rá... De minden jó, ha vége jó. Csináld végig és jelezd ha okés, így még telefonszám sem kell.
https://duokanhun.blogspot.com/ https://magyarkonzol.blogspot.com/
-
Lmh
őstag
válasz senki11 #12109 üzenetére
Ezt gondolom viccből mondtad Teljesen ugyanakkora.
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
MODERÁTOR
válasz senki11 #12114 üzenetére
Amúgy a választott tok klafa , sajnálatos, hogy a szállítás ilyen drága (relatíve).
De vigyázz, az USÁ-ban inch-ben mérnek, nem centiben (ezt viccnek szántam, bocsánat mindenkitől).[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Süvi
őstag
válasz senki11 #12121 üzenetére
Szia!
Nekünk K3-an van fólia+szilikon tok és külső védő tok, vigyázunk rá.
A mostani Paperwhite2013-asra is tettem fóliát és védő tokokat. A fólia a Pw használatát nem nehezíti (kivéve ha buborékos ), nem tükröződik tőle jobban.
A Pw-ra méretbe jók azok a fóliák, amik a k3-asra jók.Üdv
-
kovisoft
őstag
válasz senki11 #12136 üzenetére
Valóban nincs PayPal-os fizetés, viszont valahogy úgy működik, hogy az aliexpress csak akkor utalja át a boltosnak a vételárat, amikor jelezted, hogy hibátlanul megkaptad az árut. Erre 60 nap áll rendelkezésre (szemben az ebay-es 45 nappal). Azt mondják az aliexpress-re, hogy akkora, mint az ebay és az amazon együtt. Szerintem biztonságos, én már több mindent rendeltem onnan gond nélkül.
-
Lmh
őstag
válasz senki11 #12138 üzenetére
nekem egyik sem tetszik xD Akkor már az első nekem szimpibb sokkal, de volt itt olyan aki a kettesért volt oda
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
exacum
tag
válasz senki11 #12151 üzenetére
A fedele teljesem merev, ha megfogod nem nyomódik a kijelzőbe (az előző tokom puha volt, mindig féltem, hogy a táskámban benyomodik). Sajnos egyszer már elejtettem, igaz nem túl magasról, nem lett semmi baja. Azóta sokkal jobban vigyázok. Azért választottam ezt, mert alig növeli a méretét, pl simán zsebre tehető, a fedele könnyen visszahajtható könnyű egy kézzel tartani, lapozni. A ráhajtós fület valahogy biztonságosabbnak érzem, mint a simát.
-
Lmh
őstag
válasz senki11 #12156 üzenetére
Én is ilyet vettem, csak én itthon. Ne olyan rácsows fedélre számíts hanem bőr felületre. A mágneses parát sajnos én is tapasztalom, ki-bekapcsol néha :S Amúgy nekem nagyon tetszik, én szeretem azért
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
válasz senki11 #12158 üzenetére
Írt akitől vettem: "ez a típus létezik műbőrrel (amit te vettél) és textilbőrrel (nyomott, recés minájú) bevonva is."
Szóval a tied lehet recés lesz. De ha mégsem, akkor a bőr is nagyon frankó szerintem, elegáns, egyszerű.
A fedelet teljesen hátra lehet hajtani, teljesen jó szerintem.Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Mike76
tag
-
hampidampi
senior tag
válasz senki11 #12412 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Calibre topikban.
-
-
Mike76
tag
válasz senki11 #12739 üzenetére
Kicsit zavaros, amit a Google Translate kínaiból fordít, de az biztos, hogy a következő verzió már támogatni fogja a PW2-t. Két alternatívát sikerült "beleértelmeznem" a fordításba: vagy pénteken indul a béta teszt, és akkor jövő héten várható a végleges változat - vagy már el is indult a tesztelés és pénteken jön ki a PW2-t támogató 5.0-ás Duokan.
-
Lmh
őstag
válasz senki11 #12842 üzenetére
mit játszol azon a szép qck padon? xD
-
-
Degeczi
nagyúr
válasz senki11 #12881 üzenetére
annak idején ezért szedtem le a Duokan-t: szinte mindent, nem csak cikkeket hanem könyveket is az Amazonon keresztül küldtem a Kindle-re, és azokkal nem tud mit kezdeni, mert kódoltak...
(és akkor még kétszer kellett újraindítani Duokan után, mert csak úgy lett ismét normális a betűk renderelése, nem tudom ez változott-e azóta)
[ Szerkesztve ]
-
Mike76
tag
válasz senki11 #12881 üzenetére
Annak idején volt működő szolgáltatás, ami a Duokan alatt regisztrált email címre is tudott küldeni: Push to Kindle. Hogy most éppen megy-e vagy sem, azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest