Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kövezett
tag
válasz Pierre75 #11341 üzenetére
Tedd fel a Kindle Previewert, aztán a Calibre-ben Preferences - Use internal viewer, és az azw3 elöl vedd ki a pipát.
-
Kövezett
tag
válasz wayne1 #11349 üzenetére
Ezzel a programmal bele tudod ügyeskedni.
-
Kövezett
tag
-
Kövezett
tag
válasz drmotto #12062 üzenetére
Ez azért tragédia, mert pl apámnak lövése nincs arról, hogy van olyan, hogy Calibre, ő csak olvasni akar megvásárolt könyvet a megvásárolt olvasóján. De nem tud, mert nem támogatott formátum.
Akkor nem Kindle-t kellene használnia, mert azt arra találták ki, hogy az Amazontól vegyen könyveket.
Egyébként jogos lehet az igényed, hogy a magyar kiadók áruljanak mobi-t is, ám ha ők ezt nem tartják szükségesnek, akkor bizonyára tudják, hogy lemondanak a kényelemszerető Kindle-userekről.
Mondhatnám, hogy menj másik boltba.
-
Kövezett
tag
Kedves olvtársak, én erre a tokra vágytam, megvettem, fütyülök az árára, egyszer élünk.
Így szoktam olvasni, asztalon, csak nálam keskenyebbek a margók, mert dzsélbrékeltem, meg klafa betveket is raktam fel.
-
Kövezett
tag
-
Kövezett
tag
Kiveszed a mágnest. (Vagy a tokból, vagy gépből.)
Valóban nem tökéletes, de nem is vészes. Olyat még nem tapasztaltam, hogy magától bekapcsol. Olyat igen, hogy nem kapcsol be (csak másodikra), meg nem kapcsol ki azonnal. Ilyesmi csak eleinte zavarja az embert, aztán fütyül rá.
-
Kövezett
tag
válasz lord.lakli #12330 üzenetére
A gép ugyanaz, a reklám beállítás kérdése, amit ők intéznek.
-
Kövezett
tag
válasz r3dsnake #12381 üzenetére
A JB eddig túlélte a frissítéseket. A most kijött 5.3.9-es PW is jó a hozzáértők szerint, de én azt hiszem, megállok itt, 5.3.8-nál.
Bár ha ez az orosz csávó frissít, lehet, hogy mégis felrakom. Én csak a margó miatt törtem, új betűtipusokkal anélkül is lehet bővíteni. (A háttérképek nem érdekelnek, tokban tartom a gépet.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Kövezett
tag
-
Kövezett
tag
Örülök, hogy sikerrel jártál.
A JB-t még a firmware update sem szedi le (legalább is a PW1-en nem).
Igen, sokat szívhat az ember, ha nem olvassa el a readme fájltAz azw3 gondodat nem igazán értem; az én nem kimondottan bivalyerős gépemen többnyire fél percig sem tart a konvertálás.
-
Kövezett
tag
válasz hampidampi #13446 üzenetére
Igen, ezt használom én is. Mennyivel (de mennyivel!) jobban mutatnak így a sorvégek!
-
Kövezett
tag
-
Kövezett
tag
-
Kövezett
tag
A könyvjelző valóban két tap, de utána minden bookmarkolt oldalt meg tudsz nézni, anélkül, hogy ellapoznál! (A Page Flip funkció óriási!)
A highlight akkor két tap, ha csak egy szót jelölsz ki; ha többet, továbbra is egy.
Egyébként bármikor visszateheted a régi firmware-t.
-
Kövezett
tag
válasz kalapacsolok #13852 üzenetére
Ez a Kindle 3-ra vonatkozik, PW-n jailbreakelni kell a margóállításhoz.
-
Kövezett
tag
válasz benjonino #13897 üzenetére
JB után tedd fel ezt. Nagyon egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest