- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbdzyx
senior tag
válasz
tibbike01 #26869 üzenetére
GF Silver-t fújok most, a klimatizált irodában szofisztikált, kilépve az épületből a hőségben pedig hirtelen kinyílik és tündököl az aromatikus oldala. Vettem egy 10 ml-s travel fújóst, mert kifogytam az 5ml-s decant üvegcsékből, amivel el szoktam vinni magammal.
Esténként pedig még mindig a Ganymede decantom fogyasztom, a végére akarok érni, mert ennél nagyobb melegben már sok lesz. Kaptam pár dícséretet rá, nem érzem annyira hivalkodónak, ahogy a netes review-k és itteni vélemények is beállították, hanem kellő távolságból mindig más arcát mutatja, de visszafogottan.
A hőségre viszont van egy kis maradék üveges Mefistom, de a múltkori Nerolis látogatásom óta szeretnék a Gentiluomo-ból és a Torino21-ből is decantot. Utóbbiból lehet direktben a Xerjoff-tól rendelek egy kis, 15 ml-s üveget, mint pohár tette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest