- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
El Gringo #15217 üzenetére
És milyen mértéket, illetve technikát használsz a mintákhoz? Szerintem ugyanúgy kellene használni, mint a "normál" parfümöket. Amúgy könnyen lehet, hogy csak a mintákkal trükköznek, hisz van boltjuk (bár nyilván én még nem jártam ott), ott valószínűleg bontatlan eredetit adnak. Csak tudod nekem az gyanús, hogy az 5-ből egy sem volt jó nálam? Ez akárhogy is nézzük, hihetetlen kategória, de állítom, hogy ez így történt. Esetleg még egy tippem lenne, a rossz mintákra, de ennek kevesebb esélyt adok, mégpedig az, hogy "megfagytak". Elég hideg volt múlt héten, ha a futárnál a kocsiban (vagy a raktárukban) esetleg túl hideg volt... Esetleg...
Az én technikám - már évek óta bevált, jól működik - Helen Harper márkájú arctisztító korongot 4 felé vágok, és az adott illatból 2-3 fújást a kendőre fújok. Várok kb. 10 percet, míg az alkohol kipárolog belőle, és ez után szaglászom meg a kis darabokat. Ez után tetszési sorrendben a csuklóm belső oldalára, vagy maximum a könyökhajlatomba fújok 2 fújást egymásra. Megvárom, míg megszárad, és szaglászni kezdem, hogy hogyan változik. Nálam a megfelelő erejű illat ismérve, hogy nem kell a karomat az orromhoz emelni, és érzem az illatot, hogy körülleng, ahogy teszek veszek, normál, hétköznapi tevékenységek közben, olykor-olykor megcsap az illata. Ha ez még 4-5 óra után is megvan, akkor az már nálam egy tartós illatnak számít. Nyakon, illetve kulcscsonton ez az idő hosszabb kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Megújult a PROHARDVER!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest