Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• niof

veterán

válasz El Gringo #15217 üzenetére

És milyen mértéket, illetve technikát használsz a mintákhoz? Szerintem ugyanúgy kellene használni, mint a "normál" parfümöket. Amúgy könnyen lehet, hogy csak a mintákkal trükköznek, hisz van boltjuk (bár nyilván én még nem jártam ott), ott valószínűleg bontatlan eredetit adnak. Csak tudod nekem az gyanús, hogy az 5-ből egy sem volt jó nálam? Ez akárhogy is nézzük, hihetetlen kategória, de állítom, hogy ez így történt. Esetleg még egy tippem lenne, a rossz mintákra, de ennek kevesebb esélyt adok, mégpedig az, hogy "megfagytak". Elég hideg volt múlt héten, ha a futárnál a kocsiban (vagy a raktárukban) esetleg túl hideg volt... Esetleg...

Az én technikám - már évek óta bevált, jól működik - Helen Harper márkájú arctisztító korongot 4 felé vágok, és az adott illatból 2-3 fújást a kendőre fújok. Várok kb. 10 percet, míg az alkohol kipárolog belőle, és ez után szaglászom meg a kis darabokat. Ez után tetszési sorrendben a csuklóm belső oldalára, vagy maximum a könyökhajlatomba fújok 2 fújást egymásra. Megvárom, míg megszárad, és szaglászni kezdem, hogy hogyan változik. Nálam a megfelelő erejű illat ismérve, hogy nem kell a karomat az orromhoz emelni, és érzem az illatot, hogy körülleng, ahogy teszek veszek, normál, hétköznapi tevékenységek közben, olykor-olykor megcsap az illata. Ha ez még 4-5 óra után is megvan, akkor az már nálam egy tartós illatnak számít. Nyakon, illetve kulcscsonton ez az idő hosszabb kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák