- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
egykettő #57740 üzenetére
Gondolkodtam a telibe fonotton, de sok videót is néztem és elég népszerű a vékony monó és dobóelőke kombó, ezért alkalmaztam én is ezt a szereléket. Olyat is olvastam, hogy telibe fonottnál meg nem érdemes 0.11 fölé menni, mert akkor nagyon viszi a sodrás a zsinórt.
De ezt a dolgot ki fogom próbálni, hogy ólom fel horog nélkül, végignézem a medret és csak utána rakom fel a kosarat és előkét.Ezzel a szerelékkel az a legnagyobb bajom, ha bennmarad a kosár, ebből a szempontból tényleg egyszerűbb a telibe fonott
mono elvág
fonott dobóelőke kimérése és összekötése a monoval
erőgumi elkészítése és összekötése a fonottal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Roborock S7 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged