Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
Sziasztok,szeretnék egy napot eltölteni vízparton egy 6 és egy 16 éves lánnyal,van esetleg ötletetek hogy BP környékén?(30 km)Én szeretnék horgászni,a lányok viszont nem biztos hogy szeretnének mellettem üldögélni,tehát valami játszótér vagy hasonló jó lenne,és esetleg halat is fognék Minden ötletet szívesen fogadok és előre is köszönöm!
Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Sziasztok, Őrspusztai 2-es tóra jár innét valaki?
-
boken
senior tag
-
boken
senior tag
Sziasztok, BP és környékén kb(50 km) tudtok valami olyan helyet, ahol nem ül mindenki a másik nyakán, és lehet halat is fogni? hétközben mennék .
Előre is köszönök minden tanácsot.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
válasz Steady74 #19931 üzenetére
Köszönöm szépen, megnéztem kb egyforma távolságra van tőlem a Carplove, és a Garden Lake is(11.kerből).
Abban szeretnék még segítséget kérni hogy lassan mindenhol azt látom hogy pontymatrac, és nagy méretű meritő háló kötelező. Én alapvetően nem "Bojlis nagyhalakra" vadászom, ezért matracom nem volt idáig, merítőből pedig ez átlagos 5-6 000 Ft-os van. Mit érdemes venni ezekből ami már jó is valamennyire(elfogadják)és nem horror áron van? Előre is sok köszönet.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
válasz forras2 #19943 üzenetére
Köszi a gyors választ,
Zola007 neked is, merítőből pont ez van nekem, amit linkeltél, matracból az egyel nagyobbat néztem az előbb,
EZT
Sok év után most kezdtem újra horgászni,(89-töl 2006-ig,horgásztam aktívan)sok minden változott ennyi idő alatt.
Ebben a melegben mennyire van értelme kimenni lógatni?Steady74,teljes mértékben igazad van, a fent említett ok miatt cserélem le a dolgaimat szépen lassan, botok cserére kerültek, pontosabban pihenőre ment egy Silstar és egy Daiwa teleszkópos, és egy Balaton márkájú kétrészes(imádtam)és a hozzájuk tartozó Silstar FX40-es orsók. Hálók szét mállottak lassan, azért vettem ezt a Nevist elsőre, ha sikerül újra rendszeresen járnom akkor mindenképpen cserélem nagyobbra. Matrac is tervben volt egyébként is, de igen lapot nem szeretnék venni, de amit linkeltem az kezdésnek szerintem jó lehet.
Aki esetleg Baranya megyében jár egyszer annak érdemes megnézni ezt a tavat: Almamellék ennek a medrét még én is takarítottam mielőtt víz és hal került bele,(Akkor még nem volt Bojlis) gyönyörű a környék is.[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
Sziasztok, lett volna egy kérdésem, elkezdtem megírni majd olyan bő lére sikerült hogy inkább betettem a blogomba.
Ha esetleg valaki elolvasná és véleményt tanácsot tudna adni azt nagyon megköszönném.
[egy_ujra_kezdo_horgasz_dillemaja][ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
válasz Steady74 #20147 üzenetére
Köszönöm, megnéztem őket, hát igen, ha marad a feeder, márpedig úgy tűnik hogy marad, akkor azt hiszem az alapoknál kell újra kezdenem( szerelékek,stb,)láttam a videókban is meg sok helyen hogy másfajta kosarakat használnak mint a hagyományos kosár,(én azokat használtam eddig,)most vettem múlt héten ilyen kosarakat.
-
boken
senior tag
Sziasztok, jövő héten mennék a Velencei tóra, milyen csalit lenne érdemes vinni feeder pecához?
-
boken
senior tag
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, Édesapám nagyon beteg, sajnos már nem túl sok ideje van hátra, (58 éves) ma voltam nála és a kezembe nyomott egy régi Silstar FRB 60 Long Cast) orsót, ezt még tőlem kapta kb 25 éve, az első nyári munkám alatt összegyűjtött pénzből. Nem gondoltam hogy még meg van. sajnos nagyon rossz állapotban van, szeretném rendbe tetetni, tudom hogy lehet hogy már nem fog működni használati tárgyként, de az eszmei értéke nekem jelenleg hatalmas, rengeteg közös pecán vagyunk túl vele.
Keresnék valakit aki esetleg rendbe tudná nekem tenni, természetesen meg fizetem.
Előre is köszönöm a tanácsokat, ajánlásokat.Zoli
[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
Van egy Trabucco teleszkópos botom,az lenne a kérdésem hogy úszózásra, pergetésre használható-e vajon?
Alapvetően feederezem, de néha lehet hogy bedobnám az úszós készséget is,vagy inkább állítsak össze egy úszós készséget és a feeder bot is jó hozzá? Fonott zsinor mennyire alkalmas horgászatra?(ha csak az van a dobon?Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
válasz FireFox1996 #20473 üzenetére
Köszönöm szépen,
forras2: neked is,mivel ez keveset lesz használva,egy ilyen,
vagy ilyen orsó
elég lenne rá?
Van egy dobnyi fonott zsinórom,azt érdemes használni,vagy inkább csak előkének jó?[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
válasz Zoli bácsi #20474 üzenetére
Köszönöm neked is,este ha hazaérek megnézem pontosan a típúsát,dobósúly,stb.
Akkor nézek rá orsót.dragonfx,köszi a címeket.
http://www.haldorado.hu/articles.php?articleid=2029
közben ezt kaptam az egyik szervizből.[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
válasz Zoli bácsi #20474 üzenetére
-
boken
senior tag
válasz Zoli bácsi #20486 üzenetére
Valamiért éreztem hogy ezt fogod írni amikor megláttam én is a boton a 100-150 gr feliratot.
Van mellette egy Daiwa is de az is 75-150grLehet hogy nézek valami egy nyaras akciós összeállítást.
-
boken
senior tag
Én tegnap mentem ki a közeli tóra egy kis ember mentes kikapcsolódásra,próbálgattam a feeder technika helyes használatát,kevés kapás volt,folyamatossan rezget a bot vége,kb 1 cm-en belül,nem mertem berántani,a vége mindig az lett hogy kitekertem és a két szem kukorica nem volt sehol 10 óra felé elcsendesedtek a kapások,11 óra környékén fél álmossan azt láttam hogy meghajlik a bolt spicce,berántottam kb mintha egy betonfalba akadt volna a horog,majd megindult,kidobta magát a vizből és már elis szakította a 25-ös előkét.
Mellettem két kis öreg ült,rohantak oda,hogy ne keseredjek el visszajön ez még,és meg lepödtek amikor mondtam hogy nem vagyok elkeseredve,nekem már ez is bearanyozta a napom.remélem hogy a szakál nélküli horgot elhagya valamerre.Bocsánat hogy hosszúra sikeredett de jó volt visszagondolni ráTanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Sziasztok, péntekre tervezek egy csukás pergetést, Bp-en vagy környékén, van estleg tippetek hol érdemes próbálkozni? Akár a Duna valamelyik csendesebb szakaszán?
-
boken
senior tag
válasz Sage83 #20909 üzenetére
Köszönöm, ezt a kombót hallottam már nem rég, akkor valószínűbb lenne Háros, csak ott meg elvileg csónak kell. Az az igazság hogy nem eszem sűrűn halat, nem is szoktam csak sport jeggyel horgászni, de kb 2 hete rávagyok kattanva egy jó kis egyben sütött csukára, így olyan víz kell ahonnét ellehet hozni.
-
boken
senior tag
A holnapi Délegyházi pergetéssel kapcsolatban rájöttem hogy nincs pergető botom, úgyhogy vettem egy kezdőbotot(Cormoran i-Cor one 240-es 20-60gr)az lenne a kérdésem hogy fonott vagy monofil zsinórral érdemesebb pergetni?
-
boken
senior tag
válasz Sage83 #20933 üzenetére
Kaptam vissza édesapámtól egy orsót, azon citromsárga fonott damil van, sajnos ő már nem tudja megmondani hogy milyen gyártmány. Viszek két orsót, egy fonott egy monofil, csak pergetést tervezek így aránylag kevés cuccot fogok vinni.2 Támoygó,2 körforgó,1 wobler.
-
boken
senior tag
Délegyházi 1-2-3 tóra jár valaki? Most olvasgattam a vendégkönyvet, tiszta Chicagó
Most már ha lenne jobb tippem sem mennék máshováTanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Sziasztok, meg volt a mai pergetés a Délegyházi tavakon, sajnos hal nélkül, kipróbáltam az összes támolygót, körforgót, wobblert, de még csak rablásokat sem láttam, pedig talpaltam egy jó kis távot.
Ettől függetlenül nagyon tetszett a hely, biztos hogy vissza fogok még menni.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
válasz FireFox1996 #21028 üzenetére
Én a Duna-Tisza csatornán voltam tegnap.
-
boken
senior tag
válasz CaNNa3IS #21040 üzenetére
Szia, semmi számot tevő, pár rablást láttunk, de sem wobler, sem körforgó sem a támolygók nem izgatták őket különösebben. Engem viszont felidegesített az hogy a sok paras.... oda hordja a szemetet és az egész part végéig van szórva szemeteszsákokkal.
-
boken
senior tag
Sziasztok,én tavaly kezdtem újra a pecát,és mivel az újbudai WL van a legközelebb ott váltottam ki az éves jegyet,de ők területileg papír szerint Kecskeméti címen vannak.
Én a kollégámmal a soroksári Duna ágra,és környékére szoktam járni napi jeggyel.Ami nem olcsó,és gondolkodom rajta hogy a területit úgy venni hogy ezekre a szakaszokra érvényes legyen. Létezik ilyen,vagy több lap kellene hozzá? (PL: Gubacsi híd környékétől-Ráckevéig).
Lehet hogy EZ válasz is a kérdésre?
-
boken
senior tag
válasz FireFox1996 #21536 üzenetére
Köszönöm,beszéltem a kollégával,szerinte lehet hogy én jobban járnék az élő Dunával,(ott lakom az Új Buda mellett) kb 200-300 m-re a víztől,oda sűrűbben letudnék járni,hát a fene sem tudja már hogy mi a jóÁt kell ezt is rágnom akkor.
Nagyon köszi még egyszer a térképet is.[ Szerkesztve ]
-
boken
senior tag
Hát eldöntetett, IDE veszem meg a területit (Nagy Duna) kérdésem hogy milyen botot érdemes itt használni? Most Nevis river Feeder botom van, az jó lehet?
Esetleg valakinek van tanácsa, vagy egy link hogy hogy ,mivel érdemes a nagy Dunán horgászni?
Előre is köszönöm!Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Végre kiváltottam én is az engedélyt, 6500 Ft volt, igaz hogy majdnem hozzám vágták, olyan nagy örömmel töltötték ki
-
boken
senior tag
Sziasztok,egy jó barátom csak pergető horgászatot űz,neki vennék valami jó minőségű damilt,
Ezt néztem van ennek értelme (nagyjából hetente legalább 2-3 alkalommal jár pergetni) vagy nézzek másfajta damilt?
Előre is köszi a válaszokat.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Sziasztok, két kérdésem lenne, valakinek van tapasztalata a Préri 1 tóval kapcsolatban?
Tervezek oda egy feeder pecát egyik napra.
a másik hogy vettem teszt célból egy Ilyet . van valakinek tapasztalata?
ezt minden bedobás után kell feltenni, vagy nem akadályoz fárasztáskor?
Köszi mindenkinek előre is.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Ebay-es fonott zsinórról van valakinek tapasztalata?
érdemes venni, milyen fajtát esetleg?Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
boken
senior tag
Csak én tudok olyan kérdést feltenni amire senki nem tud választ?
-
boken
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest