- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
válasz
cellpeti #7948 üzenetére
Szervusz. Ha a sógorod régebb óta perget (villantózik), akkor szerintem nem ilyanfajta csali (körforgó villantó) való neki. Ez inkább a "kezdők" csalija, bár persze vannak akik szeretik, de általában akit komolyabban érdekel a pergetés az hamar ráun a körforgózásra. Persze lényeges lenne az is, hogy milyen halra szeret horgászni, meg folyón vagy állóvízen. Ha mindenképp ajánlani kéne egy konkrét "szettet", akkkor inkább ezt szerintem: [link] Ránézésre használhatónak tűnnek a csalik, és adnak hozzá egy jópofa dobozt is.
Alg: igazad lehet, de csukánál ezt statisztika is kimutatja, hogy több nagyot fognak kishallal, mint pergetve (hazai vizeinkben), míg süllőnél a "kapitálisak" nagy részét pergetve fogját. Mondjuk én ezt a Magyar Horgász-ban olvastam, máshol meg lehet, hogy mást írnakk. Na meg idehaza nem is oly gyakori a nagy csuka (10kg feletti), hogy érdemes volna kimondottam rá pergetni nagy csalikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest