- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dite29
csendes tag
válasz
vendingo #69690 üzenetére
Nem napi rendszerességgel, az igaz. Csak tényleg bármi jöhet.
Én is túlzásnak éreztem, amikor megláttam a boton a 150 g-os dobósúlyt, mert alapvetően nem nagyhalazni venném.
A szervizháttér mondjuk nem rossz dolog, mert tört már el új boton a spiccem bevágásnál egy teleszkópos cormoran boton, visszavittem az üzletbe és egy héten belül megcsinálták garanciába.
Teljesen igazad van a finomabb, szép akciójú bottal kapcsolatban, ugyanis azzal élvezetesebb lenne a 80 dekás keszeg kiszedése is. Csak hát elég nagy a választék, és bár kezdő botnak venném, de ha megtetszik a feederes horgászat, akkor jó lenne, ha nem kellene egy féléven belül lecserélnem egy jobbra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged