- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
válasz
Szilágyi84 #59697 üzenetére
A legtöbb nagy pontyomat narancssárga előkére kötött horoggal fogtam. 🤫
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Szilágyi84 #59697 üzenetére
Én úgyis dobóelőkét használok, úgyhogy bátran csévélem a rikító zsinórokat. Jobban látni, könnyebben kötöm, és fenekező botnál a kapásjelző meg sem mozdul, de a zsinór ahol vízbe ér, látni hogy valami szöszmötöl..... Amúgy dobóelőke nélkül sem vettem észre hogy zavarná a halakat, azzal a rikító sárga gubancgátlő csővel sincs kevesebb kapás......
A Zéé : Igazad van, de valahogy mindig összevásárolok egy csomó kacatot, szerintem egy kosár csali biztos van, palletek, bojlik, üveges kukoricák itthon. Mikor asszony adja fel a csekkeket a postán, sokszor együtt megyünk...És hát Kapuváron a postával majdnem szemben van a horgászbót.... Egyszerre nem veszek sok mindent, de 7 éve kezdtem újra a pecát...Gyűlik a cucc. Múltkor ránéztem, ha betiltanák a szakállas horgokat, elég sok horgot ki kénék dobni... pedig általában egy tízes csomagot veszek egyszer
Ha pecabótba nem mehetnék, illetve csak csontiért, akkor is el lennék kb 1,5- 2 évig az itthon lévő készletekkel (Csali, etetőanyag). Damilból, horogból, úszóból..stb még tovább...... Jó, most egyenesbe jöttünk kissé anyagilag, mikor a pecát újra kezdtem, egy felújításon-költözésen voltunk túl...legatyásodva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged