- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
Gabi atya #51707 üzenetére
Szia, tavaly vettem ősszel, tél elején pontosan ezt a botot, azóta másodiknak vettem egy 60-180grammos 360XXH verziót is.
Eddig csak pergettem, tavaly kezdtem a kenyérzsákos úsztatást és idén szinte csak a feedert nyomattam. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha spiccet bámuló, üldögélős horgászatot fogok folytatni, mert csak pergettem évekig.
Szóval ezzel a bottal a 270grammos kosarat kajával dobáltam, igaz itt már recseg szegény nyélrész, nem annyira kényelmes neki, de ez az az árkategórira amit nem igazán sajnálok, hogy leesik, szétverem a köveken, felrúgom véletlenül.
Ezeket is klipszelve dobáltam. Dobtam már el dobás közben több kosarat is, de nem a klipsz miatt, vagyis részben. Vagy elakadt a dobóelőke kötésében, vagy nem jól volt kivitelezve a dobás. Dobás után magasra emelet, égnek álló spiccel, botot nagyon lazán tartva kell tompítani a kosár vízbe érkezését. A zsinór ilyenkor nem annyira terhelődik, átadja a botnak. Ha így dobok nincs baj, ha nem így akkor szakadhat.
Legkisebb kosár amivel szoktam dobálni 130gr körül van, legnagyobb eddig a 270-es volt.
A nagy bottal a kisebb halak fogása nem élmény, de a kicsivel már kilós körüli paducok is szépen dolgoznak. Ez a bot lágyabb, jobban szeretem.
Nagyon bejön a fővárosi Dunán a feeder, talán egyetlen alkalommal se volt, hogy nem fogtam semmit.
Két munkatársam is belevittem a feederbe, ők Vanity Carpot vettek az 50-180grammost 360 hosszban. Ez is power feeder bot csak nem piros, hanem zöld
A kisebbik botom spiccét törtem el, de az egy kutya volt, akit nyilván nem pórázon sétáltattak a sóderon és szerelés közben telibegaloppozta a szerkót. Szakadt minden, a spicc pedig szépen eltört. Normálisan megmutattam a kutya remekművét és közöltem, hogy mit csinált és csak szóltam, máskor figyeljen, nehogy más is így járjon ... még én horgásztam rossz helyen, máshol is lehetne horgászni
Én ajánlom. -
joe979
aktív tag
válasz
Márnázó botban nem gondolkoztál még el ? Tudom a szállítási hossz mindig problémás, viszont az élmény és a bot tulajdonságok teljesen mást adnak mint egy feeder. Én a 2lb Korum bottal , míg aktívan Dunáztam , simán és kényelmesen dobáltam a 160 és 180gr-os ólmokat olyan helyen ahol azok sem álltak meg.
Ha kevés etetőanyaggal sem tudsz halat fogni, oda a több kaja és nagyobb kosár sem lesz segítség.
Inkább keress új helyeket. Vagy próbáld időszakosan keresni őket ...... -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
1. Haverom most vett párban két bájdöme master river pro 390 xxh -t. Az egyik az első horgászat alkalmával eltört a második tag közepén, mintha fűrésszel vágták volna el.
2. ha félsz a zsinórszakadástól, veszel egy tekercs 18-as Kastking superpowert és cső. Ár-érték arányban szerintem jobb nem nagyon van. Vastagabb a ráírtnál, de a szakítóját tudja, szóval ha leakadsz valamibe, akkor fogsz izzadni, mire betéped...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest