Hirdetés
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@mriya@
őstag
Én fenekezéshez főzsinórnak 32-35-öst, előkének 25-28-ast használok.
Úszózáshoz és feederezéshez 25-ös fődamilhoz 18-22-es előkét.
Régebben finomszerelékeztem, de nem volt annyival több kapásom, amennyivel többször szakadtam. 😎Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
szetcsuszott
aktív tag
Az a jó zsinór (nekem) ami megfelelő minőséget hoz olcsón. A Tiszán 2 horgászatonként 15 métert ledobsz, AKÁRMILYEN zsinórból, mert az a felső 15 méter szakadni fog, mint a fos. tehát számomra a jó zsinór az, ami olcsó, és legalább két nap horgászatot kibír anélkül, hogy már dobáskor szakadna, vagy lazán meghúzva kézzel. A zsinórra, gyűrűbe rakódó finom hordalék egyszerűen megeszi a zsinórt. Mikor láthatóan bemattul a felülete, 15 méter kuka. Egy időben finomkodtunk mi is 16-18-as főzsinórokkal, katasztrófa. 20-esetleg 22, most épp 23 ami már jó (nekem) a 25 már vastag meg merev, meg indokolatlan (megint csak nekem), meg a (12)-14-16-18-as előkékhez képest túúúúl nagy már a diffi. Ha tuskós-köves istenkísértésben horgásznék direkt nagy dögökre, akkor valszeg feltennék egy 15-20-as kínai kastking superpowert, mint Döme kartárs a 25-ös power prot, de nem horgászom ilyen helyeken, meg a cuccaim is alkalmatlanok lennének rá, 2 db mh feederem van
Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
hermanyi
addikt
Én főzsinórnak feedere 0.20-0.22 est használok ( Preston vs Guru) a kosár miatt . A hal viszont az előkével és horoggal találkozik . A legdurvább előkém szakítója 2,7kg ezt kifejezetten csak kimondott pontyozásnál használom 14 es kampóval . Mind feederen mind rakon .
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
partxxx
tag
nem számít mit írnak rá, vagy rendes damilt/fonottat veszel vagy gagyit
a többi az már kb csak hit kérdésepár hete csináltam egy tesztet 3 fonottal, szakító szilárdság mérő gép, kalibrált, 15cm/perc húzással
első mérés - 10 centis darabok, dupla hurokkal kötve, vízbe áztatva
Mikado 0.1mm 7.7kg - mért 4.2kg
Kastking SP 12lb - mért 3.7kg (itt valami hiba kerülhetett a rendszerbe)
Kastking SP 10lb - mért 4.6kgmásodik mérés - 20 centis darabok, dupla hurokkal kötve, vízbe áztatva
KastKing 10 lb - 4.52 kg
KastKing 12 lb - 4.62 kg
Mikado 7.7 kg - 4.43 kg[ Szerkesztve ]
-
nxtamas
csendes tag
És hogy határozod meg a szakítót? Elsőre mennyit szakad? Vagy 20-adikra? Vagy 1 perc fárasztás után, vagy 2 perc után? Lehet egy zsinór 1 hetesen elsőre 10 kilót bír, majd második horgászatra 2 perces fárasztás után 1 kilótól elszakad. Míg a másik elsőre is és másodikra is 5 kilót bír. Az a jó zsinór, ami sok horgászat mellett folyamatosan jó eredményeket produkál, hogy ez mi, na ezt kell kiderítenünk, nem azt grammra melyik mennyit bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Stellar Blade
- Egy korszak vége
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest