- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Hirdetés
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
válasz
joe979 #28305 üzenetére
a fonott vonal nálam is meg volt oldva, sőt már "hülyére" kötöttem az előkéket.
a mono vonal volt máig nyitva, remélhetőleg erre is pont került.ennek örülök, hogy a Manta ennyire jó választás lesz...szerettem volna a Spro Kixx mellé egy "igazi" pálcát.
Érdeklődtem ma a Shimano Diaflash után, a 2017-es Shimi katalógusban benne van, és rendelhető is, igaz csak 3 méteres méretben. én úgy tudtam, hogy létezik 2.7-es méretben is.
ez a pálca lenne a harmadik pergető botom, 50-100g dobóval, vele meglenne a teljes pergetős felszerelésem.
az orsó egy Penn Slammer 360, úgy tudom hogy ebből van egy nagyobb méret is, de szerintem ez elég lesz.Ti krimpeltek zsinórt?
Ha igen,milyen alapanyagokat használtok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest