- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Áh, megrögzött ''vadvizes'' vagyok, semmi pénzért nem mennék mesterséges agyontelepített tavakra, csak a jóöreg Bodrog (és holtágai) játszik, mégha nem fogok egy árva keszeget sem, akkor is.
Köszi a tippet, már szétnéztem egy miskolci horgászegyesület háza táján, és elvileg holnap délután pont vizsga van. Meg érdeklődök a megyei hsz szövetségnél is, hátha van közelebb valami.
Még egy kérdés. ha megvan a vizsgám, akkor mi a teendő? Állami jegyet kell váltanom, de ehhez már kell tagsági egy egyesületnél, vagy ahol kiállítják, ott automatikusan tag leszek? Ezután még a konkrét vizekre a területi engedély váltás?
Csak mert Miskolcon biztosan ki tudnám váltani az államit is, de láttam állami horgászjegy mintán, hogy van egy olyan bejegyzés is, hogy melyik he-nek vagyok tagja, de én nem a miskolcinak akarok lenni, hanem valamelyik környékbelinek. Szóval vagy akkor töltik majd ki ezt a részt, amikor valahol tag lettem, vagy pedig ott kell megcsinálni az államit, ahol egyből tag is leszek. Na jó sokat összezagyváltam, remélem érthető nagyjából.
PumPi: így lett volna nálam is, bátyám egy ismerősön (he elnök) keresztül ''intézte'' a vizsgát, neki már megvan minden papír, csak nekem nem akar összejönni. Én meg nem akarok többet tökölni, mert már mennék nagyon.Úgyhogy eldöntöttem, hogy megcsinálom én legálban is, azon ne múljon, csak minél hamarabb kész legyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest