Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz myrra #1435 üzenetére

Áh, megrögzött ''vadvizes'' vagyok, semmi pénzért nem mennék mesterséges agyontelepített tavakra, csak a jóöreg Bodrog (és holtágai) játszik, mégha nem fogok egy árva keszeget sem, akkor is. :D
    Köszi a tippet, már szétnéztem egy miskolci horgászegyesület háza táján, és elvileg holnap délután pont vizsga van. Meg érdeklődök a megyei hsz szövetségnél is, hátha van közelebb valami.

Még egy kérdés. ha megvan a vizsgám, akkor mi a teendő? Állami jegyet kell váltanom, de ehhez már kell tagsági egy egyesületnél, vagy ahol kiállítják, ott automatikusan tag leszek? Ezután még a konkrét vizekre a területi engedély váltás?
    Csak mert Miskolcon biztosan ki tudnám váltani az államit is, de láttam állami horgászjegy mintán, hogy van egy olyan bejegyzés is, hogy melyik he-nek vagyok tagja, de én nem a miskolcinak akarok lenni, hanem valamelyik környékbelinek. Szóval vagy akkor töltik majd ki ezt a részt, amikor valahol tag lettem, vagy pedig ott kell megcsinálni az államit, ahol egyből tag is leszek. Na jó sokat összezagyváltam, remélem érthető nagyjából. :F

PumPi: így lett volna nálam is, bátyám egy ismerősön (he elnök) keresztül ''intézte'' a vizsgát, neki már megvan minden papír, csak nekem nem akar összejönni. Én meg nem akarok többet tökölni, mert már mennék nagyon. :D Úgyhogy eldöntöttem, hogy megcsinálom én legálban is, azon ne múljon, csak minél hamarabb kész legyen.

[Szerkesztve]

Thank you to god for making me an atheist

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés