Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jpeetr #53238 üzenetére
Szóval jó volt a Stroft de nem éreztem azt a nagy minőségi különbséget amit pl amikor időszámításunk előtt a magic flexet először használtam. Akkor nem volt ilyen nagy választék zsinórban és nagy minőségi különbség volt mondjuk egy dam magic flex és az olcsóbb monofilok között pl Leska . Mindkettő német minőség volt csak az egyik nszk, másik ndk. Nagyon nem volt mindegy.
Előtte az aranyteknőc volt a szuper zsinór de arról én már csak hallottam az öregebb pecásoktól.
Aranyteknőc zsinórod volt akkor te voltál a király mert a többi meg se közelítette minőségben.
Most viszont úgy érzem az alacsonyabb árkategóriában is használható zsinórok vannak. Kipróbálnánk 20 félét szerintem mindegyikkel lehetne normálisan horgászni . Legalábbis én még annyira rosszal nem találkoztam ami használhatatlan .
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Cyberpunk 2077
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Eladó Wunderkid Luk babakocsi
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest