Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
harcosok étrendjével azért óvatosan, én lassan 1 éve csinálom, részben betartva, részben meg nem, nekem működik, de rengeteg edzésem is van mellette. meg amennyire lehet, tiszta ételeket is eszem. de finomítok rajta helyenként én is, mert így esik jól. nincsen kőbe vésve mit szabad és mit nem. ahogy jól esik. csak te ismered a tested
-
Krike
aktív tag
Szia,
Én konkrétan 3 hünapja kezdtem, mint elpuhult informatikus féle
Az elején megszakadtam, de mivel jó volt a társaság, élveztem is
Ez most sem változott, megszakadok, és élvezem
Jó edzőnél az első egy-két óra arra megy el, hogy felméri, milyen a mozgásod, mire vagy képes. A lényeg, hogy a gyakorlatok helyes kivitelezését megtanuld, amit figyelnek is folyamatosan. A teljesítményed növekedése akár akarod, akár nem, akkor is gyors lesz, ha odafigyelsz, és odateszed magadat a gyakorlatoknál. Nekem 3-szor volt olyan lumbágóm, hogy mozdulni sem bírtam előtte, és sokszor fájt a derekam, de ez mostanra megszűnt. Másik célom a fogyás volt, ami felemásra sikeredett, mivel már kb. 3kg-t híztam, viszont 2 lyukkal beljebb húzom a derékszíjjat
Úgyhogy ha elkezded, ne a mérlegre figyelj
Ha hízni akarsz, akkor amire fontos majd figyelni, hogy edzés előtt szénhidrát, utána fehérje. De az edződ szerintem el fog látni bőven hasznos tanácsokkal. Az ár az központilag meghatározott, nem sok változást fogsz találni köztük. Szerintem próbáld ki, ártani semmiképpen nem fog, ha lélekkel csinálod, hasznodra válik. Ha bejön, akkor le sem akarod majd rakni a girját
Példaként a military press-t pasiként 8kg-val kezdtem, mert eléggé gáz a hátam, most 16kg-val nyomom. Snatch-et 12kg-val kezdtem kb. 6 hete, tegnap a 20kg-ba kóstoltam bele. Ezeket csak a fejlődés miatt írtam. Oda kell figyelni, ha érzed magadban az erőt, be kell vállalni egyel nagyobb golyót, és menni fog. Nem mellesleg a vérnyomásom is kezd rendbe jönni. Hajrá
-
harry
veterán
Nekem megjött hozzá a kedvem, szívesen járok edzeni, jót tesz a hátnak is, átmozgat rendesen, jön erő, állóképesség, stb. Biztos nem jó "mindenre", de az engem nem annyira érdekel.
A warrior diet azért nem a legegyszerűbb, de én támogatom. Mondjuk izomnöveléshez kétlem, hogy optimális lenne, de aztán ki tudja, nagyon nem mélyedtem bele. Mindenesetre sok előnye van, ha tudod tartani.
Javaslom nézz rá Mári Tamás oldalára, sok gyakorlatról van videó - no csak amiatt, hogy nagyjából lásd, miket is kell majd csinálni, aztán úgyis elmagyarázzák, mert a részletekben van a lényeg. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest