Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika_LP
csendes tag
Nem hiszem, hogy le tudom írni a különbségeket, mert rengeteg van. A kettő dolog között a nevén kívül talán nincs is hasonlóság.
Az rkc technika egy kimondottan egyszerű dolog, a lényege, hogy mindenki számára elérhető legyen ugyan abban a formában.
Itt a szakítást minden egyes emberre külön rá kell igazítani, hogy megfelelően működjön. Ezért látsz annyi félét, ha nézegeted a videókat.Miért lenne rossz a gerincnek? 100 -szor annyit szakítunk és lengetünk, még sincs senkinek semmi baja. 70-80 éves papák versenyeznek még veteránban.
Tesztelhetjük is, érdekes lehet. A lengetés az alap, az mindenkinek megy. Lengessünk 10percet, letétel nélkül. A kézcsere mindegy. A golyó súlya is. Mondjuk valaki 24kg-al, én 32-vel. Nekem biztos, hogy nem lesz gond a gerincemmel, alig kap terhelést. A combom használom szakításnál.Egyébként nekem semmi bajom az sfg-vel, van pár haverom, aki azt csinálja. Mindenki el tudja dönteni, mi tetszik neki, ezzel az ég világon semmi baj nincs.
Egyedül ezt a nagy oroszozást tartom benne képmutatásnak. A Pavel-en kívül nincs más orosz, aki ezt csinálja, vagy talán pár ember. Az oroszoknál ez egy tradicionális sportág, már 20-30 éve is rendezeték a versenyeiket. A katonai bajnokság is keményebb, mint a vb, nem hogy az orosz bajnokság. De ez nem is csoda, jó sok év előnyük van.A Denisovot kérdeztem is erről mikor itt volt nálam, nagyon érdekes volt, amiket válaszolt.
Kérdeztem, hogy mit gondolnak az oroszok az rkc-ről és a hard style-ról...
Azt mondta, leginkább semmit, mivel azt sem tudják, mi az. Akik járják a világot versenyekre, azok tudják. A hardstyle kifejezés szerinte vicces. Akik ezt használják, azoknak érdemes lenne kipróbálni a 10 perc biathlont vagy longcycle-t 2*32kg-al. Az elég hard..(Ebben egyet értek én is)
Vitát nem szeretnék, csak elmeséltem ezt a sztorit. Én tiszteletben tartok mindent, nem szretek más dolgával foglalkozni. Ha kérdeztek, szívesen válaszolok a sajátomról.
Szakítás oldalról Itt jobban látszik a technika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest