Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Hát én kevesebb ismétléseket csinálnék (azt mondják erő fejlesztésnél 5 ismétléseket kell tartani, lehet többször, de 5 ismétlésekkel).
Az jó hogy kisebb súlyokkal kezded, mint TGU-nál. Ugyan így lehetne a többinél is és így ahogy érzed haladhatnál feljebb. Így könnyebb lenne variálni a könnyű, közepes, nehéz napokat, attól függően az adott nap éppen milyen formában vagy.
Ha van barbelled én mindenképpen beletenném a felhúzást (deadlift). Nagyon jó gyakorlat, vázizmokat nagyon jól erősíti, relatív könnyű benne nehezebb súlyra lépni. Guggolást is próbálgatnám vele, sőt snatchet is (szakítás súlyemelés), ha már van.
Ballisztikus gyakorlatokat nem igen írtál, kár, szerintem elég fontosak, így akár csak barbell mehetne, meg egykezes súlyzó, mert kettlebell sokat veszít a jelentőségéből (ami miatt szerintem leginkább érdemes használni belleket)."Amikor utoljára csináltam ezt (s61 kilósan, nyilván sokatoknak az alábbi súllyokkal nem kihívás, de nekem az volt)."
Nem ez a lényeg, mindenkinek megvan a saját képessége, korláta, fizikuma. Szóval nem az a lényeg, hogy nekem kihívás-e, hanem hogy neked mit jelent és ha neked az volt akkor elérted a célodat. Egyébként szerintem nagyon jó súlyok, 32-vel swing 61 kilóval pedig különösen, ez a súlyod 50%-ka.
Jók ezek a kihívások, szóval sem mondtam, hogy nem. Csupán azt mondtam, hogy ezek egyszeri vagy alkalmankénti események, nem szerves része magának az edzésnek. Tekinthetjük tesztnek is őket vagy saját magad számára egy mérce, mennyit fejlődtél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest