Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
válasz
KilgoreTrout #3 üzenetére
A headset-hez nincs semmi program. Odáig már eljutottam, hogy egy registry-file-lal tudom kapcsolgatni az alapértelmezett kimenetet, és az összes program az aktuális alapértelmezettet használja.
Azt be lehet állítani, hogy egyes programok, így pl. Skype ne az alapértelmezettet használja, hanem egy konkrét kiválasztott eszközt. De nekem arra lenne szükségem, hogy ugyanaz szóljon minkét eszközből egyszerre. De erre sajnos egyre kevesebb esélyt látok.
-
KilgoreTrout
senior tag
Egy pcmcia-s hangkártyám van a laptopban a beépített hangkártya mellett, nekem úgy működik, hogy az van beállítva elsődleges hangeszköznek, ha kiszedem a gépből, akkor visszaáll az alaplapira. Minden progiban elsődleges hangillesztő van beállítva, így ha bent van az emu az szól, ha nincs szól a laptopból.
A füleshez nem adtak valami programot? Mert ha nem, akkor valószínüleg egyesével kéne a programokból állítanod, hogy éppen mit akarsz, hogy szóljon (winampban az outputnál, mpc-ben pl az ffdshow beállításainál) . (Mondjuk szerintem nem tud együtt szólni a kettő, tehát azt nem tudod megcsinálni, hogy a hangfalból szól a film, a skípe meg csak a fülesből.) -
trob
tag
Sziasztok.
Vettem egy USB fejhallgatót, és van a gépben egy hangkártya jack kimentekkel.
Megoldható valahogy az, hogy a hangok (Pl. Media Player, WinAmp, stb.) egyszerre minkét eszközre kimenjenek?
Ha nem, akkor van mód arra, hogy egyszerűbben váltsak alapértelmezett hangeszközt, mint Vezérlőpult\HangokÉsAudioeszközök? Pl. valami kis segédprogram, vagy Registry keyfile, vagy a tálcán lévő hangszóró ikonnal valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arch Linux
- További aktív témák...
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest